68
Aranycsapat
-
Grusi #28 Tizeniksz évesen tényleg elég nehéz áterezni ezt az egészet... -
#27 akkor ne gyere be és lőn boddodá! -
#26 mert a németek elcsalták a meccset :( -
#25 fu, hát ami arra késztetett, hogy topikot nyissál :P -
Djemba #24 mire gondolsz?képek,videók? -
Djemba #23 mert a döntőben vezettek 2:0 és ráültek az eredményre ezt mondta Puskás. -
#22 ha ők voltak a legjobbak akkor miért nem nyertek? -
#21 nah akkor össze is rittyenthetsz egy kis szösszenetet az aranycsapatról, kérlek mutasd be :) -
Djemba #20 hát vb nem nyertek de ők voltak a legjobbak!!!abban az időben és ne feledjük, hogy a BP. Honvéd volt a világ legjobb clubja -
#19 Unalmas már ez a téma.. -
#18 Azért mert olimpiát nyertek.Egyébként ezüstcsapat :) -
Grusi #17 Olimpiát viszont nyertek... legalábbis asszem. Nem igazán éltem még akkoriban :) -
#16 nem értem miért aranycsapat ha nem nyertek vb-t =) -
#15 SŐT! The Golden Team :) -
#14 De ahogy nézem már nincs ott.. Ugyhogy lehet már törölték, Vagy nem tduom. Mindegy. -
Djemba #13 oké -
#12 De akkor szólj valami Modinak hogy mi volt mert nem fog tetszeni nekik. -
#11 Az Aranycsapat -
#10 megtudná vki mondani az aranycsapat meccsre utazó keretét kbra, számokkal és posztokkal, és adatokkal ellátva? ( adat= kilo magasság ) -
Djemba #9 bocsi, hogy kettőt csináltam az egyiket rossz helyen nyitottam meg.ELNÉZÉST -
Djemba #8 nézzétek meg!!! -
#7 dupla élvezet? :D
2006. 11. 19. - Aranycsapat
2006. 11. 19. - Aranycsapat -
Djemba #6 igen érdekel engem ez a topic!!! -
#5 Nagyon érdekelhet téged a téma...
-
#4 Tudtommal a képeket nem írni szoktuk , de figyelj ennyi helyesírási hiba mellett már tök8 , h mit csinálsz azzal a rohadt képpel , nemigaz? -
#3 Ez teged valoban erdekel, vagy csak topic-nyito kenyszered van?! De legyen barhogy, legalabb 1 mondatot lennel kepes leirni normalisan:)) -
#2 minek kellett 2 topic??? -
Djemba #1 ide írjatok az aranycsapatról mindent képeket és amiket tudtok!!!!