595
![](http://www.media.sg.hu/forum/posts/2007_01/rom_banner.jpg)
-
Én szeretem a Kárpátiát, OI-kor, Fejbőr. Tegnap küldtek Natural Born Killers- t, na az a nem gyenge:))))) -
fradista91 #153 :)
Köpök rátok, Perdita szerelem, Elegem van. De csak akkor hallgatom meg, ha rossz kedvem van. Olyankor feldob valamelyst :) -
HunButyok #152 Ja most már értem amit írtál! Rosszul olvastam!
Te melyiket kedveled például erről a lemezről? -
HunButyok #151 Ezt mos nem értem, ne haragudj... nemtudom hogy mit hallgatsz vagy mit nem?
Én összesen 3-szor bírtam meghallgatni alemezt, talán a Köpök Rátok ami nekem bejön.
Erre vagy kíváncsi?
Sztem minden idők legjobb nemzeti rock!- skinhaad stb albuma Magyarországon az Új Hajnalnak "Ez a föld az otthonunk" albuma, külföldön meg a Weisse Wölfe "Weisse Wut" albuma...
Kinek milyen nemzeti rock/Oi/NS zenne tetszika múgy Romeren kívül?
Vérszerződés? Vendetta? A.N.V.? -
fradista91 #150 Őszintén? Van olyan szám amit ebből, ha olyan hangulatom/kedvem van meghallgatok. -
HunButyok #149 Hát igen... nem a fénypont a banda történetében... :D -
Nekem pl. nem tetszik a Perdita szerelem.
Az összes többi igen. A magyar história X egy kicsit gyengébb a hangzás miatt, de a többi nagyon jó.
SZERINTEM. -
HunButyok #147 1995-ös a Perdita szerelem.
Dalcímek:
1. Nyitány
2. Ébredés
3. Anita
4. Ballada a lányról
5. Köpök rátok
6. Perdita szerelem
7. R'n'R hősök
8. Hazudtál
9. Elegem van
10. Hosszú az út
-
HunButyok #146 Szia Brigi!
Az az első albumuk volt. Én még 1997-ben vettem meg. Akkor még más zenekar volt a Romieri. :D
Szerezd be azt az albumot, aztán vagy tetszik, vagy nem... Nekem pl. nem... -
más
1000 évről 100 percben c. filmet látta már vki?
Tartalom:
A magyar állam ezeréves történelmének tanulságairól 2001-ben készült egy másfél órás filmfelvétel, melyből Szakály István idézetekkel, képanyaggal kibővítve szerkesztett filmet.
most szereztem meg. majd holnap megnézem, utána vélemény. :)
-
Igy van. Én a múltkor megnéztem a Pesti estet. Elvileg ebbe minden benne van. Ugye ezek a zenék nem tiltottak stb...
Se a Romantikus Erőszak se az Oi-kor sem azok a szorakozóhelyek ahol ők fellépnek nincsenek benne. Összesen egy a Road Captain Bikers Pub. A Többi nincs. Szóval ez elég szar szerintem. Szinte csak forumokról honlapokról és iwiw,stb -ről szerezhetsz tudomást. Hát ez van.. -
off
az alábbi hszeket olvasva elkalandoztak a gondolataim. a szalagtűzőm jutott eszembe.
állunk a sorban, izzadunk, mint a disznó. várjuk, hogy felcsendülljön a próbáról már ismerős dallam. és igen. /Rákóczi-induló/ és hozzák a zászlókat. a suliét, a magyar zászlót, meg vmi kéket sárga csillagokkal...
zene ellhallgat. fanfárra hátra arc. várjuk a kövit. Isten, álld meg a magyart... és a Himnuszra elindultak felfelé a zászlók. középen, mintha a dobogó legfelső fokán állt volna a piros, fehér, zöld, címeres zászló. könnybe lábadt a szemem. és nem a szalagom miatt... egyszerűen leírhatatlanul gyönyörű volt. ez maradt meg a legjobban. :)
/off -
nem rád értettem. "Legalábbis többen megszeretnék ezt a zenét/műfajt." hanem arra hogy aki erre a zenére fogékony ahhoz eljut.
