595
-
mertmagyar #194 Sziasztok!
Az R.Erőszak honlapján azt olvastam hogy Febr.2 lesz koncert Bácskossuthfalván.Engemet érdekel hogy hol lesz a koncert,hány órakkor lesz a koncert és mennyi lesz a belépő jegy
Előre is köszönöm a választ!
Egy délvidéki rajongó -
fradista91 #193 Hál Istennek :) -
#192 Jaja!!! Berakatam.. Nagyon tetszik!!! köszönjük a készitőnek!! -
#191 hát úgylátszik csak pillanatnyi probléma volt. -
fradista91 #190 Állítólag csak itt a Zene fórumon belül "kell" ezeknek a méreteknek megfelelni. Rengeteg értelme van az biztos -.-
szerk: "formailag ez a max" -
#189 köszi! ^^
nem tom. ez nem az első ekkora bannerem.. nem kell hogy baj legyen vele... -
fradista91 #188 Ez nagyon jó lett!
Sajnálom is, hogy a mostani banner ennyire szerényre sikeredett, és csak egy 5 perces munka "gyümölcse" :C
Őszintén remélem h lecserélik, de velem akadékoskodtak hogy 650x150es mérete legyen :\ -
#187 Ez nagyon jó!!!!! Szerintem cseréljük le!!! Többiek? -
#186 Hali!
Elég "read only" vagyok mostanában... =/ De votl egy kis időm ma és csináltam egy bannert. Valamin ki kellett élni alkotói hajlamomn.. (Ha nektek tetszik szólhattok egy illetékesnek, hogy tegyék be.)
-
#185 Lehet.. De idén tutti megyek. érdekelne nagyon.. -
#184 Nem voltál? Nagy hiba, idén ki ne hagyd, bár van egy olyan érzésem hogy betiltják, szükségállapotra hivatkozva. -
#183 Ez kemény!!! Köszzi... -
#182 http://www.youtube.com/watch?v=rAaKOkBBLII&mode=related&search= -
#181 Ízelítő a tavalyi Magyar Szigetről:
-
#180 Aki szereti a női kézilabdát annak ajánlom:http://deckard.telemat.hu/video/20070113_anita_gol_05.wmv -
#179 Dicsőség a Hősöknek! -
Balázs Brigitta #178 Szia HunButyok!!!
Köszönöm a választ,TUDOM hogy nem most válaszoltál de sajna én csak most jutottam gépközelbe.
Megfogom hallgatni,és majd megírom hogy tetszik-e vagy sem
-
#177 Elegánsan figyelmeztették.
FEGYVERBE! -
HunButyok #176 Felháborító...
-
#175 VHK egy személy a történetben, aki feladott postán az ismerősének néhány dvd-t. Koncertek voltak rajta, videók okt 23 ról. nap múlva miszlikben megtalálta a postaládájában. Ennyit a demokráciáról.
Így kell kitölteni ilyen adatlapokat.
-
HunButyok #174 És milyen VHK DVD? A VHK az jó szerintem... -
#173 IOgy van!!! Ne a TV-t bámuljuk!!! Inkább Halgassunk nemzeti Rockot!!!
Egyébként ez igy van ahogy leirtad, Az Apeh ellenőrizni is fogja a minibálbérre bejelentetteket, vagyongyarapodás szempontból. Tehát magyarul azt, hogy annyiból lehet-e ennyi.
Apjukf.....t. Erre csak ennyit tudok mondani.
-
#172 Tegnap a postás hozott egy kérdőívet. Rengeteg kérdés van rajta az életmóddal világszemlélettel kapcsolatban. A beküldők közt nyereményeket sorsol ki a posta. Az a posta aki VHK dvd-ivel jól bánt.
A Nejem nekiállt kitölteni, én meg finoman elmagyaráztam neki miről szól ez az egész.
ilyen kérdések voltak:
-Hány autójuk van, milyen tipus?
-Milyen napilapokat járat
-Milyen folyóiratokat járat
-Mennyi a havi netto bevétele a családnak
-Van e házimozija?
-Mi a foglalkozása?
és még sok egyéb kérdés.
Sok ember jóhiszeműen beküldi, sőt a naívok még többet is írnak rá mint a valós.
csak nehogy egyszer szembesítve legyenek az adatok a APEH nél nyilvántartott bevétellel.... Akkor viszont roppant meleg lesz a válasz a MIBŐL? kérdésre.
Szóval használjuk az eszünket a JóIsten nem azért adta hogy TV-t bámuljuk! -
fakezü #171 bocs hösök vére
-
fakezü #170 megjelent a Vér kötelez cimü válogatás cd amelyen bemutatkozik a bakancsok és tar fejek /a romantikus eröszak frontemberének és basszusgitárosának bandája/ egy elég ütös feldolgozással... sztem érdemes beszerezni -
#169 Király!!
Köszzönjük....
-
#168 http://video.xfree.hu/?n=kerepesianna|414466e7d592de7e253c251bdd409bb2 -
HunButyok #167 Boldog Új Évet Kívánok én is kedves mindnyájotokonak! Legyetek jók, büszkék, és magyarok az új évben is! Egyszer úgyis mi győzünk: az igazság mellettünk! :)
-
#166 hát ja..
-
fradista91 #165 Jaja, melyik csapat az életem = Ferencváros :P
Később rájöttem hogy nem láthatod a korom, így tehát nehéz lesz, de a lényeg hogy mostmár tudod kivagyok. -
#164 Nem tudtam rájönni arra hogy nézd az életem meg a szül év.. Mondom mi ez barkoba.. DDD Aztán nem tutdam megfejteni. -
fradista91 #163 :PPPP
Semmi :D -
#162 Ja te vagy az? Wazzz.. Sry.. Akkor kiru!! -
fradista91 #161 Peti, írtam a tápikba -,- -
#160 Ez jóóó!!
BUÉK MINDENKINEK!!!! -
#159 Boldog újévet az szdsz szavazóknak is!
Szívjátok parasztok agyvérzésig! Annyival kevesebb golyó kell belétek, ha felvirrad a napunk. -
fradista91 #158 Viszont BÚÉK! ^^ -
#157 -
#156 B olsevisták
U tolsó
É vetek
K övetkezik! -
HunButyok #155 nem rossz felsorolás! :D