Mario összefutott a GTA-val
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aza Marios isten!!! Szakadtam a röhögéstõl amikor becuccozott<#guluszem1>#guluszem1><#nyes>#nyes>
Vki nem tud ien beteg emberektõl még hasonló videókat???ellennék velük<#worship>#worship>
Vki nem tud ien beteg emberektõl még hasonló videókat???ellennék velük<#worship>#worship>
a második nagyon zsír 😄
Kocsik, emberek, de a fák, padok is sima textúrák voltak. Sokminden közbe játszott, hogy felülnézetes legyen, de szerintem egyik volt, hogy minden pc-n elinduljon 😊
Épületeket meg illet 3D-be rakni, mert különben ronda lett volna a játék, ha csak sima textúrával elintézték volna.
Lehet, hogy hamarosan kijön valamiféle verzió, remélhetõleg a szerkesztõk a hidakat újramodellezik majd.
Épületeket meg illet 3D-be rakni, mert különben ronda lett volna a játék, ha csak sima textúrával elintézték volna.
Lehet, hogy hamarosan kijön valamiféle verzió, remélhetõleg a szerkesztõk a hidakat újramodellezik majd.
GTA1-ben alapból 3d volt a terep, csak a kocsik nem :\ és emiatt nem lehetett forgatni a kamerát.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez kemény XDXD
Mariot ismered 😄 jó kis videó ! 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nah te se vagy egy Super Mario-s ember :-/
a neve Yoshi! <#gunyos1>#gunyos1><#levele>#levele><#duhos2>#duhos2>
a neve Yoshi! <#gunyos1>#gunyos1><#levele>#levele><#duhos2>#duhos2>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
hát ezek naggyon durvák<#hehe>#hehe>
Végül elindult a kis zöld sárkány Raccon City felé is, a Resident Evil városába... <#idiota>#idiota>
ya, ezt láttam tegnap...hát egy kicsit pihent<#violent>#violent><#idiota>#idiota>
nincs, nem is lesz...