20
  • Indigo
    #20
    Ja, akkor jogos volt a csípőből idiótázás...
  • Morden23
    #19
    Indigo: Feltételezem, hogy erre gondolt.

    echo: Ott már nem a piaci verseny a kérdés, ugyanis már van egy IE a gépeden. Gyakorlatilag ami történik az az, hogy frissül a verziószám. Ha fenn van a Firefox a gépemen, az is egyből az arcomba dobja az update-et (persze nem akar automatikusan települni, ez igaz).

    Amit ezzel akartam mondani, hogy az IE7 automatikus telepítése maximum valami megrögzött anti-microsoftosnak lehet kellemetlen, mert:

    1. Ha nem használsz IE-t, akkor gyakorlati jelentősége nincsen, de addig is, ameddig WinUpdate-elsz (ami ugye csak IE), van egy jobb böngésződ, mint az azelőtti
    2. Ha használsz IE-t, akkor csak jobban jársz, a 6-oshoz képest a 7-es olyan, mint a Ford T-Modellhez képest egy Infiniti.
  • Dj Faustus #18
    "Ez azt mondja, hogy IE7 mikor lesz elérhető. Hogy hol.. azt nem mondja, ez egy teljesen új bekezdés ..."
    Az egész cikk az automatikus frissítésként elérhetőségről szól - bár ha a cikk egy részletét olvassa az ember "könnyen" félreértelmezheti.

    "most epp ehhez tolt le valami sec.updatet "
    Valószínűleg erről van szó. Ez az IE7-et nem érinti.
  • fflx
    #17
    egyebkent milyenexplorer ez:

    Internet Explorer for Windows XP? :)
    most epp ehhez tolt le valami sec.updatet
  • fflx
    #16
    eddig 2 dologra emlekszem, hogy kiszedtem az update-k kozul. az egyik a nem eredeti windozra figyelemezteto 'update' volt.

    de egyebkent az ie7 a windows updateben mar hetekkel ezelott probalkozott telepedni, szoval nem ertem a cikket.
  • echo
    #15
    Hát, a hatos IE-nél nem nehéz jobbnak lenni
    Egyébként szerintem van abban valami amit zzebi mond, hogy elég abszurd úgy a verseny, ha az egyik szereplő autómatikusan igyekszik települni minden gépre...
  • Indigo
    #14
    Csakhogy ilyet nem állított kbupdate...
  • Morden23
    #13
    Abban azért igaza van kbupdate-nek, hogy rosszabbul nem jársz akkor, ha IE7 lesz a gépeden.

    Én most próbálgatom, és bár még nem jutott el odáig, hogy meggyőzzön, erősen állítom, hogy a 6-os IE-hez képest ezerszer jobb.
  • zzebi
    #12
    Hmmm, miert is vagyok idiota? Talan mert a Windows Update "High-priority update"-kent automatikusan feltelepitette az IE7-et?

    Amugy a WU website azert az IE7 kapcsan megjegyzi, hogy ha akarom, akkor az automatikus feltelepites utan leszedhetem (uninstall), ha akarom. Hat, koszonom...
  • kbupdate
    #11
    Ezt támasztja alá az az ütemterv is, amelynél felsorolják az egyes nyelvi verziók megjelenési időpontját. Ebből világosan kiderül, hogy az IE 7 olasz, holland, orosz, svéd, dán, norvég, lengyel és héber nyelvű változatai csak 2007 első napján, míg a török, portugál, cseh és magyar verziók csak 2007. január 22-én lesznek hozzáférhetők.

    Ez azt mondja, hogy IE7 mikor lesz elérhető. Hogy hol.. azt nem modja, ez egy teljesen új bekezedés ...
    mindegy, leszarom, téged is.
  • Dj Faustus #10
    "ah, nagyon hiteles hír, japán verzió pl. már letölthető."
    Letölthetőnek letölthető, de a Windows Update keretében/[i] (2. bekezdés 3. sor) [i]csak angol, német, francia, spanyol, finn, arab és brazil, illetve portugál nyelveken lesz letölthető.

    Szóval a cikk hiteles (az ütemterv alapján: Japanese, Korean, Simplified and Traditional Chinese - Calendar Year Q2 2007).

    Szövegértelmezés rlz. ;)
  • kbupdate
    #9
    te már most megnézheted magad, hogy mekkora idióta vagy!
  • kbupdate
    #8
    ah, nagyon hiteles hír, japán verzió pl. már letölthető.

    sg.hu rlz...

    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9ae91ebe-3385-447c-8a30-081805b2f90b&DisplayLang=en
  • zzebi
    #7
    Tegnap en is elcsodalkoztam, amikor az automatikus update elkezdte magatol feltelepiteni az IE7-et.
    Mar csak azt varom, hogy mikor jelenti be a Microsoft, hogy az uj bongeszojet mar 100 millioan toltottek le, ellentetben a Firefox 2.0 X letoltesevel. :-)
    Szinte felesleges is megjegyeznem, hogy amig onkentes volt az IE7 feltelepitese, addig a Firefoxot sokszor tobben telepitettek fel.

    Es eppen ez az, amiert a Picipuhat egyfolytaban perelik! Gyakorlatilag a porba dongoli a konkurenciat azzal a felig-meddig (vagy teljesen) illegalis modszerrel, hogy kotelezoen beleintegral minden feature-t az operacios rendszerebe, igy egyszeruen kiszoritja a konkurenseket.
    Az mar csak hab a tortan, hogy neha meg szandekosan hatraltatja is a kulso fejleszteseket azzal, hogy bizonyos OS szolgaltatasok csak a sajat szoftverevel hasznalhatoak. Emiatt szivnak most a kulso virusirto fejlesztok, mert a Vistan a MS eredeti elkepzelese szerint csak a sajat, beepitett virusirto mukodhetne.

    Ha igy megy minden tovabb, akkor elobb utobb minden szoftvert es hardvert a MS fog fejleszteni. Akkor aztan megnezhetjuk majd a minoseget.
  • Gabest
    #6
    kár hogy nem megy föl automatikusan, khm :)
  • DjDano
    #5
    szerintem meg nem kéne választási lehetőséget hagyni, minél több helyen lesz IE7 a hatos helyett annál biztonságosabb lesz a net
  • mogyi925
    #4
    Nem flame-indítási célzattal, de Linuxos webfejlesztők örömére: IE7 motor beüzemelése Linux alatt.
  • Mike
    #3
    szerintem már korábban is kritikus update volt az IE7
    ami azért jó, mert vannak egyes alkalmazások, amik az IE7-tel nem futnak
  • endiboy
    #2
    höhö
  • Black Ice
    #1