Juiced 2

Oldal 1 / 35Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Dobozos és Fehérvári 576.

Project D|Rare Car Collector|

Szabi
hol vetted, dobozost ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Sziasztok
Most vettem egy példányt a játékból és nem kaptam kódot, lehetséges ez? Mert a GFWL kér kódot, tehát van multi(?).

Project D|Rare Car Collector|

fuszhi
Nagyon jó ez a játék. 😊 Remek hogy a kocsikat így meglehet szerelgetni festeni stb és lehet csúsztatni az autót alacsony teljesítményû kis Hondával küldöm neki de sorra nyerek igaz billentyûvel szerintem már gyakorlott vagyok , de a jó kocsi választás is biztos sokat segít hogy tovább tudjak jutni, gondolom késõbb kell majd ütõsebb verdára kiadni pénzt hisz most az a kocsi csak kezelhetetlen volna. Már hogy ezt gondolom. Nagyon komoly hogy éveket kellett várjak erre 😊)))) hihhhetetlen hogy csak egy csúszka odébb húzásával megoldódott a problémám 😊hááát komoly 😊))

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Köszönöm meg oldódott a probléma teljesen ezer köszi már vagy évek óta megvan és nem tudtam vele játszani nagyon köszönöm. Felrakok egy képet hátha másnak is jól jöhet egyszer még. Még egyszer köszönöm a segítségeteket nagyon.Üdv minden jót.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
S nincs hang, de teljesen jól mûködik.

fuszhi
tehát most így van :

DarkSl4yer
Kapcsold ki a hardveres gyorsítást a hangnál és nem fog szaggatni.
fuszhi
Igen, hang nélkül hibátlanul mûködik. Ezek szerint mit kell tennem? 😊
Hang kártyát kéne vegyek? Az drága?
Ha meg engedsz egy olcsó poént: ... és mit kezdjek a játékkal hang nélkül?
😊))))))) Szóval akkor hangkártyát kéne vennem?

<#taps>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

meg kéne próbálni a játékban kikapcsolni a hangokat

fuszhi
Üdv urak! A nagy helyzetem a következõ nem olvasgattam a fórumot hogy van rá e megoldás , de megvettem a gamet és akad a gépemen pedig a rendszer követelményeknek bõségesen eleget tesz a gépem és azt is oda írták hogy ha jobb a gép a teljesítmény is jobb ez mért lehet hogy akad? Nincs valami patch hozzá ? Kérlek segítsetek. A boltba visszavittem már és kicserélték a dvd jét de ez is akad. Üdv

Elnézést kérek, közben rájöttem mit kell csinálni.<#vigyor2><#nevetes1>
Sziasztok. Lehet hogy nem nagyon vagytok már itt ebben a topicban, de hátha. Elakadtam a játékban, azaz nem tudom mit kell csinálni, ott ahol zöld háttérben van egy ember fej és egy dollár jel. Köszönöm elõre is,ha valaki segít.😊
Nos, ha már minden warezzel kapcsolatos kérdést kibeszéltünk egyetlen topicban, akkor nem tudna valaki valamit mondani az irányításáról? Egyszerûen katasztrófa, látszik, hhogy fos konzolos átirat az egész...
Az hagyján, hogy sebességérzet zéró, és csak megsaccolni tudod, hogy most éppen egyenesen továbbmész a kanyarban, vagy betapad, mint állat, és egy helyben befordulsz. De arr anincs valami orvosság, hogy kb 90 MPH-nál van egy éles váltás: fölötte normálisan kanyarodik: kicsit tolja az orrát, de egyébként érezhetõ, hogy sok lesz-e neki, alatta viszont hirtelen betapad és mint írtam, egy helyben... Iszonyú éles a váltás, és mivel sebességérzet sincs, egyszerûen nem tudod belõni, hogy a következõ kanyarbna mi fog történni....
Valaki tudna segíteni nekem kivenni egy kocsit a jatékbol, sajna valami miatt nem megy a gépemen a kivevõprog😞

mn
Valaki tudna segíteni??
Elakadtam a 2es szinten a fõ eseménynél,ki van nyitva az összes módosítás és az összes extrém pack és mégsem engedi h elinduljak az eseményen, mert valamit kiír.
aki tud rá választ az írja le.
Kösz.
theshark
Sziasztok !
Nekem olyan gondom lenne hogy nem mûködik a játék billentyûzettel, mert ha játék közben leütök egy betût vagy egy számot a játék lefagy (ha ctrl-t, alt-ot nyomok nem fagy le, csak ha betût vagy számot ! <#guluszem1>
Kérem segítsen valaki nekem ebben a dologban ! <#help>
Elõre is kössz !

