64
  • Luminas
    Yay, páran itt úgy tűnik csak végletekben gondolkodnak.. Attól h WoW-ozol nem azt jelenti, h napi 24 órában csak játszol, mint ahogy ha lemész sörözni a haverokkal nem azt jelenti, h minden este tökrészegre iszod magad, és reggel 5kor ténferegsz haza..
  • vincuska
    nem az a baj, hogy nem erted az ironiat az elso mondataimban - hanem az hogy annyira el vagy foglalva az egoddal, hogy meg sem akarod erteni amit mas ir.

a wow nem tanit, de szorakoztat.

de megertem en azt amit ti mondtok, mivel tok rendes srac vagyok megprobalom felvazolni... ezt a jatekot (de nemcsak ezt) lehet tobb modon jatszani. mondjuk ritkan, surun vagy allandoan .

ha szolozni akarsz a jatekban, akkor a 'ritkan' kategoriaban tudsz, jatszani - szerintem a jatek igy tenyleg nem nagyon szorakoztato, es raadasul nehez is. valoszinu ti itt untatok meg. nincs is azzal semmi baj.

a surun jatszo mar valoszinu csomo ismerost lelkesen berak a jatekban a kontakt lisztbe, mivel igyenelni fogja a segitseguket csomo palyan. mivel eme jatek alapvetoen (lehet ez szokatlan) komoly csapatmunkat igenyel, megfelelo embereket kell bevalasztani team-be, aki stilusat el tudod viselni - rajuk van utalva - 'mert ha nem heal-el, akkor kezdheted ujra a temetoben'

es hat aki szinte allandoan jatszik, ott szabalyok vannak. megbeszelt idopont osszehangolt jatek, sok fos csapat. megha virtualis is, de fullos csapatmunka. lehet az ilyeneket fanatikusnak hivni, de az o szabadideje az o dolga.

az eletem nem lesz a spec cucctol semmivel sem jobb, de ez mit zavar ez barkit is? :-)

tudom hogy nincs sok ertelme a jatek letjogosultsagat a sajat szemszogembol felvazolni, mert van egy olyan erzesem hogy csak fikazni akartatok. :-(
  • Morden23
    Ready... stady...

AAAAAND...

RIGHTCLICK!!!

:D:D:D:D
  • Indigo
    Hehe, az Apollo Art-ba járok :) Nem szeretem a multiplexet és nem is támogatom őket egy fillérrel sem.
  • pitbulllll
    Amit még elfelejtettem kérdezni vincuskától.

"szerintem meg total jo poen 5-6 orat egy 'baszott szornyet hentelni', remelve hogy vmi spec cuccot dob el" <=== és mitől lessz a te életed ettől jobb? és totál jó poén? 5-6 órát űlni és csak klikkelgetni? lehet nemvagy tisztába a poén fogalmával. Mert ez nem poén hanem szánalmas
  • Tinman #19
    Le a WOW-al, menjetek szintet lépni valamelyik harcművészeti suliba.
  • Morden23
    "Mindenesetre én elmegyek moziba megnézni egy 2 órás filmet, aztán olyan durvát csinálok, hogy haverokkal beülök a kocsmába a "semmiről" pofázni... :))))"

Annyira nem vagy XXI. századi, Indigo.
    Közben ráadásul alkoholra meg gagyi multiplexre költöd a drága HUF-ot, amin akár WoW-előfizetést is vehetnél?

Raidelj egyet a komáiddal, ülj be egy ork kocsmába, és csetelj róluk a semmiről.:)))

"a WOW az emberiség elbutításának hivatalos eszköze...sajnálom hogy az emberek idáig eljutottak"

Ugyan, dehogy. Köszönd meg szépen a WoW-nak, hogy a mániákusok nem jönnek ki az utcára. Amúgy meg minden játék elhülyíthet, csak éppen a WoW-nak a legnagyobb a hype-ja.

• Indigo
    "amugy tudtad hogy a jatekban mas emberekkel jatszol? kommunikalsz veluk, egyfajta kozossegben vagy..."

El tudom képzelni azt a közösséget meg azt a társalgást :) Láttam én is milyen "kommunikáció" folyik a vovban... (:
    Több, mint 4 napot nyúztam (próbálkoztam, mert nem akartam elhinni, hogy a világ egyik legsikeresebb játéka ennyire szar lenne...)

Csak arra lennék kiváncsi, hogy amikor a "közösséggel" érvelnek vovosok, akkor kiket akarnak meggyőzni, másokat, vagy csak saját maguknak bizonygatnak?

