21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Sixtail #15855 Valakinek epret is kell szedni. Ha nem szednék, nem lenne a piacon, és nem vásárolhatnánk. Az is egy munka, épp olyan becsületes, mint egy építészmérnök, zsaru, sofőr, pék vagy éppen utcaseprő...
Az egyetem lehet, hogy nem nehéz, jó osztályzatot biztosan be lehet szerezni így vagy úgy. De hogy aztán mennyi marad meg az emberben, hogy felhasználja, gyakorlattá tegye a tudását a saját szakán belül, az már kérdéses. Nálunk például nagyon gyatra tanárok vannak, mindegy hogy mit nézünk, középsuli, fősuli vagy egyetem. Lehet, hogy annak idején ők voltak a legjobb tanulók, de tanárnak nem valók, az tuti. Ha tanulni akar valaki, akkor azt tegye terepen, praxával. Suliban lócitromot sem lehet megtanulni ilyen tanárok és oktatási rendszer mellett. Plusz, ha van is egy magas fokú diplomád, az még nem jelenti azt, hogy jobb munkát fogsz kapni.
Persze ez csak az én véleményem, elmélkedésemet itt befejeztem, és bocs az offért. :P -
#15854 Biztatni akartalak. =) -
#15853 mail címet tudsz cserélni akármikor... -
delacuesta #15852 az e-mailem miatt akartam törölni, de ha nem lehet akkor így jártam :D -
bomb1111 #15851 Bocs hogy a válasz erre gombra kattintottam,de a lényeg nem akart személyes lenni.Csak azt akartam hangsúlyozni hogy a tanulás egy nagyon is jövedelmező elfoglaltság tud lenni.Persze vannak okok melyek ezt az akaratot gáncsolhatják de azért,szerintem ha az ember igazán akar valamit,el is érheti. -
bomb1111 #15850 Aztán meg meg se haragudjatok de mi olyan nehéz egy egyetemen ? Ha reál szakos vagy a mateket tudod.A többi meg csak töltelék.Matekkel nyugodtan elmegy 2-3 egyetem párhuzamosan is.A humán részhez nem nagyon szólok hozzá de annyit tudok hogy oda nem kell a matek )) De azért a biokémia sem megy mol számítások nélkül.Hogy még van a filozófia is ? Hát igen,van de oda már gimibe könyvtár falónak kell lenni.A többiről nem részletezek mert csak talán elveszem a kedveteket))De egy dolgot tudok : Non Scolae,sed vitae discimus.Aztán ha bejön akkor jó,ha meg nem....mehetsz epret szedni........ -
#15849 Annak, hogy miért nem tanulok tovább oka van, és nem anyagi.
De ne a továbbtanulásom legyen a téma. -
bomb1111 #15848 Ej,ej Bari,ha még nem jársz egyetemre(akár látogatás nélkülire is)sosem késő hogy elkezdjed.Persze ha megvannak az egyetem igényelte "skill" jeid meg a pénzed hozzá.Korhatár nincs de azért 45 fölött már nem érdemes))Noha ha akár 45 fölött is vagy és van 2-3 diplomád,és értesz is valamihez,megtérúl a költség.Nem tudom hogy nálatok hogy van de itt,.....ha jó vagy,még egyetem elött kinéznek.Akkor meg pénz sem kell mert még a fogkefédet is megtéritik.Csak oda kell figyelni milyen szerződést írsz alá. -
bomb1111 #15847 Hehe..Jó kérdés..Ha vágottszemü módon akarsz pénzt keresni akkor a megoldás a hack,dupe meg a cheat.Ha meg bannmentes módon gondolod akkor marad a türelem.Nem muszáj BEt meg GTt eladni hanem ott van a törött íjvessző meg a tű. -
#15846 Messzebb nem is lehetnék, mivel nem fogok egyetemre menni. -
#15845 Szerezz BE-t vagy GT-t és add el.
Maki,ezt az egyetem befejezős izét nem vágom...Barinak azt a doktorit #15824 hsz-re írtam.Én éppcsak elkezdtem ezt a szakot,Bari meg még messze van egyetemtől. -
Alphin24 #15844 Cső!! A Phoenix szerveren hogy lehet a legjobban pénzt keresni??
