Nokia 6131
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
nekem nagyon hangos:D vagy csak a videótól függ?
hajrá,lilák!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
annyira azért nem öreg,hogy 1,5 éve lecseréljétek... (az enyém most lesz 1,5 éves...)
vagy csak én akadok fenn ezen az apróságon...??
amúgy soha nem nyúlok a biztonsági kódhoz...ha már viszika,akkor úgyis mindegy...sõt nálam a pinkód is ki van kapcsolva... ha máshoz kerül a telefon akkor már mindegy...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
A kérdésem az, hogy ezzel nem kapcsoltam be a gprs szolgáltatást, ami kéretlenül havonta levon 500 ft-ot? Bocs ha hülye kérdés, csak nem szeretnék jövõ hónap elején meglepõdni....keresgéltem a t-mobile honlapján, és a telefon menüjében is, de semmi értelmeset nem találtam.
Choke off
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Remélem még valaki olvassa ezt a topikot is... és tud nekem segíteni!
Néhány napja a net-rõl letöltöttem 1 alkalmazást és ahogy felraktam a telóra az meghalt! Azóta semmi, bekapcsolom: azt Nokia signal és kikapcs...
Pár másodperc az egész. Tud valaki +oldást?
Elõre is THX
Innen lehet rengeteg cuccot letölteni, ingyen:)
Zedge
Lehet-e koddal kartyafuggetleniteni a 6131-t?
http://bf2s.com/player/swy/
(használt teló :S)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ugyanitt biztos,hogy találsz megfelelõt...
MOBILE9 - a legtöbb nokiához találsz hozzávalókat :) 6131-re mindent találsz 8) én is innen turboztam fel a magam és a barátnõm telefonját ;)
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
szerintem a legnagyobb hibája a gyenge aksi... 2 nap.. és ilyenkor még nem nyûstöltem... az elõzõ telefonom aksija két év után is heti 2szeri töltéssel túlélte a hetet... igaz,az nem is volt ennyire okos,hiszen csak egy 3220-as volt...
szóval szerintem nagy hátrány a gyors merülés!!!
Egyszerûen tud egy csomó mindent, de azokat ÉPPEN nem elég kielégítõ minõségben, így már most egy ugyan ilyen telefonra vágyok, csak S60-as rendszerrel, mert azzal már simán lehet pl. frankón filmeket nézni (ezzel is, csak épp a médialehátszó egy kaki, tekerni nem lehet, ha megállítod újra kell kezdened a filmet, etc).
Szal nagyon jó lenne egy ugyan ilyen telcsi, csak S60-nal.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én is venni fogok,mert el vagyok ragadtatva tõle<#eljen>#eljen>
Nem azt mondom,hogy drága,hiszen van ennél sokkal drágább is,de az árkategóriája nem a "néptelefonoké"
Sajnálatomra a szolgáltatók nem igazán hagynak színválasztékot,a piros szoltáltató
Már csak 3 hét is nekem is ilyen telom lesz :)))<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
TUdtok ajánlani 1-2 jó játékot a telefonhoz? Ami rajta van, azok nagyon bénák. Címek mellett elérhetõséget is adjatok, mert nem nagyon találok olyan webhelyet, ahol jófajta játékok lennének S40-hez.
Nekem ilyen telefonom van, de olvasgatok sok rosszat róla a fórumokon. Legtöbbször úgy tûnik, hogy a szolgáltatónál vásárolt példányokkal akadnak komoly zûrök (az enyém is ilyen, de még hibátlan
Valakinek tapasztalat?
Szoftvert nem frissítettem, 3,70-es van rajta, az jól mûködik.
valaki probálkozott már a Software Updaterrel Frissíteni a Telót????
MSI GX600PX-214hu Notebook
Sztem a Bt is az!
Ja meg tegnap csinált olyat hogy akülsõ kijelzõ szépen lassan elhalványult és csak a Reset Segített rajta!!!<#szomoru1>#szomoru1>
MSI GX600PX-214hu Notebook
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ui.:Nekem nagyon bejön a teló!
Ui2.:Nekem is zöld pöttyös a felvétel