Romantikus Erőszak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Mi tart vissza?<#wave>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

modellmaker
Áh Hazafi... (Y) "A Hazért mindent, a Hazát semmiért!" hm. ez kellene tabló idézetnek.. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Szia!
Nincs azzal semmi baj hogy nem vagy fradista,én sem vagyok az<#szomoru2>
És szerintem ez a forum nem is errõl szól hogy ki fradista vagy ki nem az,a lényeg hogy minnél többen legyünk itt.
Szerintem jó uton haladunk.<#vigyor2>

A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitűzés. A barátság oka egyedül a barátság maga. Wass Albert

gordon 24
Üdv Itt!!.
Én sem vagyok Fradista mert nagyon nagyon utálom a focit. De ez mind1. Az a lényeg hogy a zenekar király.
9-én én is ott voltam és szerintem is király volt..

Downhill!!

Hege eto
Sziasztok!
Igaz még nem írtam ide, de tetszik hogy az sg-n is van egy ilyen fórum.
Remélem megtûrtök, mert nem vagyok Fradista<#nyes>. Csak a nõi kéziben szurkolok, ill. már ott se nagyon. Van egypár Fradista haverom a Liget Egységbõl(Osi, Clan of Saints, Jimmy stb.)
A dec 9 nagyon állat volt. Van pár videó részletem, akit érdekel msn -en áttolhatom (hazafi,Tele van a sötét..,Régi rege, Zárva a menyország)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

gordon 24
Ja az a jó..<#hehe><#worship>

Downhill!!

Már megint egyetértünk,és hamarosan nem csak kettõt fogsz fullra ismerni.<#vigyor2>

A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitűzés. A barátság oka egyedül a barátság maga. Wass Albert

gordon 24
Ez igy van.. Minden albumuk nagyon király. Igaz én csak ketõt ismerek fullra a többibõl csak pár számot.

Downhill!!

Látod most megfogtál,mert azt ne ismerem,az mikori album??
Nekem a Magyar História X-tõl kezdõdöen vannak meg az albumok/maxik.

Még a Perdita Szerelem albumot is? Sztem az nem igazán sikerült jól annak idején...

What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!

A 3-dik számot Markó Judit énekli.
Különben egyetértek veletek ez az album is szuper lett,dehát nem is vártunk mást a fiúktól<#taps>
Nekem a Boldogasszony Anyánk maxiról a Tele van a sötét égbolt..címû szám a kedvencem nem kommentálnám miért.
És a Hun és Magyar Mondák cd-rõl a 8-dik szám a HÉTMAGYAR.
De azért azt hozzátenném hogy mindegyik albumukat nagyon szeretem.<#nevetes1>

gordon 24
Nagyon jó is!! Engem is ez a kettõ fogott meg.. Ezért volt ez a választás!!
De nagyon tetszik az amelyiket a nõ énekli a 3-dik szám..SZABAD MADÁR

Downhill!!

modellmaker
Mikor elõször hallottam az albumot ez a szám fogott meg a legjobban. Iszonyatosan tetszik. <#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
És mégegy: Minden Vészen Át

Ha élsz majd halnod kell, A magas bérceken túl Van egy hely ,
Benne öseink, találtak hazát Ami csak az övék és
Örökül hagytánk ránk. Elüldöztünk innen,törököt,tatárt
megvédünk minden vészen át
Magyarország

És múltak a századok Voltak háborúk Lázadás árulás
de szembe szállt ez a harcos büszke nép és áldozott érte annyi vért hogy a vén folyót kiöntené
Magyarország

Ha élsz majd halnod kell, A magas bérceken túl Van egy hely ,
Benne öseink, találtak hazát Ami csak az övék és
Örökül hagytánk ránk. Elüldöztünk innen,törököt,tatárt
Magyarország

Downhill!!

gordon 24
Uj lemezrõl egy szöveg: Ez a mai helyzetrõl szól!!