azt hittem te is a zenére gondoltál, de második olvasatra kiderült hogy csak részben. -
fradista91 #141 Sajnos így van. Ha Győzike jön a városba, minden vilanyoszlopon 2-3 plakát egymásra ragasztva, ha pedig kultur/nemzeti zene egy csarnokban, örüljünk hogy interneten hirdetik. -
fradista91 #140 Szerintem "fogékony" vagyok rá, csak úgy néz ki emellett szétszórt is :(
Az igazság hogy nem minden nemzeti oldalt nézek minden nap. De mostantól ezt is megy a kedvencek közé :) -
Igen.. Hát erre várhatunk. Bezzeg ha a Fresh lett volna vagy a Bodi Guszti. Akkor tele lett volna az egész város plakát hegyekkel. -
Hát ja kicsit késtél..De különben jó volt... -
sztem aki erre fogékony ahoz eljut. csak többen is lehetnének fogékonyak ^^ -
fradista91 #136 Kicsit nagyobb reklámteret kapnának az ilyen nagyszerű rendezvények/műsorok, akkor már elérnénk valamit. Legalábbis többen megszeretnék ezt a zenét/műfajt. -
fradista91 #135 Jaja, olyat hallottam hogy "vissza-vissza" és kész.
Miért pont most jutott eszembe feljönni SGre :( -
Nem müködik rendesen sajnos. Legalábbis nálam. De már asszem vége is.. -
fradista91 #133 :D
Kösz. Este van már :)
De attól még nem megy a HírTV :( -
Nem Hir tv.. Árpádhirtv. Interneten nézzük.
www.árpádhir.hu élő adás -
fradista91 #131 Pont most nem megy a HírTV :@@@@@
DigiTV sux -
Köszzi nagyon jó!!! Örülök hogy szóltál!!! -
Most kezdődik
-
Nálam se
várjunk egy kicsit. -
skristof #127 nálam nem az megy... -
Sziasztok ! Nemsokára koncert az Árpád hírtv-n : 20.40: SZIVA BALÁZS, ének; BESE BOTOND, kecskeduda; TUMBÁSZ MÁRTON, hegedű; SZOLLOSI ANNA; ének
www.arpadhir.hu kattintsatok az élő közvetítésre ! -
fradista91 #125 :)
Ez természetes, nálam is mindig a Jézuska fogja hozni az ajándékot, szeretetet a Családba. Egy éjféli misének is megvan a hangulata szó se róla. Most voltam először, igaz Plébános Úr késett 25 percet (előtte 4 misét tarott) de megérte várni -
Nem ámm.. Ott is felépnek. Ugyhogy találkozunk tutti.
A többiről meg annyit hogy mindenkinek igaza van. Mind tomcetnek és nektek is. Sajnos amiről ő beszél az visszacsinálhatatlan. Manapság sajnos erről szól a világ. Már nálunk is a Télapó van a reklámba amikor magyarországon soha nem hozta a télapó az ajándékot. Sajnos mo-s beáll az amcsi hodulat alá ez van. De nálam mindig a jézuska hozza az ajándékot!! És nem egy rabbi vagy egy télapó.. -
fradista91 #123 Szerintem nem off, mivel a RomEr is fellép ott :)
És igen, remélem találkozunk. Jó érzés hogy azért elvétve van összefogás magyarok közt :) -
skristof #122 örülök neki, hogy érted amit írtam
a hitedet nem veheti el senki, mostanra már csak ebben van a mi kis erőnk. és majd -sokára- egyszer, amikor sokan leszünk ekkora hittel, akkor talán juthatunk egyről a kettőre.
addig meg a nagyokosok sárdobálásáról szól minden.
áldott jó 2007-es esztendőt mindenkinek!
(picit off bár topikhoz kapcs.: remélem a MagyarSzigeten találkozunk. feltéve ha lesz) -
fradista91 #121 Nagyon adom, főleg az utolsó sort. Az idézetekről pedig annyit, hogy csak intő szavaknak szántam.
Mellékesen (nem mellékesen) vallásos vagyok :) Ezért amikor tehetem ott vagyok a templomban, mert szeretném ha jobb Országban/világban élnénk, de amint te is írtad buta emberekből nagyon sok van sajnos :(
És igen, megváltani sem tudjuk a világot, viszont mindenki maga lehetősége szerint tehet érte, hogy ne süllyedjen tovább.
