20
 • Indigo
  #20
  Ja, akkor jogos volt a csípőből idiótázás...
 • Morden23
  #19
  Indigo: Feltételezem, hogy erre gondolt.

  echo: Ott már nem a piaci verseny a kérdés, ugyanis már van egy IE a gépeden. Gyakorlatilag ami történik az az, hogy frissül a verziószám. Ha fenn van a Firefox a gépemen, az is egyből az arcomba dobja az update-et (persze nem akar automatikusan települni, ez igaz).

  Amit ezzel akartam mondani, hogy az IE7 automatikus telepítése maximum valami megrögzött anti-microsoftosnak lehet kellemetlen, mert:

  1. Ha nem használsz IE-t, akkor gyakorlati jelentősége nincsen, de addig is, ameddig WinUpdate-elsz (ami ugye csak IE), van egy jobb böngésződ, mint az azelőtti
  2. Ha használsz IE-t, akkor csak jobban jársz, a 6-oshoz képest a 7-es olyan, mint a Ford T-Modellhez képest egy Infiniti.
 • Dj Faustus #18
  "Ez azt mondja, hogy IE7 mikor lesz elérhető. Hogy hol.. azt nem mondja, ez egy teljesen új bekezdés ..."
  Az egész cikk az automatikus frissítésként elérhetőségről szól - bár ha a cikk egy részletét olvassa az ember "könnyen" félreértelmezheti.

  "most epp ehhez tolt le valami sec.updatet "
  Valószínűleg erről van szó. Ez az IE7-et nem érinti.
 • fflx
  #17
  egyebkent milyenexplorer ez:

  Internet Explorer for Windows XP? :)
  most epp ehhez tolt le valami sec.updatet
 • fflx
  #16
  eddig 2 dologra emlekszem, hogy kiszedtem az update-k kozul. az egyik a nem eredeti windozra figyelemezteto 'update' volt.

  de egyebkent az ie7 a windows updateben mar hetekkel ezelott probalkozott telepedni, szoval nem ertem a cikket.
 • echo
  #15
  Hát, a hatos IE-nél nem nehéz jobbnak lenni
  Egyébként szerintem van abban valami amit zzebi mond, hogy elég abszurd úgy a verseny, ha az egyik szereplő autómatikusan igyekszik települni minden gépre...
 • Indigo
  #14
  Csakhogy ilyet nem állított kbupdate...
 • Morden23
  #13
  Abban azért igaza van kbupdate-nek, hogy rosszabbul nem jársz akkor, ha IE7 lesz a gépeden.

  Én most próbálgatom, és bár még nem jutott el odáig, hogy meggyőzzön, erősen állítom, hogy a 6-os IE-hez képest ezerszer jobb.
 • zzebi
  #12
  Hmmm, miert is vagyok idiota? Talan mert a Windows Update "High-priority update"-kent automatikusan feltelepitette az IE7-et?

  Amugy a WU website azert az IE7 kapcsan megjegyzi, hogy ha akarom, akkor az automatikus feltelepites utan leszedhetem (uninstall), ha akarom. Hat, koszonom...
 • kbupdate
  #11
  Ezt támasztja alá az az ütemterv is, amelynél felsorolják az egyes nyelvi verziók megjelenési időpontját. Ebből világosan kiderül, hogy az IE 7 olasz, holland, orosz, svéd, dán, norvég, lengyel és héber nyelvű változatai csak 2007 első napján, míg a török, portugál, cseh és magyar verziók csak 2007. január 22-én lesznek hozzáférhetők.

  Ez azt mondja, hogy IE7 mikor lesz elérhető. Hogy hol.. azt nem modja, ez egy teljesen új bekezedés ...
  mindegy, leszarom, téged is.
 • Dj Faustus #10
  "ah, nagyon hiteles hír, japán verzió pl. már letölthető."
  Letölthetőnek letölthető, de a Windows Update keretében/[i] (2. bekezdés 3. sor) [i]csak angol, német, francia, spanyol, finn, arab és brazil, illetve portugál nyelveken lesz letölthető.

  Szóval a cikk hiteles (az ütemterv alapján: Japanese, Korean, Simplified and Traditional Chinese - Calendar Year Q2 2007).

  Szövegértelmezés rlz. ;)
 • kbupdate
  #9
  te már most megnézheted magad, hogy mekkora idióta vagy!
 • kbupdate
  #8
  ah, nagyon hiteles hír, japán verzió pl. már letölthető.

  sg.hu rlz...

  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9ae91ebe-3385-447c-8a30-081805b2f90b&DisplayLang=en
 • zzebi
  #7
  Tegnap en is elcsodalkoztam, amikor az automatikus update elkezdte magatol feltelepiteni az IE7-et.
  Mar csak azt varom, hogy mikor jelenti be a Microsoft, hogy az uj bongeszojet mar 100 millioan toltottek le, ellentetben a Firefox 2.0 X letoltesevel. :-)
  Szinte felesleges is megjegyeznem, hogy amig onkentes volt az IE7 feltelepitese, addig a Firefoxot sokszor tobben telepitettek fel.

  Es eppen ez az, amiert a Picipuhat egyfolytaban perelik! Gyakorlatilag a porba dongoli a konkurenciat azzal a felig-meddig (vagy teljesen) illegalis modszerrel, hogy kotelezoen beleintegral minden feature-t az operacios rendszerebe, igy egyszeruen kiszoritja a konkurenseket.
  Az mar csak hab a tortan, hogy neha meg szandekosan hatraltatja is a kulso fejleszteseket azzal, hogy bizonyos OS szolgaltatasok csak a sajat szoftverevel hasznalhatoak. Emiatt szivnak most a kulso virusirto fejlesztok, mert a Vistan a MS eredeti elkepzelese szerint csak a sajat, beepitett virusirto mukodhetne.

  Ha igy megy minden tovabb, akkor elobb utobb minden szoftvert es hardvert a MS fog fejleszteni. Akkor aztan megnezhetjuk majd a minoseget.
 • Gabest
  #6
  kár hogy nem megy föl automatikusan, khm :)
 • DjDano
  #5
  szerintem meg nem kéne választási lehetőséget hagyni, minél több helyen lesz IE7 a hatos helyett annál biztonságosabb lesz a net
 • mogyi925
  #4
  Nem flame-indítási célzattal, de Linuxos webfejlesztők örömére: IE7 motor beüzemelése Linux alatt.
 • Mike
  #3
  szerintem már korábban is kritikus update volt az IE7
  ami azért jó, mert vannak egyes alkalmazások, amik az IE7-tel nem futnak
 • endiboy
  #2
  höhö
 • Black Ice
  #1