Romantikus Erőszak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Ami nem feltétlen jelent rosszat. Legalább egyre több ember kezd el érdekelni.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Downhill!!
Akkor ezek a zenekarok mellé idesorolható Ballagó Idõ is. Jó kis zenekar /volt/.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
For sale: thedronewebshop.com
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Ez aztán tényleg igazi hungarista/skinhead zene!
For sale: thedronewebshop.com
Downhill!!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
#29 ha szerinted ez totál gáz, az nagyon szomorú. Nem mondom hogy folyamatosan hangoztatni kell vagy épp erõszakosan fellépni a magyarság tudatában, de bizony büszkének kell lenni a magyarságodra és tenni érte hogy jobb legyen (vagy legalább megpróbálni) és nem úgy lereagálni hogy miért legyek büszke, itt minden szar. Olyan amilyennek az emberek teszik, engedik.
na így is sokat írtam, jók legyetek! 😊
"Jabar sa bu eeda murishani!"
#26 pedig totál igaz
Downhill!!
" Régi kor árnya felé visszamerengni mit ér?
Messze jövendõvel komolyan vess öszve jelenkort;
Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derûl! "
Nekem ez a személyesvéleményem!
Divatcsapatok OLÉ!
Nameg eleve szerintetek a portyázó õsmagyar nem 'dolgozta' végig a fél sztyeppét 😄 nincsenek '100% népek' maximum H bácsi halott képzeletében.
Mégis egyesült az ország.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Downhill!!
Ez meg nem politika, egyelore tortenelem😉)
De amugy kit is neveznel "tisztan Magyarnak"? Akik a Magyar nyelvet beszlik, vagy egy adott tortenelmi idoszakban a Magyar teruletekhez tartoztak, vagy esetleg van valami teljesen egyertelmuen meghatarozhato "jellemvonas"?! Nem gondolkodtam rajta, de ezen biztos el lehet ragodni rendesen😉
De peldanak vehetjuk ezt is: X orszag elfoglalja Y orszagot, a teljes "tiszta" Y lakossaggal egyutt😉 Szegeny Y-ok "szabhatjak", de hat a tortenelem mar csak ilyen😊) Nehany szaz ev mulva, ami igazabol nem nagy ido, Y-nek mar tisztan X nyelvet beszelnek, kulturajuk is mar eleg "keresztbe font"😊 Nos, ezekutan most Y-nek mar tisztan X-ek, vagyis X-ek nevezhetik oket tisztan X lakossagnak?!😊 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2><#wow3>#wow3><#wilting>#wilting>
Downhill!!
ups and downs
football without ultras is nothing
bocs az offért
Downhill!!
Eleg csak visszamenni alig tobb mint ezer evet😛 Ami semmi, az egyetemes tortenelemhez viszonyitva, lasd pl. Romai Birodalomn, Bizanc, Gorogok, Egyiptom, Asszir, Persza, stb., ezken belul kultura, epiteszet, muveszet, politika stb... Vagyis legyen ezer ev, es kezd el megmagyarazni a Szerbeknek, Horvatoknak, Bolgaroknak, Morvaknak, Szlavoknak, Avaroknak, stb., hogy mit is keresunk ott, ahol mar Ok regota buboljak szeles vigyorral asszonyaikat...😊 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2><#vigyor>#vigyor>
Downhill!!
A zene mint olyan, az meg elmegy. A hangszerek, a hangszereles sem annyira gaz. Az enek hangban es a szovegezesben mar vannak "erdekessegek"😊)
Azert a Magyarorszag terkepet is eltevesztettek, valszeg nehany oldallal korabbrol scan-neltek... <#idiota>#idiota>
De mondjuk, az Egeszseges Fejbor es a Fradimania Zenekar (<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2>) megadja a bizonyos szint ala valo sullyedes merteket😊)) <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2>
Downhill!!
grat
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Downhill!!
Downhill!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tagok:
Sziva Balázs: Akusztikus Gitár., korus
Vraskó János: Akusztikus Gitár, Korus
Kovács Richárd Basszus Gitár,Korus
Bese Botond Magyar duda, Basszus Duda ,Ének, Korus
Kováts Balázs: Dobok, Korus
És még sokan mások:
Markó Judit,Sáfár József,Szalai János,Tumbász Márton,Vedres József.
Egy kis bemutató.Honlap
Downhill!!