24
BVE Trainsim
 • Ákos XD
  #24
  Sziasztok!
  Valaki fel tudná nekem tölteni valahova az OpenBve-s LT 1995 típusú metrót, mert a trainsimcentral.co.uk bezárt és minden más oldal az ottani linkre utalt, ezért nem tudom letölteni. Ha valaki feltölti és szól, azt előre is köszönöm!
 • Ikarusfan
  #23
  Sehol, mert nem létezik. De most már van animált ajtós ICS meg KCSV 7.
 • fghjk
  #22
  Helló! Hol lehet letölteni nyíló ajtajú t5c5-öt és t5c5k-t?
 • Lackoooo
  #21
  Sziasztok.
  Hogyan lehet letölteni a Székesfehérvár-Balatonfüredi vasútvonalat?
  A választ előre is köszönöm.
 • Apocalipto
  #20
  Elérhetővé vált az 1.2.3-as OpenBVE verzió! Letöltés Itt

  Angol changelog:

  v1.2.0.3 (2009-08-04)
  ● Bugfix
  The A.I. could crash the game with an The index is outside of the bounds of the array error whenever it encountered a station without defined station stops.
  ● Bugfix
  The route parser did not process the Route.Change command correctly and could mix up the values.

  v1.2.0.1 (2009-07-29)
  ● Bugfix
  The object optimizer could create incorrect geometry when trying to optimize for TRIANGLE_STRIP structures.

  v1.2.0.0 (2009-07-26)
  Compared to v1.0.7.3 (most important changes only):

  ● Simulation / Interface
  Fully 3D cabs are now available (panel.animated) along with mouse-supported camera rotation. Right-click at any time to enable or disable mouse grab.
  ● Simulation
  In 3D cabs, the driver's head and body are now simulated. This feature reacts to changes in acceleration and to inertia in curves, resulting in pitch and roll of the body or head. Manual camera rotation also makes use of this model.
  ● Simulation
  In 3D cabs, a look-ahead view has been introduced. This essentially focuses the view on an upcoming part of the track, thus following curves and pitch changes. This view can be switched on or off by pressing F1 (CAMERA_INTERIOR) multiple times.
  ● Options
  Vertical synchronization (vsync) can now be enabled or disabled in the Options menu.
  ● Developing objects
  A series of new variables has been introduced to the functions of animated objects.
  ● Developing objects
  The ANIMATED object format has been given an [Include] section that just allows to easier integrate other objects without animating them, including other ANIMATED objects.
  ● Developing routes
  The Route.RunInterval command (CSV) now allows to create any amount of preceding or following trains. The Route.RunInterval and Track.PreTrain commands can now also be used in conjunction, which was not previously possible.

  Compared to v1.1.4.0:

