27
-
Xymer #27 Nagyon jó film, a tavalyi év legjobbjai között van szvsz. De csak eredetiben nézzétek meg, a magyar szöveg tragédia, a legszarabb szinkron amit mostanában hallottam. Pályát tévesztett az aki a magyar szövegért volt felelős, egyszerűen megölte a filmet. De angolul 8/10 -
#26 én is igy vagyok, nemigen volt kedvem menézni ötször álltam neki, de most meg a nagyonjo filmek kategoriában van nálam -
#25 Nehezen szántam rá,ráadásul a felénél majdnem otthagytam,most meg nagy kedvencem lett.Ilyen az élet. -
#24 alig van hozzászolás,azért ilyen kevés a negativ kritika?!:D
Amugy tényleg naon jó film!2006 egyik legjobb filmje!
Nagyon jó színészekkel és nagyon ütös alakitásokkal!
Énis majdnem elsiklottam fölötte!
De még jóhogy nem csak azt nézem meg amit agyon reklámoznak! -
BCs design #23 ez jó film
:D -
wanek #22 Honnan tudod, hogy "nagyon szar film", ha nem láttad, te észlény? Vagy te alvás közben is tudod nézni? MEGALOL!!!!! -
#21 nagyon szar film én végig aludtam ne nézzétek meg :C -
00000000000000 #20 Köszzz -
#19 szerény véleményem szerint,és akkor jóccakát mindenkinek :) -
00000000000000 #18 Hello!!!
Valaki megtudná mondani mi az,hogy: SZVSZ???
Mindig ezt irják de nemtudom miaz. Kössz az infot. :D -
NiGhTM4R3 #17 Klassz film, nem tudom h lehet ez bukás? -
#16 Jó film.
De azért nem egy ponyvaregény...
szerintem... -
#15 Jó sérója van Bruce Willisnek. -
salieri #14 Par honapja mar lattam a filmet...de annyira tetszett, hogy muszaly volt megnezni moziba is!
Sajnalom, hogy nem volt benne a koztudadta, mert szerintem az ev egyik legjobb filmje...kovezzetek meg, hogy ezt mondom, de akkor is ezt gondolom! :)
Remelem a dvds megjelenes nagyobb "hangot" fog majd kapni" -
winnie #13 egyszerűen nem jutott el a köztudatba a film, az emberek pedig nem nézték meg - ezúttal tuti nem az a gáz, hogy megnézték és utálták. -
GodBadka #12 Nem az a bukás, hogy akik látták ire értékelik, hanem alig látták és nem volt belőle pénz. Én például eddig a cikkig azt se tudtam, hogy létezik ez a film, így nem is néztem meg, egy fitying bevétele nem volt belőlem a mozinak, tehát máris elbuktak 1000 forintot. Mivel nem csak én voltam ezzel így, gondolom még másik 10-20-30 ezer ember se nézte meg. Ezt nevezik bukásnak. -
lcee #11 IMDB-n
7.7/10 (21,241 votes)
ezt nem nevezem bukásnak.
De még így is lepontozták.
Előtte néztem meg A TÉGLA-t, az sehol sem volt ehhez képest
pedig azt nagyobbra tartják ... -
lcee #10 A legjobb film amit mostanában láttam. -
fbk #9 "...az Alvilági játékok nem a filmvégi csattanóra van kihegyezve, hanem azt már jóval hamarabb le tudja, hogy aztán még tovább vihesse a történetet."
szerintem inkább letudja...
Egyébként jól sikerült cikk.
Üdv: fbk -
#8 neked meg magyarul kéne megtanulni -
djukel #7 zért ponyreaényhez nem kéne honlittnia. -
Szefmester #6 régen megnéztem már és azóta is csak ajánlom a haveroknak... ahol érem.. zseniális a story -
irkab1rka #5 Csajos film lesz, ha egy fiatal félmeztelen pasi a főhős a sármos öreg bruszvilisszel + freeman.
BW és MF amúgy nagyon nagy szinászek (bár BW-ről ez elég nehezen derült ki :))) -
atothhu #4 érdmes megnézni :) -
endiboy #3 nekem nagyon tetszett, ajánlani tudom csak mindenkinek :P -
wanek #2 Ez jó film! Van benne csavar rendesen. -
Egerwin #1 "De mégis megbukott. Nem kicsit, nagyon."
Ez tetszett :)