Mely tévésorozatokért fogunk rajongani jövőre? Mi már tudjuk.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jericho rulz! Oké, kissé vontatott, de emberi. Ez nekem elég, hogy nézzem. Knight Ridernél meg akkor sem tud nekem senki jobbat felmutatni 😄
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Amugy az idei ev legjobbjai szerintem is a heroes es jericho, nem meglepo, hogy az axn mar le is csapott a jerichora, es allitolag az rtl mar targyal a heroes rol!
A maradek pedig, amit mar regota lehet nezni: lost, prison break, desperate, greys anatomy, smallville, everybody hates chris...nem mondom, hogy ezek a legjobbak, mer a kovetkezo X hozzaszolasban csak az lesz, ez vagy az miert szar!
Viszont hetrol hetre, ugyanabban az idoben leulni valami ele, es vegignezni...en azt tartom fuggosegnek, ha viszont tudom, hogy ezek a sorozatok mennek, majd egyszer lehuzom ket, es harom negy reszt megnezek egymas utan...nos ezt nem tartom fuggosegnek!
http://teddike.freeblog.hu
Pl eközben azt hiszi, hogy a valóságban is egy mágneses anomália következtében szigetre lezuhant repülõgép túlélõi közül csak 1 akar elmenni a szigetrõl, a többinek pedig sokkal fontosabb civakodni a társaival, hónapokon át.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nekem az abszolút kedvenc az X Akták volt. Mostanában A Szökés a favorit, jóvolt a z Invasion is, A Lost elmegy, Az Odaát is nagyon jó. Stargate SG1-ben is látok fantáziát<#nyes>#nyes>. Nem tudjátok a Szökésnek lefogják adni a második szezonját??
Jólenne<#eljen>#eljen>
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
HEY MAMMA...!
2. de a minõség sem azt jelenti, hogy csak az minõségi, ami neked tetszik.
persz eez is egy vélemény.
nézzük, hogy milyen sorozatokat is néznek nagyon. most. a tucattermékek: helyszínelõk, grace klinika, doktor house, 24, heroes - de idejöhetne a sopranos vagy a monk.
a sok gagyi?
a pb-t meg nomrális emberek? én, hiába a kedvencem a pb és a 24 is, de úgy érzem, hogy ez a két sorozat minden, cska nem minõségi. egyszerûen egy csontkommersz, nagyon szórakoztató, de béakciósorozat (a többi sorozathoz képest olcsó stábbal, gyengébb színészekkel - tisztelet az 1-2 kivételnek, persze). a gyõzike is tucattermék, de a pb és a 24 a tipikusan kommersz védjegye.
a fenti felsorolásban viszont ott van pl. a sopranos vagy a doktor house, amelyek mindenek, csak nem tucattermékek és mégis hihetetlen népszerûek.
egyszerûen el kell fogadni szerintem, hogy nem mindenki nézi a "kedvenceiket" és azt is, hogy nem feltétlenül igányes sorozatért is lehet lelkesedni.
Tehát a PB-t a normális emberek nézik, akik nem elégednek meg a szappanoperák bugyuta igénytelenségével
#16 Griphons
"Prison Break: az alapötlet jó, mint a Lostnál is, de elég gyorsan kifut a téma, és onnantól kezdve csak sikerhajhászás, vagy idõhúzás."
A Heroes-ról viszont úgy írsz, mint ha nem lennének meg benne ezek az elemek.
Pedig szerintem megvannak ezek mind az ilyen jellegû sorozatban, ahol az egész történet a lényeg és nem az egyes epizódok története, mint pl. SG1. Ezért a mástipúsú sorozatokat nem igazán lehet összehasonlítani. Hát még ha belekevernénk az Outer Limits-et, ahol ugye minden egyes rész más történetbõl áll, más szereplõkkel. Az Outer Limits-nél tényleg csak a készítõk kreativítása szabhat(ott) határt. Nagyjából mondhatom azt is, hogy az SG1-nél is így van, de viszont ugye pl. a PB-nél már jól megvan kötve a készítõk keze, ezért sokkal nehezebb lehet egy PB jellegû sorozatot megcsinálni, tehát tényleg nem jó így egy kalap alá venni az összes sorozatot.
Nézem amúgy mindegyik sorozatot ezek közûl, a Lost az mondjuk tényleg kimeríti az idõhúzás fogalmát. A PB is talán egy kicsit idõhúzó, de tele van váratlan, izgalmas fordulatokkal, ettõl lehet annyira jó, hogy nálam az abszolút No.1.
Az SG1-rõl meg az a véleményem, hogy régebben sokkal jobb volt, igazán abbahagyhatnák már, mert semmi újat nem tudnak kitalálni, vagyis egy lerágott csont az egész és nekem úgy tûnik, hogy kezd átmenni szappanoperába. Mesterien tönkre fogják vágni azt a sorozatot úgy, ahogy van, ezért kéne abbahagyniuk, mielõtt csorba esne a sorozat hírnevében. Ebben legjobban a Sliders-hez tudnám hasonlítani, marha jó volt az eleje, aztán szép lassan lecserélték a teljes fõszereplõgárdát és csináltak belõle egy nézhetetlen szappanoperának mondható sz@rt.