  ● Simulation / Interface
  Adjusted the sensitivity of the mouse, the speed of exterior rotation, as well as the forces employed by the body/head model.
  ● Developing routes
  All of the Track.Beacon, Track.Tr and Track.Relay commands now have X, Y, Yaw, Pitch and Roll arguments.
  ● Bugfix
  Increased the robustness of the route parser to avoid crashes on invalid arguments (e.g. Track.Back, Track.Announce and Track.Doppler)
 • ast00
  #19
  Már tölthető az 5 alfa előtti verziója. Amúgy kissé kihalt a fórum.
 • ast00
  #18
  Nekem nem mükszik a 4. Betöltés,hibajelzés,ledöglés. Valyon miért?
 • zoliii
  #17
  http://bveklub.hu/
  http://www.bvemetro.hu/
  Már összeszedtem :D Csak a járműveket, pályákat kell telepíteni egy közöz mappába. Remélem a csepeli HÉV-et is megcsinálják majd :D
  OpenBve (HUN) :D Jó játékot mindenkinek!
 • simoradik95
  #16
  Sziasztok az Open BVE-t honnan tölthetném le?
 • zoliii
  #15
  Open BVE Végre egy jobb verzió :D Érdemes kipróbálni, ebben már animációk is vannak. Pl.: ajtó nyitás-zárás, óra működik, teljes képernyős a játék, full magyar.
 • PepsiMax
  #14
  Sziasztok.Mivel lehet irányitani?Hogyan lehet elindulni?
 • zoliii
  #13
  Felraktam a BVE 2 játékot, beállítottam 1024x768-ra, de játék közben a vezető fülke képe nem teljes. :( A teteje hiányzik. Kár, hogy nem csinálják meg normálisan CD, vagy DVD-re. Borítóval, szebb grafikával :) Ja meg XP-re felraktam a BVE 4-et, de az meg mindig kék halálba ment át, csak a BVE 2 megy normálisan :( Meg a gombokat kár, hogy nem lehet egérrel is mozgatni. Meg mikor megyek a 2 villamossal, akkor a pálya szélén kék színű csíkok jelennek meg, de mikor közelebb jön a kép normális lesz. Fura.
 • K Ace
  #12
  Hello. Ha önkicsomagolós a pálya, akkor a telepítő elvégez mindent helyetted, arra kell figyelni, hogy az adott pályához tartozó vonat meglegyen, mert annélkül nem indul a pálya. A vonatok a train könyvtárban vannak. A bve 4 nél a vezérlőpultban a területi beállítást angol-ta kell kapcsolni, különben nem indul a progi. Ha a pályának nincs telepítője, akkor kézzel kell másolgatni a dolgokat a megfelelő helyre. Nem bonyolult. Javaslom ittnézelődj. Ezen az oldalon minden információt megtalálsz a progiról, és a telepítésekről.
 • zoliii
  #11
  Sziasztok! Ezt a játékot, hogy kell feltelepíteni hogy menjen is a játék? Nekem ez fura, hogy ilyen bénán oldották meg a telepítését. Miért nem csináltak egy normális Setup részt? Kár, hogy a csepeli Hév nincs benne.
 • nono 26
  #10
  Teher kocsikat honnan tudok letölteni.És a szuerelvényt hogy kell irányitani?
 • ntex
  #9
  3 hsz-el előrébb ott van minden
 • tmartin
  #8
  Engem érdekel a játék!
 • levikecica
  #7
  f
 • ntex
  #6
  Látom nem sok embert érdekel a játék, pedig aki vonatfanatikus annak érdemes egy próbát tennie vele
 • ntex
  #5
  Ejj de kihalt a topik, pedig ez nem is olyan rossz stuff. A legfontosabb hogy totál ingyenes, rengeteg addon van már hozzá (pályák, járművek -magyarok is-) alant linkelek mindent ami kell. Igaz sokmindent nem lehet vele csinálni, egyszerű menetrend szerint kell közlekedni a kiválasztott útvonalon az oda való szerelvénnyel, aminek persze csak a vezetőfülkéjét lehet látni szóval ne egy Train Sim-et képzeljetek el. De attól függgetlenül én elég sokat eljátszottam vele.

  Kétféle verzió létezik : "BVE 2" és "BVE 4". mindegyikhez külön-külön vannak járművek + pályák, soknak mindkét verziója megtalálható az addon készítőjének weblapján.

  A grafika általában függ a letöltött pályán található textúrák minőségétől. A járművek hangjai általában elég élethűek, linkelek egy videót amiben meg lehet nézni, hallgatni a játékot.

  FIGYELEM : A játékhoz fel kell telepíteni a .NET Framework 2.0-t különben nem fog elindulni.

  Akkor itt vannak a linkek :

  innen tölthető le a BVE2 ill. a BVE4 (japán nyelvű oldal de a játék angol)
  A legnagyobb BVE útvonal adatbázis (itt általában az is le van írva melyik útvonalhoz melyik járműveket kell letölteni és melyik kompatibilis vele)
  Angol (UK) BVE pályák és járművek
  Magyar pályák és vonatok

  Videó linkek :

  BVE 4 - Bakerloo Line - From Elephant & Castle to Waterloo
  BVE 4 Birmingham Cross City South Route

  Network West Midlands at Maybank with Class 31 (ez már majdnem MSTS minőségű)
 • K Ace
  #4
  Itt minden levan irva róla amit csak lelehet. :D
 • BBird
  #3
  Nem pont BVE, de már van ilyesmi téma. :-)
 • LeePí17
  #2
  kép / infó / honlap
  valami ismertető?..
 • K Ace
  #1
  Helo. Ugy látom nincs még ennek a játéknak topic-ja. Ez egy egyre népszerűbb vasúti szimulátor játék program. Rengetek mozdony, és pálya létezik hozzá. Szóval véleményeket várok a játékról. Mik a kedvenc pályáitok, járműveitek stb.