53
  • Inquisitor
    "Az egyik, hogy a meghajtó csak a WinDVD 8 Premium japán változatával működött és a filmeket csak legfeljebb 540p felbontásban játszotta le."

Pedig nem igaz. Le van írva konkrétan, hogy Vista + WMP11 is lejátsza ... másrészt elvileg kéne vinnie az utolsó PowerDVD / Cyberlink szoftvercsaládnak is. A fórumokon valami harmadik szoftvert is említettek. A 960x540-re korlátozás meg azért van, mert a szoftverben benne van, de nincs még készen a HDCP rész. Ha kész lesz (WinDVD 8.xx), akkor menni fog jól.
  • Commandante
    Azt tudja valaki, hogy a legelsö képen a jobb szélsö konzol micsoda? PS2 szlim?
  • Szemi90
    Talán nem kellene egy játékot annak háttértáron elfoglalt területe szerint minősíteni. Ha okosak a programozók, akkor az a 800MB nagyon sok mindenre elegendő.
  • NEXUS6
    "Elvileg a konzolba bármilyen 2,5 colos SATA-csatolós merevlemezt be lehet szerelni...7200 RPM-es merevlemezek beépítésére egyébként elméletileg lehetőség lenne, azonban a hűtésük komoly problémákat vetne fel."

Szerintem a konzol későbbi verzióiban lesz azért ott hely annak a vincsinek;) A Szotyi nagyon profi a termékei folyamatos fejlesztésében.

Ha meg nem akkor marad a 200GB-os 3.5"-os külső HDD-s megoldás!;)))
  • BiroAndras
    "LOL a mac mégiscsak profibb, bár nem értem, hogy szoftvert miért nem tudtak telepíteni hozzá."

A HW felismerés driver kérdése. Az XP driver készlete alaposan elavult mostanra, így nem csoda, hogy a legmodernebb HW-ket nem ismeri. Vistával kellene próbálni.
    És összességében mégiscsak a win a "profibb", hiszen azon végül sikerült lejátszani a filmet.
  • csomi
    Tenyleg fontos az eleresi ido :) Az a 800Mega/8perc sem semmi. Akkor vagy kurva lassu
    a BlueRay olvaso sebessege vagy az a 800Mega nem 800Mb volt hanem 8Giga. Inkabb!
    Eleg gyalazatos lenne ha egy PS3 jatek 800Mb lenne. Amugy jo a cikk! :))
  • NEXUS6
    Azt hittem valamiről lemaradtam pl hogy HD-DVD meghajtó van az XK0.36-ban.

Amúgy tuggya valaki, hogy írják japánul azt hogy ps3? Mert a belinkelt oldalon elég nehéz eligazodni ez ügyben!;)))
    Monnyuk, hanem csak felrakták a wincsire, de el is indították a gámét, akkor gyak a warez meg van oldva, pláne ha télleg csak 800MB körül vannak a gámék, mint az említett RR7.

Közben megtaláltam a cikket a japánok is így írják: PS3, viszont kiba keveset értek ezekből a kandzsikból, meg hiraganákból, a kataganákról már nem is beszélve.
    (Akinek a magyar-japán rokonság a mániája annak most üzennék valamit, de akkor felkiáltójelet kapnék, úgy hogy inkább hagyjuk.)
  • turul16
    HDCP , mekkora szop*s. Olyan fura lecense van a dolognak, aki rajon, hogy kell kiekrulni azt durvan kivegzik.
  • Griphons
    "a meghajtót USB-porton keresztül összekötötték egy Macintosh géppel is, ami azonnal felismerte HD-DVD meghajtóként, szoftvert azonban nem tudtak telepíteni hozzá."

LOL a mac mégiscsak profibb, bár nem értem, hogy szoftvert miért nem tudtak telepíteni hozzá. Talán nincs apple alá HD-DVD player?
  • Reyes
    :))))
  • dez
    "az Xbox 360-at pedig rákötöttek egy Windows XP-re, hogy olcsó HD-DVD meghajtóként használják."

Nem az Xbox 360-at, hanem annak különálló HD_DVD meghajtóját. :)

"Az egyik, hogy a meghajtó csak a WinDVD 8 Premium japán változatával működött és a filmeket csak legfeljebb 540p felbontásban játszotta le."

Nem a meghajtó játsza le a filmeket (az csak átküldi az adatokat), hanem a lejátszó program. :)
  • dez
    Csak, kell, és kész! :) De röhögni tényleg nem kell közben.
  • szombi
    mi a f*sznak kell a ps3-at szétszedni?
    és pláne röhögni közben...