86
Kínai kung-fu filmek
  • PetruZ
    A másodikat megtaláltam, angolban "Mafia vs Ninja" címmel megy és 1984-es film. :)
  • tuco
    Van egy kis gond. Újra kellett rakni a gépemet és megakadt a letöltés. Nem tudod nekem seedelni?
  • tuco
    Megkaptam és már jönnek is lefele. nagyon szépen köszönöm! :))
  • PetruZ
    No, akkor most én kérdeznék a régi VHS-(h)őskorszakból, mindjárt kettőt is:

Az egyik film "Hongkongi keresztapa" címmel futott, de ilyennek nyomát sem leltem sehol. Valamikor az 1930-as években játszódhatott, természetesen Hongkongban. Mindenki halszálkás és csíkos öltönyben, lakkcipőben, meg puhakalapban nyomult, ordító Godfather koppintás volt :), viszont a sztori egész más volt. A főhős valami lokál hero volt, szintén ilyen cuccban, de emellett rendesen tudott karatéjozni is. Az emlékek már homályosak, csak pár jelenetre emlékszem.
    A hős szétveri a maffiózókat (úgy rémlik, a hős arra specializálódott, hogy álarcban szétrúgja a... azt), mire a boss egy csinos örömlányt küld rá, hogy elbódítsa, és megtudja, ki ő. Csakhogy ezek egymásba szeretnek, és el akarnak szökni. A boss a nyomukra jut, vhogy megöleti a lányt (a hős pont nem volt ott), mire a hős berág és bosszút áll. Emlékszem, a végén már oda volt a szép ruha meg a kalap, egy csomó sebből vérzett, és talán meg is halt (de erre nem esküdnék meg, viszont határozottan rémlik, hogy így történt).
    Emlékszem arra is, hogy a főszereplő egy magas, szikár pali volt, nem szemtelenül fiatal, de nem is idős. Mindig gúnyosan vigyorgott, meg a kalapjával biccentett, mikor végzett a napi maffiózó-adagjával. :)

A másik film talán a "Maffia contra Ninja" címre hallgatott, életem első VHS filmje volt, amit láttam. :) (Hát, ez se ma volt. ;))
    Ez már "hagyományosabb" HK-karatefilm volt, lepusztult falusi, kisvárosi környezettel. Az egyik szereplő vmi hontalan csavargó volt, de sok mindenre nem emlékszem róla. Azt tudom, hogy a "ninja" később tűnt fel, aki egy fehér ruhás fiatalember volt, aki csak úgy vándorolt, és véletlenül a helyi maffia által sanyargatott városkában bukkant fel. Hogy miért volt ninja, már nem tudom, de úgy rémlik, mindig fehér ruhában mászkált és sosem volt rajta maszk sem.
    Innentől csak feketeség, viszont a végére élesen emlékszem: a "ninja" és a boss egy dombtetőn álló házban küzdenek, de a "ninja" a győztes: a boss lábait bedugja (vagy beszorulnak?) vmi székbe, és mindkettőt térdben eltöri (hátrafelé), majd ugyanezt teszi a karjaival is. Kb. ennyi. :)

Szóval ezeket a filmeket keresem. Ha bárki tudna hasznos infóval szolgálni, azt nagyon megköszönném. :)
  • reanimator
    küldtem 2 torrentet
  • tuco
    Heló! Erre küldd akkor [email protected] előre is köszi! :))
  • reanimator
    Fifi a Ninja Strikes Back-et nézd meg kurva jól nyomja a Bruce Lee klón csávó.
  • reanimator
    Csá! No problemo.Irj be valami címet elküldök 2 torrent filet.(Remélem torrentet ismered,ha nem van topikja annak is).Feliratokat meg a feliratok.hu oldalon találsz a filmekhez.
  • fifi
    nem is tudtam, hogy van ilyen topik itt
    most néztem meg másodszor a Black belt Jones című fenomenális opuszt. Mikrofonfejű néger büntet benne... Nagyon jó old school feelingje van a filmnek...
  • tuco
    Reanimator! Nem tudok válaszolni az üzidre valami oknál fogva!
  • Bucser
    hát ha one armored boxerre kerestél ne csodálkozz. Ugyanis az one armed boxer.
  • tuco
    A hét kard legendája frankó kis film. Nézzétek meg :)
  • tuco
    Nekem úgy is tökéletes. Köszi
  • reanimator
    Nekem megvan,csak elő kell kerítenem.Végigböngésztem a lemezeimet de nem találtam. Ergo valamelyik debil haveromnál van :)
    Ha jól emlékszem .avi -ban van meg.Ha így is jó akkor majd szólj.
  • tuco
    Hátha sikerül leszedni valahonnan. A Shaw Brothers-től már leszedtem jópárat. Fasza kis filmek :)
  • Loál János #32
    Láttam 1-2 helyen torrentjét, de nem seedelték sehol.
    DC-n célszerű körülnézni.
  • reanimator
    ja az fasza. Stephen Chow for President!!!

