9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
innen:
setup.gamersfirst.com/installers/9Dragons_20100916.exe
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
A: Yes. GamersFirst games may still be downloaded from our download partners but by using GamersFirst LIVE! you will experience faster download speeds.
szóval még ezen keresztül a gyorsabb, vicces...mondjuk én nem láttam, hogy más úton is le lehetne szedni, vagy csak nem ismerem a G1 "download partnereit" 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
http://d9.winner.co.th/Index.asp
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Tirranda/ BoT healer
Szemem a fórumon 😄
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
szerintem ha lenne más angol nyelvû alternatíva a 9d-re, akkor mindenki a játékosok seggét nyalná, hogy hozzá menjen játszani, így hogy nincs, ez van, mindenki eldöntheti, hogy játszik vagy sem.
Acclaimnél is ott volt a sok soon meg ez meg az, az emberek mégis költötték a pénzt rá, szerintem nem befolyásolta õket ilyesmi, persze jó lenne ha úgy gondolkoznának a G1-nél, hogy mindenki egyformán számít, minden igényt ki kell elégíteni és ha már 1000 emberbõl 1-nek nem tetszik valami akkor változtatunk, de ez úgyse lesz így, akárhogy verik magukat a földhöz az emberek. Gondolom tudják, hogy aki pénzt akar költeni angol nyelvû 9d-re az a G1-nél fogja megtenni, attól függetlenül, hogy emberszámba veszik vagy sem.
köszi
Amint írod úgy látom téged meg azért zavar, mert a "vevõnek mindig igaza van", tehát nem kéne így bánniuk azokkal, akiknek a zsebét ki akarják üríteni...lehet, de egyelõre nem igazán lehet vevõkrõl beszélni.
Én a magam részérõl, amikor kipróbáltam valami játékot, egyszerûen leszedtem a klienst és elindítottam, sose mentem fel elõtte a fórumára és néztem meg, hogy milyen hangnemben írnak a játékosoknak, és úgy gondolom, ha pénzt adtam volna ki bármire bármelyiknél, akkor se néztem volna ennek utána, persze nyilván olyan sokáig egyikkel se játszottam, hogy erre sor került volna 😄
én ugy küzdök ,hogy thai😄
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Elsönek is töltsük le a reg ràèr mèg tölt.
Www.d9.winner.co.th/download/download.asp
Itt a bal felsöt kell letölteni ami,de èrdemes letöltéswezérlöt haxnàlni mert akkor jön 400k wal a 20helyett.
A reg it: www.winner.co.th/account/regisVIP.asp
Majd piros gomb majd lent a bal gomb.
Segitsèg a reghez:
Www.img94.imageshack.us/img94/5820/28180325.gif
Fontos hogy gmail legyen a mail!
Meg a xemély azonositohoz anyi karakaktert irj amenyi fèr./bàrmi lehet/
Meg a alul d9 kivàlaxtàsa. Majd jön egy email abban az aktivàlò kòd meg a link is ami àtirànyit ahowa beirhatod.ennyi
Elsönek is töltsük le a reg ràèr mèg tölt.
Www.d9.winner.co.th/download/download.asp
Itt a bal felsöt kell letölteni ami,de èrdemes letöltéswezérlöt haxnàlni mert akkor jön 400k wal a 20helyett.
A reg it: www.winner.co.th/account/regisVIP.asp
Majd piros gomb majd lent a bal gomb.
Segitsèg a reghez:
Www.img94.imageshack.us/img94/5820/28180325.gif
Fontos hogy gmail legyen a mail!
Meg a xemély azonositohoz anyi karakaktert irj amenyi fèr./bàrmi lehet/
Meg a alul d9 kivàlaxtàsa. Majd jön egy email abban az aktivàlò kòd meg a link is ami àtirànyit ahowa beirhatod.ennyi