Le vagyok égve és valahogy kéne szerezni :D ! -
#15843 És csipkerózsika felébredt álmából. -
#15842 hát elsőre kijavíthatnák a hybridek def nuke-ját minden klánnál..
aztán hozhatnák DB-t és utána esetleg betehetnék az IM-et... -
#15841 EC PQ ad kemény 2.50%-ot -
anyádisszeret #15840 Tudom, Ifjúsági Magazin -
zsele1000 #15839 Nem intézkedtem, csak kíváncsi voltam. IM - bossok? nem Icyra gondoltam ^^ -
anyádisszeret #15838 Jaaaaa, és akkor ugye akik kihasználták, hogy IM bugos és leölték a bosst azokat mind banolják. -
anyádisszeret #15837 Csupa rossz hír. Köszi, hogy intézkedtél :D -
zsele1000 #15836 Van jónéhány bug amit javíthatnának!
Tegnap beszéltem GMmel. Néhány infó: ck-val nem lehet megtámadni 12 szinttel nagyobbat - ez bug! Ezen a héten lesz IM. Egyébb kérdésekre egész ismerős válaszokat olvastam. pl.: már jelezték Indynek, vagy még tárgyalnak róla, írj a supportnak majd ők intézik, majd a forumon olvashatjátok!
Lehet h az IMet hozzák be. -
Sirata #15835 Üdv!
Mit csinálnak a servereken vajon?
A kérdés költői természetesen -
#15834 Már mondtam, hogy miért nem megyek, ettől többet nem tudok tenni, sajnálom.
Ott lesz maki, ő 100x olyan ember mint én, ha nem 200x. -
#15833 *egyelőre bekéne fejezni azt az egyetemet..( nekem talán addigra meg lesz az érettségim) -
#15832 Menjél aludni / tanulni és kész ! :P
-
#15831 Látom, elvagytok
Bari hagyd az elmélkedést meg a doktorit!Gyere inni azt csók...könyörögni nem fogok,de tetszene,ha jönnél. -
#15830 Ha nagyon unatkoznátok, ezt próbáljátok ki!!! : ))) -
#15829 ezt csúúnyán benéztem :S =) -
#15828 Nézz utána mi a szublimáció és megérted :P -
#15827 Barack + pálinka az gőzzé tud válni...
és azt írtam egyes anyagokkal.. -
#15826 A barack semmivel se szublimál tudtommal.
Láttál már barackot gőzzé válni? -
#15825 Szublimációra csak egyes anyagokkal képes kiismerhetetlen vegyület..* -
#15824 Tehát én egy hybrid vagyok?
Barack tulajdonsággal rendelkező, se nem szilárd, se nem folyékony, romlandó ám hűtött állapotban sokáig eltartható, sárgás színnel rendelkező, szublimációra alkalmatlan, kovalens kötéses átmenet vagyok a lekvár és a barack között?
Reakcióképességem kicsi, de ha felbasznak könnyen reagálok mindennel, nyugodt állapotban pedig kenyérre lehet kenni?
Elemi állapotban fákon vagyok megtalálható, avagy nagyi spájzában?
Rosszul reagálok a helyesírási hibákkal, de a kedves szavakra lágyulok?
Reagáltatásom más anyagokkal nem költséges, viszont a megfelelő eltartásom az?
Alkoholban oldható vagyok, és fordítva, viszont ez nagyban csökkenti élettartamom idejét?
Oxigéndús környezetre van szükségem, szaporodásra alkalmas vagyok, de ahhoz kell egy másik hasonló fajta elem, ám a másik nem képviselőjéből?
Prof. Barack elmélkedését láthatták. -
#15823 régi -
evoo #15822 http://www.youtube.com/watch?v=1BGff6FstdM
:P -
Szid #15821 Nálunk sut a Nap. kb 16°
Búzasört már kóstoltad? Mennyei, csak másnap kicsit megterhelobb. -
#15820 Pár szó az időjárásról.
Dortmundban kibebakomoly köd van. A 30-40 méterre levő szintén 7ésfél emeletes házat nem lehet látni. És hüsi is van.
Otthon mizu? -
#15819 A kifogásosdi miatt lekvár vagy.
De mivel a baracklekvár finom, ezért csak barack íz vagy. Ami nem lekvár de nem is barack. :D -
#15818 Ha valami tökéletes, nem kell belőle újabb verzió, de értékelem a próbálkozást :) -
#15817 szerk.
Petyának szántam. :D -
#15816 Mondtam neked MSN-en hogy szét foglak cinkelni... :D
Ne hápogj! Ne legyél Barack 2.0!
A kifogások mennek.
Írtam, hogy aki távolságban überel, annak kezet csókolok. ;)