Cime :A Piros a fehér a zöld

Pár üveg benzin és néhány elszánt kölyök,
Lánckerék gördül, végig a városon,
Talpra MAGYAR most vagy soha,
Kitört a forradalom

A piros a fehér a zöld
A piros a fehér a zöld
A piros a fehér a zöld

Pártucat töltény és néhány elszánt kölyök,
Szemben egy egész hadsereg,
Kockakõrepül a szabadság terén,
vízágyuk okádják a vizetm,

A piros a fehér a zöld
A piros a fehér a zöld
A piros a fehér a zöld

A piros a fehér a zöld
A piros a fehér a zöld
A piros a fehér a zöld

A piros a fehér a zöld
Párüveg benzin
A piros a fehér a zöld
Pártucat töltény
A piros a fehér a zöld
Egy lyukas zászló
A piros a fehér a zöld.

Downhill!!

A következõ koncert😄ecember 15-én Mohács

Fergeteges volt a tegnapi koncert.
Dehát mint már írtam minden ROMER koncert fergeteges.<#taps>

Gondolom...

gordon 24
Sajnálhatod nagyon nagy buli volt.

Downhill!!

Sajna nem mentem a Romer koncertre, pedig agitárossal megbeszéltem hogy megyek majd, csak nem józanodtam ki eléggé. Viszont megajándékoztam Õt egy Richie Blackmoore pengetõvel... Dumáltam vele egy csomót a világ nagy dolgairól, meg kicsit ittasan megtárgyaltuk a kun-magyar viszonyokat! 😊

gordon 24
Tegnap hatalmas nagy buli volt!!!

Downhill!!

Szia!
Én is remélem hogy találkozunk<#taps>

gordon 24
Hello!! Te is ? Kellemes meglepetés. Üdv itt.

Downhill!!

gordon 24
Szia Brigi!! Jaja Holnap Koncert.. Remélem találkozunk... DD !!

Downhill!!

Holnap KONCERT!!!!!
Itt van a hely:www.roadcaptain.hu
Itt lehet tájékozodni,a koncert biztos hogy fergeteges lesz(tapasztalat)mint ahogy mindegyik ROMER koncert

Nem is tudtam, hogy te szereted a Nemzeti zenét 😄
Üdv a Csapatban 😊

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

modellmaker
hú hoppá! és eddig nem bukkantam rá itt a fórumon! :C
mostanában mást nem is fogad be a szervezetem. 😊

gordon 24
Ma sajnos én nem érek rá!! Verseny lesz este a Ligában igy a Gép elé vagyok kötözve...

Downhill!!

nem megyek, mert zalában leszek... pont szobat hajnalban megyek haza vidékre. Bp-n csak albérletben lakom... d ema megyek a magyar buliba. Ha van kedved, csatlakozz!

gordon 24
Üdv itt!! Szombaton mész a koncertere? Én szeretnék!!

Downhill!!

A magyar História X az nem korábbi? Sztem jóvalkorábbi. Vagy újra kiadták... És a Perdita szerelem album hol maradt? (mondjuk ez szerintem nagyon gagyi volt anno)

Amúgy ha szeretitek a magyar népzenét és akár találkoznátok is a zenekar pár tagjával, akkor gyertek el a Kálvin tértõl nem messze lévõ Károli Egyetem klubjába. Szép lányokkal, nem drága alkohollal, néptánccal vár mindenkit a BULI! Csak cigit kell hoznotok magatokkal! Ezt igaz csak éjfél után lehet a beltérben elszívni, de addig a néptáncosok látványa, a népzene enyhíti a pangás tüneteit!

Éljen Magyarország! Hajrá Romieri!

