Terraformálás tükrökkel

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikloss
De akkor milenne ha mondjuk vmi elromlana a naptükörbe és egy ideig nem szórná a fényt meg a meleget? akkor a "vékony kényelmes" ûrruhákba levõ emberek azonnal megfagynának?

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Nomármost, amit én tudok: az ûrhajósok nem fáznak, sõt hûteni kell a ruhát, mert hanem bemelegednek az ûrben, ugyanis a légüres tér nem vezeti a hõt.
A Mars légköre ritka, így nagy különbség nem lenne. A cipõt kellene megelgíteni csak. A terv mégis jó, mert a napfény sok egyébre jó, pld. moszatokat, algákat, növényeket lehetne termeszteni, és a napelemek is jobban mûködnének a felszínen. Szerintem megvalósítható és jó ötlet.

Kara kánként folytatom tanításom.

Frosty01
jah, mázli h nem vakult még meg 😄

practitioner of the forbidden arts of death

_Atti_
az emberiség nagy szerencséje hogy chuck norris még sose nézett puszta szemmel a napba😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Frosty01
Király
odaküldik az embereket, azok meg rákosak lesznek 😄D, szétégeti õket a gamma
nagyon fantasztikus...

practitioner of the forbidden arts of death

Ne okoskodjunk már, valószínûleg egy mérnökhallgató terve, amit rengeteg tudós támogat, és amivel foglalkozik a NASA is, valszeg nem bukik meg ilyen egyszerû dolgokon... A napelem pedig igenis mûködik szórt fénnyel, próbáld csak ki egy zsebszámológéppel és egy tükörrel. Már ha van kedved hozzá. De szerintem van jobb dolgod is.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Szóljanak Chuck Norrisnak, hogy csavarja feljebb a Napot, míg telepítenek a Mars felszínére konvektorokat. Mondjuk ennyi erõvel megkérhetnénk rá õt magát is, hogy rakosgassa le a konvektorokat az egész bolygón... <#alien> <#idiota>

nincs, nem is lesz...

Na ekkora eget rengetö nagy baromságot is ritkán olvas az ember. Pl napelem csak közvetlen fénnyel müködik, szórt fénnyel nem.
Szegééény Mars.. Meg a marslakók. Rájuk nem gondol senki? Ki tudja, milyen változásokat idézne elõ akár egy kis terület hõmérsékletének 80°C-os növelése...

← ElőzőOldal 4 / 4