Szem egy szaturnuszi viharban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Nemmuszály pont fegyvereket fejleszteni, vásárolni. Lehetne akár a helyi értelmiségi megsegítésére is használni, akik majd közösen megtudnák oldani az egyéb akár társadalmi problémákat is.
: )
Elnézést a Sorokért:)
Kara kánként folytatom tanításom.
Soroljam még? Soroljam talán, milyen irtózatos hülyeségekre megy el itt nálunk három-négy milliárd dollár, amibe a Cassini került? De azt hiszem, a nyilvánvalót magyarázom. Ennek a pénznek minden fillére a lehetõ legjobb helyen van egy olyan világban, ami évi nyolcszáz milliárd dollárt költ például fegyverekre.
enélkül hiányérzetem lenne...
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
William Orbit - Barber\'s Adagio For Strings \"Life is simple when all your world is a world of melodies.\"
LoL
Elnézést a Sorokért:)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
pl. a metán -183 C°nál megolvad, -161 C°nál forr... közötte meg folyadék. És nem csak metán van ott...
Amit akartam ezzel mondani az az, hogy nehezen tudnék elképzelni egy ekkora bolygót csak gázból, esetleg szilárd maggal, folyadék nélkül...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
6-osra lett volna a válasz.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity