IE 7 akár automatikus frissítésként

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, akkor jogos volt a csípõbõl idiótázás...

Indigo: Feltételezem, hogy erre gondolt.

echo: Ott már nem a piaci verseny a kérdés, ugyanis már van egy IE a gépeden. Gyakorlatilag ami történik az az, hogy frissül a verziószám. Ha fenn van a Firefox a gépemen, az is egybõl az arcomba dobja az update-et (persze nem akar automatikusan települni, ez igaz).

Amit ezzel akartam mondani, hogy az IE7 automatikus telepítése maximum valami megrögzött anti-microsoftosnak lehet kellemetlen, mert:

1. Ha nem használsz IE-t, akkor gyakorlati jelentõsége nincsen, de addig is, ameddig WinUpdate-elsz (ami ugye csak IE), van egy jobb böngészõd, mint az azelõtti
2. Ha használsz IE-t, akkor csak jobban jársz, a 6-oshoz képest a 7-es olyan, mint a Ford T-Modellhez képest egy Infiniti.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Dj Faustus
"Ez azt mondja, hogy IE7 mikor lesz elérhetõ. Hogy hol.. azt nem mondja, ez egy teljesen új bekezdés ..."
Az egész cikk az automatikus frissítésként elérhetõségrõl szól - bár ha a cikk egy részletét olvassa az ember "könnyen" félreértelmezheti.

"most epp ehhez tolt le valami sec.updatet "
Valószínûleg errõl van szó. Ez az IE7-et nem érinti.

egyebkent milyenexplorer ez:

Internet Explorer for Windows XP? 😊
most epp ehhez tolt le valami sec.updatet

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

eddig 2 dologra emlekszem, hogy kiszedtem az update-k kozul. az egyik a nem eredeti windozra figyelemezteto 'update' volt.

de egyebkent az ie7 a windows updateben mar hetekkel ezelott probalkozott telepedni, szoval nem ertem a cikket.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Hát, a hatos IE-nél nem nehéz jobbnak lenni <#wave>
Egyébként szerintem van abban valami amit zzebi mond, hogy elég abszurd úgy a verseny, ha az egyik szereplõ autómatikusan igyekszik települni minden gépre...

Csakhogy ilyet nem állított kbupdate...

Abban azért igaza van kbupdate-nek, hogy rosszabbul nem jársz akkor, ha IE7 lesz a gépeden.

Én most próbálgatom, és bár még nem jutott el odáig, hogy meggyõzzön, erõsen állítom, hogy a 6-os IE-hez képest ezerszer jobb.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

zzebi
Hmmm, miert is vagyok idiota? Talan mert a Windows Update "High-priority update"-kent automatikusan feltelepitette az IE7-et?

Amugy a WU website azert az IE7 kapcsan megjegyzi, hogy ha akarom, akkor az automatikus feltelepites utan leszedhetem (uninstall), ha akarom. Hat, koszonom...

Ezt támasztja alá az az ütemterv is, amelynél felsorolják az egyes nyelvi verziók megjelenési idõpontját. Ebbõl világosan kiderül, hogy az IE 7 olasz, holland, orosz, svéd, dán, norvég, lengyel és héber nyelvû változatai csak 2007 elsõ napján, míg a török, portugál, cseh és magyar verziók csak 2007. január 22-én lesznek hozzáférhetõk.

Ez azt mondja, hogy IE7 mikor lesz elérhetõ. Hogy hol.. azt nem modja, ez egy teljesen új bekezedés ...
mindegy, leszarom, téged is.

Dj Faustus
"ah, nagyon hiteles hír, japán verzió pl. már letölthetõ."
Letölthetõnek letölthetõ, de a [i]Windows Update keretében/[i] (2. bekezdés 3. sor) csak angol, német, francia, spanyol, finn, arab és brazil, illetve portugál nyelveken lesz letölthetõ.

Szóval a cikk hiteles (az ütemterv alapján: Japanese, Korean, Simplified and Traditional Chinese - Calendar Year Q2 2007).

Szövegértelmezés rlz. 😉

te már most megnézheted magad, hogy mekkora idióta vagy!

ah, nagyon hiteles hír, japán verzió pl. már letölthetõ.

sg.hu rlz...

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9ae91ebe-3385-447c-8a30-081805b2f90b&DisplayLang=en

zzebi
Tegnap en is elcsodalkoztam, amikor az automatikus update elkezdte magatol feltelepiteni az IE7-et.
Mar csak azt varom, hogy mikor jelenti be a Microsoft, hogy az uj bongeszojet mar 100 millioan toltottek le, ellentetben a Firefox 2.0 X letoltesevel. :-)
Szinte felesleges is megjegyeznem, hogy amig onkentes volt az IE7 feltelepitese, addig a Firefoxot sokszor tobben telepitettek fel.

Es eppen ez az, amiert a Picipuhat egyfolytaban perelik! Gyakorlatilag a porba dongoli a konkurenciat azzal a felig-meddig (vagy teljesen) illegalis modszerrel, hogy kotelezoen beleintegral minden feature-t az operacios rendszerebe, igy egyszeruen kiszoritja a konkurenseket.
Az mar csak hab a tortan, hogy neha meg szandekosan hatraltatja is a kulso fejleszteseket azzal, hogy bizonyos OS szolgaltatasok csak a sajat szoftverevel hasznalhatoak. Emiatt szivnak most a kulso virusirto fejlesztok, mert a Vistan a MS eredeti elkepzelese szerint csak a sajat, beepitett virusirto mukodhetne.

Ha igy megy minden tovabb, akkor elobb utobb minden szoftvert es hardvert a MS fog fejleszteni. Akkor aztan megnezhetjuk majd a minoseget.

kár hogy nem megy föl automatikusan, khm 😊

DjDano
szerintem meg nem kéne választási lehetõséget hagyni, minél több helyen lesz IE7 a hatos helyett annál biztonságosabb lesz a net

mogyi925
Nem flame-indítási célzattal, de Linuxos webfejlesztõk örömére: IE7 motor beüzemelése Linux alatt.

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

Mike
szerintem már korábban is kritikus update volt az IE7
ami azért jó, mert vannak egyes alkalmazások, amik az IE7-tel nem futnak

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

höhö