Sziasztok! Újabban én is kedvelem ezt a zenekart. Amióta megjelent a történelmibb vonulat a zenéjükben, azóta tetszik igazán. Elõtte csak pár daluk jött be: Szent László éneke pl... Még ezeréves kazin volt meg... De ez a magyar õstörténetes körítés zseniális, és követendõ példa... Elég ha arra gondolunk, hogy van keltás rockzene, van skandinávos rockzene, van szlávos rockzene, miért ne lehetne magyar is.
Trianon a szabadkõmûveseknek köszönhetõ, amikor is az õszirózsás forradalom után betiltották nálunk a páholyaikat. Aponyi Albert gróf például a francia Nagy Orion (egyik leghatalmasabb páholy jelenleg is) részérõl kapott felszólítást levélben, hogy vonják vissza az 1919-es páholymegszûntetést, mert különben elintézik hogy megemlegessük az elsõ Vh-t. Sikerült nekik. A Kis-Antant államok befolyásolható, s talán alacsonyabb szinten lévõ népeit felhasználták bûnbaknak a szabadkõmûves bosszúhoz... Amúgy ez a háttere a történelemkönyvben szereplõ dolgoknak... 😊

gordon 24
Köszönöm!! Te nem Budapesti vagy? Kár pedig nagyon nagy buli lesz.. Remélem!!

Downhill!!

Jó neked hogy arra felé laksz 😊
Jó szórakozást a koncerthez!

gordon 24
Na kideritettem. Savoyai Téren van. Tudom is hogy hol!! Ez Budafok. Ugyhogy akkor menni kell!!!

Downhill!!

gordon 24
9-dike!! Basszus az mindjá itt van.. Akkor Szombaton!! Fuu na már csak azt kell tudni hol ez a hely!!

Downhill!!

A Zenekar kiadványai:
Magyar História X - 2000.december
Itthon Vagyunk - 2002.február
Zárva a Mennyország - 2003.május
A Hadak útján - 2004.augusztus 13.
A Mondák könyve - 2005.augusztus 5.
Minden vészen át - 2006.október 16.

Maxik:
Szabadságot Magyarországnak - 2003.október 22.
Boldogasszony Anyánk - 2005.február 18.
Napom, Napom - 2005.december 9

Válogatáslemezek:
100% Magyar - 2003.március 15.
We will never die Vol. 2. - 1999, Nordisc (Hollandia) - Csak Álom

Következõ koncertek:
2006. december 9. Budapest, Road Captain Biker Pub
2006. december 15. Mohács

gordon 24
Hát az!! Mostmár csak embereket kell toborozni akik tudják mírõl beszélünk.. Mikor lesz Koncert vagy ilesmi?

Downhill!!

😊 Köszi, és szívesen.
Hát egész nap nem hallgattam, de pár szám (fõleg Fradis) szerepelt ma a listámon 😄

Megunhatatlan ^^

gordon 24
Teljesen Korrekt!! Kösszi!! Nagyon nagy zenekar ez. Égész nap ezt hallgattam ma..

Downhill!!

Átkellett méreteznem, milyen lett?

gordon 24
oké rendben!!!

Downhill!!

Majd elkezdek kampányolni ^^
Akkor szólok mod topikba 😊

gordon 24
Azt ne várd. Nem vagyunk túl népszerüek.SDajnos

Downhill!!

Szólok ha gondoljátok 😊
De várjunk vele még egy fél napot, hátha holnap délelõtt többen megnézik, véleményt nyilvánítanak róla ;-)

gordon 24
Felõlem berakhatjuk! Megkéred a Modikat? Vagy Mi legyen?

Nekem csak a hun és magyar mondák van meg és egy régebbi. De az ujat nem hallottam én sem sajna.

Downhill!!

Készítettem egy bannert a topikba, remélem tetszik 😊
Tess

Ha számodra, az jelenti a bizonyos színvonal alá való süllyedést, hogy az Ország legnépszerûbb Csapatáról alakul egy zenekar, és Hazád történelmérõl is több banda énekel, akkor csak sajnálni tudlak.

Igazad van... Ma a fiatal generáció nagyrészét inkább a néger rap "zenék" (?), diszkó számok érdeklik. Hazájukról szinte semmit nem tudnak.

És nem is AKARNAK tudni.
Ébresztõ Magyarok!

Amúgy az új albumot még nem hallottam sajna, de nekem az összes számuk bejön.