Nézd meg a Shaolin soccer-t is.Na abban kegyetlen jó poénok vannak.
  • tuco
    Nem találom sehol az One armored boxer-t nem tudjátok honnan lehetne letölteni?
  • herczeg
    pofonok földje rulz
  • CodeRed
    Bár tudom, hogy nem szorosan a fórumhoz tartozik, de éppen a minap gondolkodtam el azon, ha Bruce Lee még élne milyen filmekben kapott volna szerepet. Szerintem a MATRIX és a Kill Bill biztosan ezek közé tartozna.
  • Loál János #27
    Beszteszt. :D
  • CodeRed
    Ha esetleg valakinek meglenne a Halálos Játszma I-II DVD-n az keressen már meg priviben plíííz.
  • tuco
    Köszi a segítséget. Megpróbálok rákeresni. Most szedtem le egy nagyon jó filmet. A címe Shaolin két bajnoka. ez is nagyon régi de nagy film.
  • eörgs
    win
  • eörgs
    hát éppen ezaz

suták.
  • bakvarnyu
    nem ertem, hogy nem veszitek eszre csak viccelt a gyerek??
  • reanimator
    http://www.torrentspy.com/torrent/837531/The_Crippled_Masters_DVDRip_LRH
  • reanimator
    A legjobb kung fu film pedig kétségtelenül a : Crippled Masters

• reanimator
    úgy általánosságban ha röhögni akartok kung fu filmeken akkor a Shaw Bros filmeket ajánlom :)
  • Atkamon
    japán kung fu filmet kereshecc mer az nincs... a kung fu kínai lol
  • Atkamon
    Jet Lis Fearless FTW!!!
    Nekem eddid az meg a Tigris és Sárkány teccett legjobban...
  • bakvarnyu
    ezeket muszaly lesz ujbol beszerezni
  • Unreal1942
    Igen ez is rémlik, hogy volt benne ilyen.
  • Unreal1942
    Fél karu boxoló volt a címe. Annó rongyosra néztem nagyon szerettem :)
  • reanimator
    a boxer -harcost is jelent nem csak bokszolót :)

én akkor fordultam le a székről amikor a félkarú csávó kézenállt ,mire a yoga-s faszi szintén kézenállt és,hogy überelje, az ujjain kezdett járni :)

Szerény véleményem szerint a második rész sokkal jobb.Abban már behozták ezt a repülő guillotines gyilkost aki ha jól emlékszem vak ,és minden félkarú faszit ki akar nyírni :)
    Persze ártatlan félkezűeket is kinyír mert nem mérlegel :)
    Meg ebben a részben van a yoga-s csávó aki 1 méterre megnyújtja a kezeit.Én már ezen órákat röhögtem :)
  • bakvarnyu
    Ebben van az, hogy a végén feldobálja a kardokat az egykezével, majd utána elkapja és szúr velük? valami rémlik, már akkor is röhögtem rajta.
    De miert felkaru bokszolo amikor nem is bokszol?
  • reanimator
    One armed boxer

van folytatása is: One armed boxer vs. The Flying Guillotine (ez se kutya fasza film :)
  • mosoporr
    a végén a félkezű 3 kardot használ 1szerre, de a cime nekem se ugrik be,
    régebbi video tk-ba probálkozz
  • Cat #9
    a kungfu az kinai :)
  • Seth
    abba volt hogy tűzbe rakta a kezét,hogy kiölje belőle az idegeket, aztán utána nagyon erős lett?? mármint a keze ^^