Full HD 1920x1080, ATI Radeon HD5770, Win 7 x64

köszi megprobálom
próbáld meg felrakni a legújabb drivereket (hang videókártya fõleg) más ötletem nekem sem nagyon van
sziasztok olyan problémám lenne letöltötem a gémet elinditom és kidobb hibaüzenetel!!!töltötem le cracket és ugyanugy kidobb.ha valaki tudna segitnei hogy hogyan lehet orvosolni a hibát nagyon megköszöném
segitségeteket elöre is köszönöm.sziasztok
meegy!!!
1680x1050
zene bepipálva+hang
az a 2 cuc kivétel
élsimítás ki(má a gép nem bírja...

szóval meggy<#worship><#beka2><#vigyor3><#vigyor5><#smile>
na felteszem még1-szer hátha jó lesz
megint megpróbálom nagyon magas grafikán...

DE AZÉRT IS : SPLIT/SECOND : VELOCITY,ESETLEG BLUR
DarkSl4yer
Na ez egy olyan játék amihez javalott gamepad-ot használni...
Bill-en vmi atomfos...<#wink>
Én xbox controlerrel tolom és eddig semmi bajom nem volt az irányitással.
Szval észrevehetö a különbség ^^
naja 😊

kár ezért a játékért, ha rendes irányítást kapott volna meg az integrált hangkártyás bugot javították volna nem tûnt volna el a süllyesztõben imo
Leo 1991
hello
valaki tudna segíteni??
elakadtam a 2es szinten a fõ eseménynél,ki van nyitva az összes módosítás és az összes extrém pack és mégsem engedi h elinduljak az eseményen
aki tud rá választ az írja le pls
Kösz a választ elõre is

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Matthew Baker
a gépemen simán elmenne a játék de csak néha mûködik amúgy folyamatosan akadozik ötlet? :/

Új logó by: berczely (Y)

ez a nagy bug?

Nálam olyan big volt hogy minden autó 5ikben is max fordulatszámon is egy helyben állt.

w77d
ejj de rég játszottam ezzel a játékkal... ez a bug még mindig meg van? XXD

samsung123
az elõzõ része nekem is a kedvencem volt! vártam is a folytatást éssss...nagyot csalódtam😞 nem rosz de mársra számítottam, sok jó ötlet van benne csak annyira árkád...

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

nem jáccik ezzel senki ? az elõzõ része nagy kedvencem volt. ezt most akarom kipróbálni...

mycso
Hali, a mentéseket hova rakja, mert sehol nem találom...

Illetve a User/appdata/belül van egy thq/juiced2/save mappa, de az tök üres.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

reloaded es van meg
most m megin akad eredeti is akad?
mlette a csaa meg a pdf v mi nincs bekapcsolva mert kék halál ... :d
jó hirem van megy 1680 X 1500 -be ja és 256 mb karim van dual core 2 ghz 2 gb ram
Hi all ... ezelõtti xp -n akadt lehet h azé mert nvidia 8600 gt-m van és eredeti driver nem jó neki ?
mostmár rájöttem hogy LIVE-os csak itt nem lehet sehogyse kinyitni ac achivementeket.

Ez a játék is olyan LIVE-os mint a GTA IV?

na jó😄de ósanos játék és 7000ezres😄😄<#idiota><#idiota><#idiota>
még mindig nem hívott vissza aforgalmazó<#vigyor>nem lehet valahonnan mentést leszedni?elvileg csak azok a bevezetõ pályák szaggatnak így...
7000ft?
kb fél éve 2000az ára..<#wilting>

na joh de 7000ft-ért má adjanak valami hasznavehetõ játékot is xD😄
most felhívtuk a forgalmazóját hátha mondanak valamit....
kb ez az én gépem is, de sztem ne foglalkozz vele, pc-n van sok ezerszer jobb játék is ;-)

de nincs valami tipp ho mé men megy normálisan??
processzor:Intel Dual Core E5200 2,5 Ghz
A játék a külsõ meghajtóra van téve kb.183 GB szabad terület és 1,99 GB RAM.
videókártya:Intel G35 Express Chipset Family

elkéne futnia<#falbav><#falbav>
nálam egész jól ment, de úgy se tudtam egyenesbe tartani :-)

ja és a rendszer követelményeknek a duplája van a gépen....
Kéne segitség!!xar a game a menüben még jó de amikor versenyezni szeretnék akkor nagyon szaggat!már mindent kipróbáltam magas graf,semmi hang de nem megy semmi se <#help><#help><#help><#help>nincs vkinek valami ötlete me teccik a játék de hát így még egyenesbe se tom tartani az autót...<#help><#help><#help><#falbav><#falbav>
Oldal 1 / 35Következő →