Ha már így a sorozatoknál tartunk, meg kell említsem az egyik leggagyibb sorozatot: Relytélyek városa.
Ezen talán már csak az Egy rém rendes család Budapesten tud túltenni, ahol megpróbálják, jónak nem mondható színészi játékkal lekoppintani az eredeti történetet. Na meg amúgy is, Al Bundy magyar hangja, Torrente magyar hangja is: Csuja Imre The Best.
Még 2 hónap.
<#beka3>#beka3><#crazya>#crazya><#gunyos1>#gunyos1>
a lost más tészta, valóban meglepõ a betlinek tûnõ eredmény, de dettó. veri a vetélytársa és a tévének csak ez számít
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://www.prisonbreak.atw.hu
http://www.prisonbreak.atw.hu
sorozat vagy film. egyre többen jönnek rá, hogy a sorozat fixebb szórakozást nyújt. valaki ezt, valaki azt szereti
Hát nem is tudom mennyivel jobb bármelyiknél. Mondjuk nyolcszor...
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
The Unit
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Mert én is születetteket nézem PB-t mégis sokkal jobban szeretem, de PB-t töltöm és a szinkron is szar sztem. És sokan így vannak vele h inkább töltik...
Jerichot is töltöm, de az nem tetszik annyira, de azért nézem...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
http://lery.freeblog.hu
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
A második legjobb a HouseMD, egyszerûen zseniális. A fõszereplõt egyszerre utálom, csodálom, sajnálom, megvetem, és szurkolok neki. Csak ajánlani tudom.
A Greys nekem nem jön be. Gagyi korházsorozat középszerû jellemekkel. Semmi érdemleges nem történik egy részben sem. Szemezgettem a részekbõl, de sztem egy nulla.
Prison Break: az alapötlet jó, mint a Lostnál is, de elég gyorsan kifut a téma, és onnantól kezdve csak sikerhajhászás, vagy idõhúzás.
"Nem kéne nekünk is feldobni torrentre a Rém rendes családot Budapesten?"
Tedd azt, eddig is röhögtek kis hazánkon, ettõl már rosszabb nem lesz a helyzet.
A legnagyobb sikersorozat addig is marad a StarGate, és a Spin-offja az Atlantis. Hajrá! (asszem 1 hét és folytatják)
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Hátha valamelyik Ukrajnához hasonló társadalmi berendezkedésü nyomortanya Best of nak választja 😄D
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Jeremiah-ra én is kíváncsi lennék. Fõleg most, hogy ledaráltam a Rising Stars-t (Straczynski írta mindegyiket). Elõször azt hittem, hogy ez is csak egy ilyen "superhero vagyok, mer' a san fransiscoi híddal vágom agyon a csókát" stílusú agyatlanság lesz, mint az X-men. Na ez a rész igazából csak a történet elsõ negyede volt és még csak nem is amolyan öncélú "megölöm a másik szuperhõst, mer' a világ ura akarok lenni" dolog (ez is belejátszott, majdnem hagytam is a fenébe!), hanem jelentõsége volt a történet szempontjából. A középsõ részben volt bõven min gondolkodni, a végétõl meg simán letettem a hajamat, államat meg azóta nem láttam. (2 napja, keresés folyamatban...)
ON
Heroes, Grey's, Shark bejövõs, jó sorik. Nagyon kíváncsi leszek a hazai fogadtatásukra.
(Lost-on nem csodálkozom, a 3. évad eleje tényleg nem volt rossz, de megint kezdik az értelmetlen idõhúzást... Pfffhhh....)
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
tenyleg ennyire hulyenek nezik az embereket? hol eri meg nekem musoros dvdt venni vagy moziba menni, mikor amit letoltok ott nezem meg akkor es ugy ahogy en akarom. ez igaz a sorozatokra is. kulonosebben nem szamit a kepminoseg, bar a dvdrip-ekkel semmi baj sincs... gondolom amugy ez csak nekem ujdonsag... bocsi ha nagyon hosszu volt.. (:
fel fog kerülni az aszfaltosra, viszont a felirat az sajnos nagyon valószínûtlen, hacsak össze nem áll valami hallás után daráló csapat😞
Na ne szórakozzunk emberek! Ez az egyik legjobb sorozat, ami idehaza fut, és az egyetlen, amit azonnal letöltök, amikor lerippelik az amerikai premiert...vagy csak nekem, és egypár ismerõsömnek tetszik, mint az állat??
A Dr. House-nak viszont örülök, volt, amikor nem bírtam megnézni az egész napos kiképzés után <#merges3>#merges3>
nincs, nem is lesz...