55
  • Fido4life
    #55
    ő az enyém te disznóó !
  • Halfer
    #54
    Nem akarok mást írni, mint hogy a Heroes úgy tarolna mindent, hogy nem lenne vetélytárs mellette ... a lehető legjobb sorozat! Bár erősen ajánlom mindenkinek, hogy az eredeti nyelven élvezze végig ;)
  • KnightRider
    #53

    Jericho rulz! Oké, kissé vontatott, de emberi. Ez nekem elég, hogy nézzem. Knight Ridernél meg akkor sem tud nekem senki jobbat felmutatni :D
  • kristo p
    #52
    heroues the best ha RTL klub leadja tv2 nek vége :)
  • salieri
    #51
    Nem tartom magam sorozatfuggonek, ha az lennek, a tv kikapcsolasa semmit nem segitene, mivel be sincs kapcsolva!
    Amugy az idei ev legjobbjai szerintem is a heroes es jericho, nem meglepo, hogy az axn mar le is csapott a jerichora, es allitolag az rtl mar targyal a heroes rol!
    A maradek pedig, amit mar regota lehet nezni: lost, prison break, desperate, greys anatomy, smallville, everybody hates chris...nem mondom, hogy ezek a legjobbak, mer a kovetkezo X hozzaszolasban csak az lesz, ez vagy az miert szar!
    Viszont hetrol hetre, ugyanabban az idoben leulni valami ele, es vegignezni...en azt tartom fuggosegnek, ha viszont tudom, hogy ezek a sorozatok mennek, majd egyszer lehuzom ket, es harom negy reszt megnezek egymas utan...nos ezt nem tartom fuggosegnek!
  • Tetsuo
    #50
    A sorozat-nézés az egy krónikus betegség, amit csak radikálisan lehet gyógyítani (kikapcsolni a TV-t és elvinni otthonról a pácienst..), de megéri. Ha nem gyógyítják, nagyon súlyos tünetei lehetnek, a beteg akár 200 részen keresztűl is képes nézni a semmit, aminek teljesen alárendeli magát.
    Pl eközben azt hiszi, hogy a valóságban is egy mágneses anomália következtében szigetre lezuhant repülőgép túlélői közül csak 1 akar elmenni a szigetről, a többinek pedig sokkal fontosabb civakodni a társaival, hónapokon át.
  • winnie
    #49
    persze, hogy le fogják, majd jövő ősztől, de jobb, ha neten nézed, szerintem.
  • GErYkE83
    #48
    Nem voltam soha sorozat mániás de az utóbbi időben rákattantam pár szériára
    Nekem az abszolút kedvenc az X Akták volt. Mostanában A Szökés a favorit, jóvolt a z Invasion is, A Lost elmegy, Az Odaát is nagyon jó. Stargate SG1-ben is látok fantáziát. Nem tudjátok a Szökésnek lefogják adni a második szezonját??
    Jólenne
  • GMilton #47
    Ha már az "új sorozatok" a téma, érdemesnek tartom megemlíteni a Supernatural-t. Itthon "Odaát" címen fut, pénteken a Lost után. Kb. az évad felét láttam, természetesen felíratozva. Eddig nem rossz. Kicsit X-Files "feeling" megmixelve a járjuk a világot és keressük meg aput körítéssel. De tényleg nem rossz.
  • winnie
    #46
    1. term. igaz, hogy nem egyenlő a minőséggel.

    2. de a minőség sem azt jelenti, hogy csak az minőségi, ami neked tetszik.

    persz eez is egy vélemény.

    nézzük, hogy milyen sorozatokat is néznek nagyon. most. a tucattermékek: helyszínelők, grace klinika, doktor house, 24, heroes - de idejöhetne a sopranos vagy a monk.

    a sok gagyi?

    a pb-t meg nomrális emberek? én, hiába a kedvencem a pb és a 24 is, de úgy érzem, hogy ez a két sorozat minden, cska nem minőségi. egyszerűen egy csontkommersz, nagyon szórakoztató, de béakciósorozat (a többi sorozathoz képest olcsó stábbal, gyengébb színészekkel - tisztelet az 1-2 kivételnek, persze). a győzike is tucattermék, de a pb és a 24 a tipikusan kommersz védjegye.

    a fenti felsorolásban viszont ott van pl. a sopranos vagy a doktor house, amelyek mindenek, csak nem tucattermékek és mégis hihetetlen népszerűek.

    egyszerűen el kell fogadni szerintem, hogy nem mindenki nézi a "kedvenceiket" és azt is, hogy nem feltétlenül igányes sorozatért is lehet lelkesedni.
  • DjDano
    #45
    Amugy én már sokszor leírtam egy sorozat nézettsége nem egyenlő a minőségével.... sőt minél többen néznek valamit, annál inkább "tucattermék" lásd győzike

