83
csak a játék
-
GodGamer #43 Mindig újraindul a gépem a 2.pálya elején.Miééért csinálja ezt??????? -
neptum #42 nekem is tetszik a játék csak a bil.-el nem tok játszani mert álandoan előre megy vagy semmit se csinál :( -
tomesz #41 Na most akadtam meg !
Ott tartok mikor a sárkányról kell nyilakat kilőni előbb céltáblákra és talán a galambra is ? Azért nehéz mert a sárkányt kell irányitani meg közben pontosan nyilazni. -
tomesz #40 Aki billentyűzettel nyomatja itt van egy jó olvasmány mikor milyen bil-t
kell nyoni meg egyebek.
http://www.jatekhirek.hu/index.php?stiri=7118 -
tomesz #39 Közben megnéztem a " Ra'zac Chase " pályát kezdem.
-
tomesz #38 Hali !
A teljes játékkal játszom már az ötödik vagy hatodik pályánál vagyok.
A véleményem az, hogy igazán kontrollerrel lehet nagyon jól irányítani.
Rettentően jókat lehet kaszabolni vele valamint a varázslatok is nagyon
kézreállóak.
Most éppen pihenek de hamarosan viszem tovább nagyon tetszik és eddig eltévedni sem lehetett csak győzzétek az ellent kaszabolni.
Már ott tartok, hogy a sárkány is besegít.
-
#37 na majd kipróbálom én ezt, van otthon egy Logitech vezetéknélküli, majd azzal -
neptum #36 valakinek tetszik valakinek nem pedig meg szokhato az irányitás -
Drex #35 ez egy F*s :))) PC-re ilyen elb*szott konzolos átiratot (vagy talán direkt ilyen) még nem láttam... ehhhh jo lenne a grafika (mar a stilushoz képest) de aznirányitás... grrr no comment.. 10 perc volt :((( -
#34 köszke akkor leszedem
-
neptum #33 igen de vezetékesnél is ez van már ki peobáltam -
#32 vezeték nélküli billed van? úgy olvastam azoknál ilyen bugos a játék -
neptum #31 ja bocs a helyesírási hibákért -
neptum #30 mot nem tom hogy valami átok ül e rajtam de minden játéknál ugyan az a baj enél is nyomom az előrét fel engedem megy továb egy csomo ideig meg meg se akar moszdulni az emberem csak egy idő mulva mi a bak ???????????? -
#29 jah értem :) -
#28 Ketten is lehet nyomni és akkor a másik kölök a másik karit irányítja (a másik kari a sztori szerint változik). -
#27 én ma leszedtem a demóját, egészen pofás kis játék, sztem leszedem a fullt is :)
kicsit fura az irányítása, de szokható...
amúgy csak az egyik csávóval lehet menni, vagy azzal aki jön mindig veled, arra is át lehet váltani?
hjha és...mi az a csík, ami ilyen zöld, a társamnál pedig ilyen kék? :D tudja valaki? -
#26 nah, játszik vele vki komolyabban? -
#25 Dehonnem, PC-n billről is megy, jóak szar is így, de meg lehet szokni. -
#24 csá!
tényleg csak kontrollerrel lehet jáccani billentyűzetről nem? -
xido #23 16os véleményem az alapján készült..simán megy -
#22 senki nem szerezte be? -
#21 Lego SW szerintem marhajó, és abszolút konzolos -
#20 kipróbálta már vki a recharged releaset?megy? -
xido #19 azzal nincs is gond:)..csak szeretem ha a pc-re pc-s játékok vannak,konzolra meg konzolosak:DD -
#18 kell egy jó kontroller -
#17 Olvastam a könyvet, igaz, hogy angolul. Az első három fejezet (amit ugye újraírt), sokkal érettebbnek tűnik a könyv többi részénél. Amúgy nem rossz a könyv, bár nem egy George R. R. Martin. ;) -
xido #16 osztom a véleményed..kipróbáltam,időtöltős bohóckodás..ráadásul kontrollerrel megy csak..azt hittem valami klassz kis rpg:) -
#15 Ja, jó kis konzolos hentelés párban. Semmi több. PC-n kissé még bétás és béndzsa szegényke. -
#14 van véleményed? -
#13 de az vmi lövöldözős volt, nem rpg -
#12 a dragon heartban is, ha úgy vesszük saját sárkánya volt a főszereplőnek. -
#11 Mi lenne, ha kipróbálnátok inkább a játék demóját és utána lenne véleményetek, mint nekem... :D -
#10 nem ismerem -
#9 Gorasul című játékot ismered?
Kb. abban hasonló a történet. -
#8 mondjuk ez a saját erős tulzás -
#7 olvasd el a könyvet
szerintem pont az a jó benen, hogy vgre egy olyan amiben saját sárkánya van vkinek -
#6 engem érdekel ez a gém,bár könyvet nem olvastam,de a világ bejövős
filmet gondolom megnézem majd -
#5 a könyv eleje kicist gyenge, de aztán belejött
de végül is 15 évesen irta -
#4 A könyv nekem is tetszett, pedig nem vártam tőle sokat. :)
A filmet állítólag majdnem teljes egészében nálunk forgatták. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.