Mindenesetre én elmegyek moziba megnézni egy 2 órás filmet, aztán olyan durvát csinálok, hogy haverokkal beülök a kocsmába a "semmiről" pofázni... :))))
  • pitbulllll
    vincuska szerintem egy jó film vagy egy beszélgetés haverokkal piázás közbe többet ér mint egy álomvilág ahol semmitmondó szörnyekre kell vadászni és hentelni 4-5 órát. És tudom, hogy a wowba emberekkel lehet beszélgetni. és? mit érsz vele? :) chatelni mindenhol lehet.. ja és az a 40km futás amit említettél lehet neked nem jelenet semmit.. Így születnek a kockák is, hogy szarnak a sportra mert minek az inkább wowznak mert azzal töltik a szabadidejük. szóval amiket mondtál semelyik sem időpocsékolás. mert 1 filmből tanulhatsz 1 kocsmai beszélgetésbe bulizol vagy ápolod a lelked jó pár sör után a futásba meg edzed a tested és nem kockúlsz el. wowba mit tanulsz vagy mit csinálsz?
  • Loverman
    micces? öö, lol
  • Loverman
    ugyan ezt elmondhattad volna bármelyik offline PC játékról, de gondolom azokat te is tolod;)
  • Komolytalan
    Első kérdés: official vagy tört szerver? Tört szervereken vannak részek amik abszolúte meg sincsenek csinálva, úgy általában nem nyújtanak kihívást a mobok a balance hiánya miatt, még annyi élvezeti értéke sincs a dolognak mint egy vadkacsa vadászatnak.
    Official szerveren - bár vannak bugok - de a mennyiségük egyátalán nem vészes. Ami van az is általában a nem bliz. által, hanem szomszéd programozó pistike által a játékhoz írt addonban van. Letöltöd a frissítést vagy kikapcsolod, és valszínűleg megjavul. Igazi játék bug az általam játszott classoknál az aktuális patchben asszem nincs is (world bugok lehetnek, de az se jellemző). Ja, meg van pár amit nem tudnak javítani, és csalni lehet vele, de hát az ilyeneket meg report to GM, aztán bannolják a p.csába (múltkor a legerősebb amcsi hordás guildet bannolták örökre csalásért, szóval nem szívbajosak a blizz GMek).
    Szaladgálás 1ik városból a másikba: 1x kell elgyalogolni, utána felveszed a griffest, és már repülhetsz is:-) Az meg gyorsabb, szomszédos területeknél 1-2 perc a griffel az út. Ja, meg van Heartstone mindenkinek, amivel ahol letetted kocsmába oda visszatérhetsz óránként 1x. Mivel az ember ált. 1 területen küldizik egyszerre, így leteszi ott a kocsmában, megnézi hol lesznek a küldik, fut 1 kört, és ha kész van, vagy tele a táska, akkor HS. L30-on pár classnak van speed gyorsítás (druid utazó form, sámán ghost wolf, vadász aspect of cheetah), L40en mindenkinek mount, L60on epic mount. Szóval ésszel egyátalán nem kell sokat mászkálni.
    A HLI bossfightok meg az igazán addictaknak szólnak csak (10%), mert az nem 4-5 óra "hentelés", hanem napi 4-5 óra pénz + poti + egyéb szükséges anyagok farmolása, +pár naponta 2-3-4 óra próba, amit megelőz némi olvasgatás a neten hogy hogyan is érdemes hozzáfogni (ne 2 perc alatt b.sszuk el a 4-5 óra alatt összefarmolt buffot hanem 10 alatt:-D, meg utána saját taktika kialakítása, gyakorlás, gyakorlás, és 1x csak ledől a boss. Na ez az a rész, amit én mint casual player már nem vállalok, mert nincs rá ennyi időm, energiám. Viszont aki csinálja, az azt mondja, hogy azért megvan annak a feelingje, amikor néhány 10 óra gyümölcse beérik, és sikerül lenyomni a bosst.
    Ja, meg hogy ne csak bossfightokról legyen szó, nézz meg pl 1 pap epic küldit, a nehéz részében csak healelni kell jóformán, természetesen csak egyedül csinálhatod. Na ezt se mondanám agyatlan hentelésnek, kihívás meg van benne bőven.
  • Komolytalan
    Jó hogy mondod, cancel acc aztán nézem a Mónika show-t, attól biztos visszaokosodok.
  • vincuska
    itelkezel pitbulllll... hogy tud vki beulni a tv ele es megnezni egy 2 oras filmet - az is butit? meg valaki olyan durvakat is csinal, hogy beul haverokkal kocsmaba es a semmirol pofaznak amig olyan italt isznak amirol koztudott hogy (nagy mennyisegben) az agyat rombolja. hogy lehet valaki sportolo aki 40 kilometer tavot kepes lefutni egyhuzamba... felesleges idopocsekolas!

