56
politikai kabaré
-
#16 én kérek elnézést -
#15 Ha rám célzol, akkor csalódni fogsz. -
#14 Le van írva a szabályok közé? Ha igen, én kérek elnézést... -
#13 -
#12 lol mien bann-t fogunk látni:D -
#11 A színházi kabaré szakít az eddig megszokott hasonló jellegű műsorok tematikájával és megjelenésével. A készítők igyekeznek minden eszközt bevetni a nézők rekeszizmai ellen. A társulatot 16 fiatal, tehetséges színész és parodista alkotja, akik mellett a műsorban helyet kap Verebes István is.
A színházi jelenetek között külsőben forgatott bejátszások és rövid animációs kisfilmek is képernyőre kerülnek, valamint csatlakozott a társulathoz egy régi nagy nevettető, Sándor György is.
Ki ne emlékezne, amikor Sándor György hídpénzt szedett tőlünk, vagy egy szabásmintán keresette a Váci utcát! A humorista pár éve teljesen eltűnt a képernyőről, de mikor az új műsor készítői megkeresték, lenne-e kedve ismét kamera elé állni, nem sokat hezitált. Stílusa és humora semmit sem kopott az évek folyamán, de a témák, és a helyzetek, amelyekben megpróbál minket csőbe húzni, teljesen maiak lesznek.
A „Mi kérünk elnézést!” szinte csak a politika és a közélet – mostanában kimeríthetetlen – tárházából szemezget témákat. A készítők már a nyáron elkezdtek az új műsorral dolgozni, de azóta négy komplett forgatókönyvet is a kukába kellett dobniuk, hiszen egymást érik mostanában a paródiára nagyon is alapot adó események.
A műsort repertoárjára tűzte a Ruttkai Éva Színház, ahol november 3-4-5-én láthatóak az előadások, aki azonban a tévé képernyőjén keresztül szeretne nevetni politikusaink sorozatos baklövésein, az ne feledje: November 13, hétfő, Mi kérünk elnézést! -
#10 nem lehetsz ennyire ujreg!!!
politika mindig is tilos volt az sg-n!
ha nem bánod a bant akkor hajrá........... -
#9 Politikáról felesleges beszélgetni egy bizonyos értelmi szint alatt, ami az interneten nem ellenőrizhető.. Az életben sem állok le kovács pisti nyóc általánost (majdnem) elvégzett főállású alkesszal eszemcserélni a témában.. -
#8 ez egy politikamentes fórum, senki nem kíváncsi a politikai veszekedéskre, és én ezt teljesen meg is értem!!
a topikért meg én kértem elnézést.... -
#7 Erre van valami szabály? Vagy csak nem vagytok elég érettek a témát kezelni? Úgy tudom, a politikai hovatartozás kinyilvánítása, vélemények formálása, a MO-i demokráciának szerves részét képezik.
De ha csak "ilyenetek" van, mikor meghalljátok a politikát, felőlem bannolgassatok...
-
#6 Má várom -
fradista91 #5 Én még nem láttam a bemutatóját, viszont a lentebb említett linken található részlet sokmindent elárul.
Amúgy nem lesz igazából alkalmam nyomon követni a műsort, mivel koleszos vagyok :P
De azért remélem fellelhető lesz majd az interneten egy-egy részlete :D -
#4 Pártatalan beszálgetés egy politikai paródiáról? Háát már nem azért de szerintem ez az embernek nehezére fog esni. Persze, remélem nincs igazam. -
Borg #3 Akkor még itt az elején jelezném, hogy aki BÁRMILYEN politikai véleményének kifejezésére használja a topikot, azt bannolni fogom egyből. -
ricky #2 láttam tegnap a bemutatóját. szerintem is jó lesz. Csak későn van :( -
#1 Jövőhét Hétfőn indul a műsor a Tv2-őn és szerintem elég jónak igérkezik!Itt található egy előzetes/Gyurcsány paródia/ ami szerintem nagyon jól sikeült!!!