7
  • peba
    Szegény ember vízzel főz. Kompromisszumokat kell kötni. Ha kell a cucc, de nincs rá keret, nézed a kisebb kijelzőt. Erre viszont senki ne érveljen azzal, hogy akkor minek neki ilyen, ha nincs rá pénze. És ha kell? Van rá, csak a kisebbre.
    Ez van.
  • roliika
    Veszek 150ért lapitopot ésabba aztán azt veszek amit csak akarok. :P
    1 új mobilteló helyett...
  • brueni
    lehet.
  • killahdog
    1. Aki kicsit is ért a telefonokhoz (csak egy egészpicit, az 6310i ota -utolso jo telefon-) NEM vesz nokiat. :) (Amugy volt 1 egész napig 7610 esem... khm, bottal se piszkálnám, jo uzlet volt eladni)
    2. Most járunk 90 nél ? meg 200grammnál ? :) meg sok alkatrésznél ? Vagy SD/IO aha... akkor hova teszed memoriakártyát ?
    3. szerzel rá térkép progit kb olyan is. Tomtom ? :) És az még egy jobbik fajta... Ráadásul symbian nokiakon elég vicces (p900 on egész jo)

Vagy megjön pici esze az embernek és vesz:
    Mitac mio a701
    Eten M600
    HTC Meteor (+egyéb HTC telok mint i-mate, meg amilyen név alatt még kiadták)
    vagy bármi egyéb pda telefont amiben van gps :)

1. Megvan 100 bol (legyen eszed honnan rendelsz, nem a plázában kell vásárolni)
    2. Egyben van, ki van probálva, direkt erre van tervezve, nem akad nem lassit.
    3. Nem néznek hülyének :) (mint egy nokiaval + gps vevövel + 2cm es kijelzön navigálni) Vagy csak nekem lenne nehézkes egy miniatur kijelzön gps navigációt nézni ? hmmmm lehet én vagyok hulye :)
  • Shadow_THH
    1) pl nokia 7610
    2) veszel bele kb 30ért egy gps-t
    3) szerzel rá térkép progit
    4) ???
    5) PROFIT
  • Tinman #2
    NEKEM EZ KELL(ene)!!!
    Remélem hamarosan EU verzsön is lesz...
  • scooterbr
    Vannak még jó dolgok.
    Csak nem Magyarországon.