    Tehát a PB-t a normális emberek nézik, akik nem elégednek meg a szappanoperák bugyuta igénytelenségével
  • blaze
    #44
    hehe, milyen jól látod a dolgokat!
    #16 Griphons
    "Prison Break: az alapötlet jó, mint a Lostnál is, de elég gyorsan kifut a téma, és onnantól kezdve csak sikerhajhászás, vagy időhúzás."
    A Heroes-ról viszont úgy írsz, mint ha nem lennének meg benne ezek az elemek.
    Pedig szerintem megvannak ezek mind az ilyen jellegű sorozatban, ahol az egész történet a lényeg és nem az egyes epizódok története, mint pl. SG1. Ezért a mástipúsú sorozatokat nem igazán lehet összehasonlítani. Hát még ha belekevernénk az Outer Limits-et, ahol ugye minden egyes rész más történetből áll, más szereplőkkel. Az Outer Limits-nél tényleg csak a készítők kreativítása szabhat(ott) határt. Nagyjából mondhatom azt is, hogy az SG1-nél is így van, de viszont ugye pl. a PB-nél már jól megvan kötve a készítők keze, ezért sokkal nehezebb lehet egy PB jellegű sorozatot megcsinálni, tehát tényleg nem jó így egy kalap alá venni az összes sorozatot.
    Nézem amúgy mindegyik sorozatot ezek közűl, a Lost az mondjuk tényleg kimeríti az időhúzás fogalmát. A PB is talán egy kicsit időhúzó, de tele van váratlan, izgalmas fordulatokkal, ettől lehet annyira jó, hogy nálam az abszolút No.1.
    Az SG1-ről meg az a véleményem, hogy régebben sokkal jobb volt, igazán abbahagyhatnák már, mert semmi újat nem tudnak kitalálni, vagyis egy lerágott csont az egész és nekem úgy tűnik, hogy kezd átmenni szappanoperába. Mesterien tönkre fogják vágni azt a sorozatot úgy, ahogy van, ezért kéne abbahagyniuk, mielőtt csorba esne a sorozat hírnevében. Ebben legjobban a Sliders-hez tudnám hasonlítani, marha jó volt az eleje, aztán szép lassan lecserélték a teljes főszereplőgárdát és csináltak belőle egy nézhetetlen szappanoperának mondható sz@rt.
    Ha már így a sorozatoknál tartunk, meg kell említsem az egyik leggagyibb sorozatot: Relytélyek városa.
    Ezen talán már csak az Egy rém rendes család Budapesten tud túltenni, ahol megpróbálják, jónak nem mondható színészi játékkal lekoppintani az eredeti történetet. Na meg amúgy is, Al Bundy magyar hangja, Torrente magyar hangja is: Csuja Imre The Best.
  • Ronny
    #43
    ha jól látom akkor a csoportképeken kb. 40%-ot tesznek ki a kissebségek. Azért ennyire még ott sem rossz a helyzet, de ők már 10 évvel előre járnak hadd eméssze átlag amcsi.
  • NeoMaN
    #42
    Írtam egy hosszút, de kitöröltem inkább.

    Még 2 hónap.

  • winnie
    #41
    szerintem, de csak szerintem a pb sikertelensége nem meglepő. nem is sikertelen, hiszen veri a született feleségeket, de miért lenne a nem kiemelkedő eredmény megfelelő, amikor még amerikában, a hazájában sem fér be a legnézettebb 40 sorozat közé?

    a lost más tészta, valóban meglepő a betlinek tűnő eredmény, de dettó. veri a vetélytársa és a tévének csak ez számít
  • DjDano
    #40
    Hát a magyar emberek ugy látszik nem vevők a jó sorozatokra... a Lost 2. szériája egyértelműen sokkal jobb és izgalmasabb mint az első, ennek ellenére kevesebben nézik, a Prison Break sikertelensége is több mint meglepő számomra...
  • BiG G
    #39
    ha feltűnt volna akkor ez a cikk az új sorozatokról szól, nem a régiekről, főleg nem az olyan fostömlőkről, mint a 24.
  • Sanyix
    #38
    Amióta 24-et, és PB-t nézek nem kell körmöt vágnom, olyan jóak :D
  • atothhu
    #37
    "Heroes most a csúcs az USA-ban" "A Greys nekem nem jön be. Gagyi korházsorozat középszerű jellemekkel" . . . csak szólok a Gagyi jelentősen több nézőt vonz mint a "csúcs" . . . ezzel nem a Heroes szólom le, egyszerűen a csúcson, csúcs közelében van a Grey nézettségi szempontból, a Heroes kevésbé "most az USA-ban"
  • atothhu
    #36
    és Te most miből szeretnél trendiséget csinálni? hogy nem nézel sorozatot? :) nem azért nézzük mert trendi, mert szórakoztat, némelyik még annál is több . . . idővel Te is fogsz nézni valamilyen sorozatot . . . remélem akkor is megosztod majd a gondolataidat :)
  • winnie
    #35
    "őleg mostanában, hogy olyan trendy lett a téma^^"

    sorozat vagy film. egyre többen jönnek rá, hogy a sorozat fixebb szórakozást nyújt. valaki ezt, valaki azt szereti
  • NeoMaN
    #34
    :)
    Többször mint nyóc!