mindenki mas eszkozoket talal a szorakozasra, van aki nem DVD-ket gyujt, hanem wow-ot jatszik. mi a baj ezzel? az hogy te nem erted meg, az a te korlatoltsagodat jelzi. szerintem meg total jo poen 5-6 orat egy 'baszott szornyet hentelni', remelve hogy vmi spec cuccot dob el. meg persze elotte masfel oran keresztul embereket gyujteni hogy le tudj (merj) menni a barlangjaba... amugy tudtad hogy a jatekban mas emberekkel jatszol? kommunikalsz veluk, egyfajta kozossegben vagy... millio fajta jatekos kozott, van fanatikus, van hetvegi jatekos meg sok anonim-nagykepu, aki ugy gondolja mindenkinel okosabb... hej... de itt a forumon is vannak ilyenek :-)

meg amig a nfs-t nyomod, addig meg lathato a is butulas (nfs 4evr). miert rosszabb a wow? szoval fogadd el es ha nagyon kivancsi vagy beszelgess el egy hetkoznapi wow jatekossal mit lat a jatekban, es miert csinalja... mielott lehordasz mindenkit.
    Azt meg nem ertem miert mondod hogy bugos a jatek. lehet bizonyos kifinomult elvarasoknak nem tesz eleget, de egy nagyon atgondolt, megtervezett es oriasi profitot termelo kis jatek ez - lehet hogy ez egy olyan nagy dolog, amihez hasonlo letrehozasaban neked soha nem lesz reszed ... szoval valakinek wow, valakinek meg hello kitty island adventure... nem baj, hanem más... de ettol szep :-)
  • pitbulllll
    Nos mielőtt bárki lefikázna előre közlöm, hogy az én véleményem és nem nézek le senkit meg leszarom ki mivel tölti szabadidejét,de egy kérdésem lenne. Mi a rákot lehet ebbe a szarba élvezni? De őszintén? Én kipróbáltam 2 napig játszottam vele és szarrá untam magam rajta. Nos? Vagy én látom rosszul? Az élvezetes, hogy 2 órát kell sprintelni egyik városból a másikba? Vagy a rengeteg bug ami szinte már szánalmas? Gyerekek komolyan ti kiadtok ezért pénzt? ( máraki ). Kérlek áruljátok már el nem akarok hülyén meghalni. De egyáltalán hogy a rákba lehet eltölteni 14+ órákat ebbe a kitalált bug világba? Basszus megnéztem pár magyar team honlapját és komcsin szánalmat éreztem ( nem kicsit, nagyot ). Hogy az istenbe lehet egy baszott szörnyet 5-6 óráig csak hentelni? És akkor fülig érő szájjal örülni neki mintaki nemtom megváltotta volna a világot. Szomorú vagyok és kétségbe esett, hogy idáig lehet süllyedni. Emberek kapjatok már észbe.. nem ez a siker és ez már nem játék amit csináltok nap mint nap a képzelt világotokba. Van rendes élet és sajnos amit csináltok az nem az. Remélem nem sértettem meg senkit. Csumpa
  • Szeszmester
    Ez micces?
  • Loverman
    a GameStar oldalán a magyarázat az elfek sötét tekintetére: senki sem szereti ha megfosztják kedvenc drogjától
  • Loverman
    a TV és az internet ennek az eszköze, a WoW (és a TÖBBI mmo) csak a net része. aki meg olyan hülye hogy a rabjává váljon az meg is érdemli. "Aki hülye haljon meg"
  • Cat 02 #6
    aki gyenge az oda jut :(
  • lpmaskmancick
    de a wow segít azon hogy méghülyébbek legyenek az emberek!!!
  • ExE
    Ez most nagyon kellett-.-.A WoW ugyanolyan online RPG,mint a többi,és az a célja,hogy szórakoztasson.Az,hogy az embereknek a WoW elveszi az életét,az nem a játék hibája.Az az emberek saját hülyesége.Én speciel 1 évig nyomtam(amit egyáltalán nem bánok),volt mikor 14 órát 1 nap.De most már lassan 2 hónapja nem játszok,mivel sem pénzem,se időm nincsen rá(be kell vallanom:nagyon hiányzik),hiszen jövőre érettségizem...nah a lényeg,hogy a WoW nem az elbutítás eszköze.Nem kell ahhoz WoW,hogy az emberek hülyék legyenek.
  • Picizöldfül
    a WOW az emberiség elbutításának hivatalos eszköze...sajnálom hogy az emberek idáig eljutottak
  • Sadist
    Ez még Kiszel Tünde szemöldökére is ráver
  • Cat 02 #1
    hw ról kép ^^