27
-
ftivo #27 már csak az a nem kis kérdés marad, hoyg a viszonylag olcsó konzolhoz mennyiért lesznek játékok, s persze hogy mikor/hogyan törik fel... -
#26 hmm nekem 489,110 darabot ír wii-re, ami fura, mert pár napja néztem, és akkor állt 680000-ren :\ -
#25 Ilyenkor szeretném, ha millárdos lennék! :D -
Inquisitor #24 Akkor neked gondjaid lesznek a PS3-al, mert erősen az új EyeToy-ra gyúrnak, még ha jól titkolják is :)
Amúgy meg: http://nexgenwars.com/
Jelenleg 757,697 db Wii áll szemben a 279,613db PS3-al, persze X360-ból meg 10x annyi fogyott, mint Wii-ből, de az meg több mint egy év előnnyel indult. Szóval úgy tűnik, hogy a Nintendo tényleg el fog adni annyit, amennyit tervezett ... -
#23 Ha videojáték, akkor Nintendo. -
#22 Nemtudom észrevetted e de van a wii kontrollerjén pár gomb. Na azokkal is lehet játszani ugyanúgy mint a többi konzolnál, de pluszban még a mozgást is érzékeli szóval többet nyújt mint a többi gép kontrollere, mert több dologra lehet használni.
Egyébként még mindíg jobb ha a ps-t szídom(és nem mindíg a ps-t szídom, inkább a sony-t szídom ugy egészben a ps-nek meg csak a valós hibáit szídom, ennyi), mint ahogy te mindenhol a ps-t fényezed, és mindent ami nem ps azt szapulod. Egyébként ps-en is önmagukat ismétlik a játékok. -
#21 Én úgy gondolom, hogy 10 játék után elkezdik önmagukat ismételni a játékok, csak éppen nem erős harcos kardoz, hanem egy róka. Nincs túl sok lehetőség a hadonászós irányításban, bár érdekes meg minden, de erre építeni egy konzolt és a játékokat olyan, mintha a PS2 játékkínálatot az EyeToy-ra koncentrálnák. -
#20 Hát, eléggé két külön dologról beszélünk. Bár neked mindegy, csak lehessen Ps-t szidni. -
Indigo #19 Loverman már csak ilyen divatfikázó... =))
Egyébként a Wii-t nem helyezném sem a PS3 elé, sem mögé, ez amolyan kiegészítő gép. Ebben a játékgépben épp az a szép, hogy olyan játékok lesznek rá, amiket többen lehet játszani, és közben egy csomót nevet meg ökörködik az ember a többiekkel. -
HJPOWER #18 Olyan hangulata lesz, hogy a grafika senkit sem fog zavarni, és azért olyan csúnya sem lesz! ;) -
Morden23 #17 Ja, látom megint a régi móka, Loverman.
Grafika = élvezhetőség = játékélmény. Ha te így tolod, akkor meg is érdemled.
Minek kell ez a rendkívül teátrális faszkodás? Hol van itt C64 szintű grafika? Neírj már ilyen faszságot, könyörgöm. -
Yv@n #16 "A Nintendo azonban semmilyen felvilágosítást nem adott arról, hogy hány géppel készül majd a december 8-i európai, illetve a december 19-i tengerentúli nyitásra."
Majd meglátják mennyi fogy japánban, aztán max ami marad átküldik :) -
#15 Hát erre annyit mondok hogy ez nem c64szintü graf :). Persze nem olyan mint egy ps3 de arra tökéletesen jó ez a grafika amire kell. De amugy ha neked a csucsgrafika jelent élményt akkor vegyél ps-t. Én meg wii-t és ennyi, nincs min vitázni mindenkinek más jön be. Csak én nem értem más izlését :D -
Loverman #14 nos, azt mondják h ez jó grafika meg stb helyett játékélményt ad. sajna nekem a játékélmény egyik összetevője az hogy nem commodore 64 szintű a graf, hanem élvezhető. élvezhetőség=játékélmény:) capisce?:) -
juzosch #13 Na igen, ez az, amit a PC nem tud pótolni.
Egyébként meg a haverokkal ökörködni pár sör mellett 1000x jobb egy ilyen hadonászós cucc. -
#12 PC mellé szerintem ideális ez a konzol. Lehet hogy én is beszerzek majd egyet... -
Zenty #11 Nintendo elég nehezen tudna bezárni még ha nem is lenne ds siker.
Ugyanis a több év allat sok zsét felhalmoztak föleg ugy ,hogy minden egyes konzoljuk a kezdetektől nyereséges volt. Igy a gc is ami sokak szemébe bukás csak anyagilag nem :D
Egyébként ez a 10 játék duma unás elég lejárt szöveg! Szinte mindenre vonatkozhat ,mert ilyen alapon megunhatom a sima kontrollert is,mert uncsi és rohadtúl nemjóh fps-re :D -
#10 A kedvenc pléjsztésönödnél meg 10 perc és megunja az ember a grafikát, és keres egy másik játékot, amit szintén 10 perc után megun, mert az is csak grafika... -
#9 Egyetértek veled egy dolgot leszámitva, honnan tudod hogy 10 játék után megunom? -
#8 10 játék és megunja az ember a hadonászást, mivel a felhasználási lehetőségei korlátozottak. Az eddigi nintendo gépek szenvedtek a korlátozott programkínálattól is. Talán ezt belátta a kemény nyakú vezetőség, mert Wiiccre toborozzák a 3rd partysokat nagy lelekesen. A Wii valszeg ugyanolyan második vagy harmadik konzol lesz az embereknél, mint a N64 és GC volt. Ha nem lenne erős eladása handheld területen a nintendónak, már bezárt volna a bazár, mint Sega-nál. -
#7 ÉN nem értek a konzolokhoz tulságosan de inkább Wii-t vennék ps3 vagy xbox helyett, sokkal többet ér annak aki nem csak a grafikán élvez el. -
Loverman #6 lehet azt a cikket már írta aki meg ezt az nem volt naprakész, de valszeg legközelebb az lesz hogy a mindenbe belekötő fikatúróknak is eleget tegyen;) mintha kurvára nem lenne mindegy -
#5 nem négyszer, hanem ötször annyit, mivel a Sony a beígért 100 ezer helyett csak 80 ezret volt képes aznap a boltokba szállítani a PS3-akból.
nem vagyok konzolmániás, a minap olvastam csak futólag pont itt az SG-n erről cikket, erre egy másikban rögtön hülyeséget mond a szerkesztő... ógyász -
Goth #4 Nintendo Wii?
An ancient gaming device! :D -
Petys #3 Hát én abszolút nem értek a konzolokhoz, de nagyon jó volt a múltheti South Park részekben, mikor Cartman lefagyasztottam magát, hogy megszerezze a Nintendo Wii-t mert nem bírt 3 hetet várni... -
#2 Pár napja megnéztem a CoD 3 Wii-s verzióját bemutató videót. Hát ennél még a pc-s CoD 1 is jobban néz ki. Pedig az nem mai darab.
A vezérlő viszont nagyon ötletes és jól is használható.
-
0ckH4M #1 Ronda de finom?