Eragon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van vkinek 100%-os mentése? nem minden pályán találtam meg a secret egget, és kíváncsi lennék a bonus contentre. ha minden igaz az is egy pálya, mert van még egy kör a fõszálon kívül
Mikor a madarakat kell elkapkodni.
Akkor legyenszives elküldeni a [email protected]....
Köszönöm elõre is....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Leírom a technikámat, hátha valakinek segítségére lesz:
Mikor beérek a galamb-rész elõtti egyenesbe, aminek a végén kettéválik a folyo, nyomok egy q (gyorsítást) egyenesen a falnak repülük, majd amerre a galamb repül arra kanyarodok és gyorsmódban elkapja.
Ennek annyi veszélye van, hogy nehéz irányítani a sárkányt, mikor gyorsan repül...
Csak most olvastam, hogy hol akadtál meg az Eragonba.
Lehet, hogy már rájöttél a sárkány elrepül akkor az ajtó elõtt balrafordulsz ott vannak fakupacok szétvered utánna következik a vízesés
ott is használod a varázslatot ott egy átjárót varázsolsz utánna egy kis ugrabugra. Ha tovább is érdekel Én már elõrébb vagyok kérdez.
Egyelõre nem uninstall+del, még alszom rá egyet de ultraszánalom hogy a kiadó kaszálni akar pc vonalon csak éppen baszik az extra fícsöröket hozzáadni pl egérhasználat vagy állítható bill
* Problem: Razac Chase: Doves are impossible to catch when performance is low
Solution: Framerate needs to be at least 20fps in order to be catchable. Reducing graphic quality may be necessary to play this level.
WTF????????
Pc-s játéknál a pc billentyûzet nem supportált device? LOOOOOOOOOOOOL
NEM FOGOK KIBASZOTT KONTROLLERT VENNI PC-HEZ!!! <#falbav>#falbav>
Na lecsekkolom a config fájlokat hátha...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jó játék lenne de a galabnál kettõt sikerült elkapni, aztán nagyon idegesít. Sajnos nem tudom a kettõt, hogy kaptam el véletlenül ?
Bizakodtam, hogy háromnál abbamarad a dolog de már nincs nagy türelmem hozzá.
Amikor a sárkánnyal kell elkapni a galambokat azt hogyan kell,mert én nem tudom elkapni öket😞(( már nagyon rég probálkozom,de már idegesit...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem a játékstílust kellene megvitatni hogy kinek mi a jó, hanem adott játékról a mûfajához képest jellemzést adni, hogy aki olvassa a topicot az megtudja belõle, érdemes e "beszerezni" vagy ne adj isten megvenni a boltban
szegény Eragon az egész könyvben nem harcolt annyit, mint a játékban 10 perc alatt
az meg a másik hogy egy 15 éves kölköt miért egy 19 éves játszik el
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
akinek bejött a return of the king vagy a demonstone, annak ez is fog tetszeni. kitûnõ grafika, jó kezelhetõség, érdekes sztori. egyszer biztosan megéri végignyomni
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ott tartok mikor a sárkányról kell nyilakat kilõni elõbb céltáblákra és talán a galambra is ? Azért nehéz mert a sárkányt kell irányitani meg közben pontosan nyilazni.
kell nyoni meg egyebek.
http://www.jatekhirek.hu/index.php?stiri=7118
A teljes játékkal játszom már az ötödik vagy hatodik pályánál vagyok.
A véleményem az, hogy igazán kontrollerrel lehet nagyon jól irányítani.
Rettentõen jókat lehet kaszabolni vele valamint a varázslatok is nagyon
kézreállóak.
Most éppen pihenek de hamarosan viszem tovább nagyon tetszik és eddig eltévedni sem lehetett csak gyõzzétek az ellent kaszabolni.
Már ott tartok, hogy a sárkány is besegít.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!