Hinni kell, remélni, hisz mást nem tehetünk.
Szebb jövőt, magyar testvéreim.
Jah, és mielőtt elfelejteném, előre is sikerekben, egészségben gazdag új esztendőt minden topiklátogatónak, és családjának!
Legalább az ünnepek alatt legyen béke, és rend. -
skristof #120 számszerint sajnos nem tudom, hogy mióta, de van szabad vallásgyakorlás is.
másrészről meg ezek az emberek buták, nem zsidók. nem hannukát ünnepelnek, nem áttérített keresztények. a szomszédom bigott keresztény, minden hétvégén templomba jár, de az ő ablakában is ez van. na és? ő is buta. te hányszor jársz templomba?
tomcat sem fogja megváltani a világot, te sem és én sem.
és nem akarok a lelkedbe gázolni, de ezekkel az idézetekkel meg pláne nem fogunk előbbre jutni. nézz körbe a világon, és mutass egy olyan országot, ahol megvan még a krisztusi értékrend (ne Vatikánt). ilyen szar világban élünk, egyedül szemben az árral nem tudsz semmit tenni. nem is kell. te élj úgy, ahogy jónak és helyesnek tartod, ez a lényeg. -
fradista91 #119 Tudtommal több mint 1000 éve Keresztény (vagyis Krisztusi) Ország vagyunk -.-
Még az is megtörténhet, hogy (tisztelet a kivételnek) akik kirabolnak, tönkretesznek minket magyarokat, áttérítik ezt az országot!?!
,,Ébredj hazám, mert ha most nem ébredsz, soha többé nem lesz ébredésed...!"
,,Eljöhet a változás, egy jó ügyért az áldozás, de az ébredés annyira messze van még...!" -
skristof #118 igen, és? -
2006.12.24., vasárnapk
tomcat
blog droidzóna levrov
Karácsony van. Békés, áldott karácsonyt tehát minden kedves olvasómnak.
Különös egy karácsony ez, elemzése már a publicisztika műfajába tartozik, s nem csak azért, mert a fenyőfa éppen összekötözött zöld disznóként hever a nappali padlóján, mert nincs fenyőfatalp kéznél, és két párhuzamszorító, két deszkadarab és egy flex segítségével próbálom éppen talpra állítani. Azért ezekkel, mert minden más szerszámom a boltban maradt. A legjobb családban is előfordul, hogy az alapvetően kültéri használatra tervezett növény nem akar működni a lakásban.
Különös inkább az, hogy alig láttam karácsonyi díszeket, dekorációkat, "Boldog Karácsonyt" feliratokat. No persze, akár örülhetnénk is, hogy nincs végre a minden csőből ömlő, színes nyál, eltűntek a krisztmösztájm-popmuzsikák és a piros télapósapkák. Helyette minden ablakban nyolcágú gyertyatartók figyelnek. A sok primitív bunkó nem is tudja, hogy az nem karácsonyi dísz, hanem hanukára való menóra. Mindegy, ez van olcsóé' a Tesco-ban, és csak annyi van ráírva, hogy "beltéri lámpasor", világít, oszt' jóvan, végül is a karácsony a világítótestek ünnepe, nem? Közben minden forgalmas helyen menórák emelkednek, ott csápol az összes politikus, örülnek a zsidóknak. Menórával felcicomázott autók járják a várost, bennük ül egy-egy kalapos, pajeszos zsidó, és dudálnak, mint a hülye, nesze nektek hanuka, magyarok, felejtsétek el a karácsonyt. Csak a hanukáról van szó a tévében, a rádióban, hanuka itt, hanuka ott, érdekesség, egzotikum, multikulti, már a Parlament elé sem állítanak karácsonyfát, és a Nagykörút fáit is hatágú csillagokkal díszítették fel, ami persze lehetne betlehemi is, de jelen esetben nem vagyok erről meggyőződve. -
fradista91 #116 Őt nem is fogja éltetni hidd el :)
-
Isten éltesse a Jánosokat, de ne a kókát!