Romantikus Erőszak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nincs azzal semmi baj hogy nem vagy fradista,én sem vagyok az<#szomoru2>#szomoru2>
És szerintem ez a forum nem is errõl szól hogy ki fradista vagy ki nem az,a lényeg hogy minnél többen legyünk itt.
Szerintem jó uton haladunk.<#vigyor2>#vigyor2>
A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitűzés. A barátság oka egyedül a barátság maga. Wass Albert
Én sem vagyok Fradista mert nagyon nagyon utálom a focit. De ez mind1. Az a lényeg hogy a zenekar király.
9-én én is ott voltam és szerintem is király volt..
Downhill!!
Igaz még nem írtam ide, de tetszik hogy az sg-n is van egy ilyen fórum.
Remélem megtûrtök, mert nem vagyok Fradista<#nyes>#nyes>. Csak a nõi kéziben szurkolok, ill. már ott se nagyon. Van egypár Fradista haverom a Liget Egységbõl(Osi, Clan of Saints, Jimmy stb.)
A dec 9 nagyon állat volt. Van pár videó részletem, akit érdekel msn -en áttolhatom (hazafi,Tele van a sötét..,Régi rege, Zárva a menyország)
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitűzés. A barátság oka egyedül a barátság maga. Wass Albert
Downhill!!
Nekem a Magyar História X-tõl kezdõdöen vannak meg az albumok/maxik.
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
Különben egyetértek veletek ez az album is szuper lett,dehát nem is vártunk mást a fiúktól<#taps>#taps>
Nekem a Boldogasszony Anyánk maxiról a Tele van a sötét égbolt..címû szám a kedvencem nem kommentálnám miért.
És a Hun és Magyar Mondák cd-rõl a 8-dik szám a HÉTMAGYAR.
De azért azt hozzátenném hogy mindegyik albumukat nagyon szeretem.<#nevetes1>#nevetes1>
De nagyon tetszik az amelyiket a nõ énekli a 3-dik szám..SZABAD MADÁR
Downhill!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ha élsz majd halnod kell, A magas bérceken túl Van egy hely ,
Benne öseink, találtak hazát Ami csak az övék és
Örökül hagytánk ránk. Elüldöztünk innen,törököt,tatárt
megvédünk minden vészen át
Magyarország
És múltak a századok Voltak háborúk Lázadás árulás
de szembe szállt ez a harcos büszke nép és áldozott érte annyi vért hogy a vén folyót kiöntené
Magyarország
Ha élsz majd halnod kell, A magas bérceken túl Van egy hely ,
Benne öseink, találtak hazát Ami csak az övék és
Örökül hagytánk ránk. Elüldöztünk innen,törököt,tatárt
Magyarország
Downhill!!
Cime :A Piros a fehér a zöld
Pár üveg benzin és néhány elszánt kölyök,
Lánckerék gördül, végig a városon,
Talpra MAGYAR most vagy soha,
Kitört a forradalom
A piros a fehér a zöld
A piros a fehér a zöld
A piros a fehér a zöld
Pártucat töltény és néhány elszánt kölyök,
Szemben egy egész hadsereg,
Kockakõrepül a szabadság terén,
vízágyuk okádják a vizetm,
A piros a fehér a zöld
A piros a fehér a zöld
A piros a fehér a zöld
A piros a fehér a zöld
A piros a fehér a zöld
A piros a fehér a zöld
A piros a fehér a zöld
Párüveg benzin
A piros a fehér a zöld
Pártucat töltény
A piros a fehér a zöld
Egy lyukas zászló
A piros a fehér a zöld.
Downhill!!
Dehát mint már írtam minden ROMER koncert fergeteges.<#taps>#taps>
Én is remélem hogy találkozunk<#taps>#taps>
Itt van a hely:www.roadcaptain.hu
Itt lehet tájékozodni,a koncert biztos hogy fergeteges lesz(tapasztalat)mint ahogy mindegyik ROMER koncert
Üdv a Csapatban 😊
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
mostanában mást nem is fogad be a szervezetem. 😊
Amúgy ha szeretitek a magyar népzenét és akár találkoznátok is a zenekar pár tagjával, akkor gyertek el a Kálvin tértõl nem messze lévõ Károli Egyetem klubjába. Szép lányokkal, nem drága alkohollal, néptánccal vár mindenkit a BULI! Csak cigit kell hoznotok magatokkal! Ezt igaz csak éjfél után lehet a beltérben elszívni, de addig a néptáncosok látványa, a népzene enyhíti a pangás tüneteit!
Éljen Magyarország! Hajrá Romieri!
Trianon a szabadkõmûveseknek köszönhetõ, amikor is az õszirózsás forradalom után betiltották nálunk a páholyaikat. Aponyi Albert gróf például a francia Nagy Orion (egyik leghatalmasabb páholy jelenleg is) részérõl kapott felszólítást levélben, hogy vonják vissza az 1919-es páholymegszûntetést, mert különben elintézik hogy megemlegessük az elsõ Vh-t. Sikerült nekik. A Kis-Antant államok befolyásolható, s talán alacsonyabb szinten lévõ népeit felhasználták bûnbaknak a szabadkõmûves bosszúhoz... Amúgy ez a háttere a történelemkönyvben szereplõ dolgoknak... 😊
Jó szórakozást a koncerthez!
Downhill!!
Downhill!!
Magyar História X - 2000.december
Itthon Vagyunk - 2002.február
Zárva a Mennyország - 2003.május
A Hadak útján - 2004.augusztus 13.
A Mondák könyve - 2005.augusztus 5.
Minden vészen át - 2006.október 16.
Maxik:
Szabadságot Magyarországnak - 2003.október 22.
Boldogasszony Anyánk - 2005.február 18.
Napom, Napom - 2005.december 9
Válogatáslemezek:
100% Magyar - 2003.március 15.
We will never die Vol. 2. - 1999, Nordisc (Hollandia) - Csak Álom
2006. december 9. Budapest, Road Captain Biker Pub
2006. december 15. Mohács
Downhill!!
Hát egész nap nem hallgattam, de pár szám (fõleg Fradis) szerepelt ma a listámon 😄
Megunhatatlan ^^
Akkor szólok mod topikba 😊
De várjunk vele még egy fél napot, hátha holnap délelõtt többen megnézik, véleményt nyilvánítanak róla ;-)
Nekem csak a hun és magyar mondák van meg és egy régebbi. De az ujat nem hallottam én sem sajna.
Downhill!!
Tess
És nem is AKARNAK tudni.
Ébresztõ Magyarok!
Amúgy az új albumot még nem hallottam sajna, de nekem az összes számuk bejön.