    Jack is BACK!!!
  • 12346
    #33
    vazz... kezdem úgy érezni, hogy el kell bújnom egy sötét sarokba, az ereimet vagdosva, mer nincs minimum 3 - vagy legalább egy - kedvenc sorozatom:CCC főleg mostanában, hogy olyan trendy lett a téma^^
  • Kim Basinger
    #32
    24 sehol? Pedig januárban jön a 6.

    Hát nem is tudom mennyivel jobb bármelyiknél. Mondjuk nyolcszor...


  • scorpeeon
    #31
    Sztem a született feleségek szánalmas. Engem legalábbis nem tud lekötni ez az idióta szappanoperastílus. A Prison Break viszont odab@szós, mesterien ki van találva az egész. Tegnap néztem meg az S2E11-et belőle, és valami hihetetlen volt ez is. Minden egyes része elejétől a végéig leköt. Azt hittem, hogy a Lost-nál nem lesz nagyon jobb sorozat. Hát ez jobb. Életemben nem tetszett még sorozat így, és szerintem nem is fog.
  • archkoven
    #30
    A Született feleségek szerintem egyáltalán nem olyan rossz sorozat, ráadásul angoltanulásra szerintem nagyon jó. Mondjuk nekem a Prison Break is nagyon bejött, nem értem, hogy miért nem lett nagyobb siker.
  • tomoman182
    #29
    személyszerint nekem jobban is tetszik.
  • chuck
    #28
    Született feleségeket szélesebb korosztály élvezi. Viszont amiről nem volt szó az a The Unit. Most jár a második szériánál, és nekem az is eléggé bejövős.

    The Unit
  • David01
    #27
    Heroes nagyon bejött nekem is.
  • RayMandy
    #26
    magyar vetítésre gondolsz?
    Mert én is születetteket nézem PB-t mégis sokkal jobban szeretem, de PB-t töltöm és a szinkron is szar sztem. És sokan így vannak vele h inkább töltik...
  • RayMandy
    #25
    Heroes egyik kedvenc sorim lett , majdnem megüti PB-t
    Jerichot is töltöm, de az nem tetszik annyira, de azért nézem...
  • VRSDM
    #24
    nekem is nagyon bejövős a HEROES, biztos a siker...
  • scorpeeon
    #23
    Azért ez elég vicces, hogy azt a született feleségeket többen nézik, mint a Prison Break-et
  • NeoMaN
    #22
    24 kimaradt!
    :DD

    Mert ha sorozat, akkor tventifor.
    Vita nélkül!
    :D
  • Vorpal
    #21
    bermuda3 - ha már eljáccod a segget a kedvünkért, akkor az új mondatokat nagybetüvel kell kezdeni. Köszi.
  • Supremo
    #20
    Ha már sci-fi akkor BSG!
  • Tomalak
    #19
    Na és Boston Legal???
  • léry
    #18
    Maffiózók nem is lesz??
  • bermuda3
    #17
    hehe. ez jó. most akkor döntsétek el h mi a cím me ez így nem vicces. egy rém rendes családot budapesten? nane! azé csak tanult mondenki egy kis nyelvtant. egy rém rendes család budapesten-t. ez is gáz de nyelvtanilag helyesebb (ha nem is teljesen jó)
  • Griphons
    #16
    Heroes most a csúcs az USA-ban, és nem feltétlenül a képregényrajongás miatt, szóval ne vegyél mérget rá, hogy igazad van :P Inkább nézz meg pár részt, aztán ítélkezz.
    A második legjobb a HouseMD, egyszerűen zseniális. A főszereplőt egyszerre utálom, csodálom, sajnálom, megvetem, és szurkolok neki. Csak ajánlani tudom.
    A Greys nekem nem jön be. Gagyi korházsorozat középszerű jellemekkel. Semmi érdemleges nem történik egy részben sem. Szemezgettem a részekből, de sztem egy nulla.
    Prison Break: az alapötlet jó, mint a Lostnál is, de elég gyorsan kifut a téma, és onnantól kezdve csak sikerhajhászás, vagy időhúzás.

    "Nem kéne nekünk is feldobni torrentre a Rém rendes családot Budapesten?"
    Tedd azt, eddig is röhögtek kis hazánkon, ettől már rosszabb nem lesz a helyzet.

    A legnagyobb sikersorozat addig is marad a StarGate, és a Spin-offja az Atlantis. Hajrá! (asszem 1 hét és folytatják)