Medieval 2: Total War - aranyon a legjobb RTS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello,
Nincs véletlenül valakinek egy feles cd-keye a játékhoz?😊
Elõre is köszönöm, ha küldene valaki.
Nincs véletlenül valakinek egy feles cd-keye a játékhoz?😊
Elõre is köszönöm, ha küldene valaki.
Hello Sziasztok
Nekemm a Chevrolet camaro concept auto kellene
de mire a jutalomkártyákban megszereztem az egyéni autok közé tette be😞(((
És a saját autoim közé nem tehát nem tom tuningolni
valakinek beatta a saját autok közé v az autoszalonba,????û
ha igen akkor irjátok már meg lécci h hogy kel vagy h a kariert melyik kocsival kell kezdni h beadja. köszi
Nekemm a Chevrolet camaro concept auto kellene
de mire a jutalomkártyákban megszereztem az egyéni autok közé tette be😞(((
És a saját autoim közé nem tehát nem tom tuningolni
valakinek beatta a saját autok közé v az autoszalonba,????û
ha igen akkor irjátok már meg lécci h hogy kel vagy h a kariert melyik kocsival kell kezdni h beadja. köszi
Nem lesz. Sajnos a medieval 2bõl kivették a 2006. utánra vonatkozó részeket. Viszont történelemhez hûen abszolút volt ^^ Város legalábbis... Vagy majd ha kijön a medieval lesz volt. Egy új igeidõ a magyarban. A múltjövõ. Jó mi? <#zavart1>#zavart1>
Hát ha nem is közvetlenül a birodalom része, de lealázott hûbéres azér volt nemkevés ideig Havasalföld a történelem során...
Igazzá válhat a játékban a "lesz még Bukarest Magyar falu." szöveg. 😊
Minden irányba... <#wink>#wink>
na és hogy ne csak kritizáljak:
Ezt a játékot már nagyon régóta vártam. 😊
Magyar királyságot kiterjesztjük Nyugat-Európa irányába az tuti.
Ezt a játékot már nagyon régóta vártam. 😊
Magyar királyságot kiterjesztjük Nyugat-Európa irányába az tuti.
szõrszálhasogatás, de csak a csata valós idejû minden más körökre osztott a tw játékokban.
Én pedig azt cáfolom hogy rts. Tudniillik a stratégiai része körökre osztott. A taktikai része valós idejû. Épp emiatt tisztességtelennek tartom a starcrafttal való összehasonlítást, ami valóban egy rts. Nekem a kedvenc stratégiám a tw sorozat.
gépigény: 64 megás ps 1-es videokártya a minimuma. szerintem tök korrekt. El is hiszem, mert pl. a Rome lebutított grafikával szépen fut egy gf4mx-en, ami már annak idején is elavultnak számított.
gépigény: 64 megás ps 1-es videokártya a minimuma. szerintem tök korrekt. El is hiszem, mert pl. a Rome lebutított grafikával szépen fut egy gf4mx-en, ami már annak idején is elavultnak számított.
Nagyon nagy game, de azzal, hogy a valaha volt legnagyobb rts, vitatkoznék. Nálam a második, starcraft elõtte. Single playerben nagyon nagy, de az 1998-as sc még mindig uralja a multit, rengeteg player, rengeteg verseny, és még mindig ott van a wcg-en is... 😉
MJ rulz Pink Team The Only One
Megfelelõen lebutítva egy normál gépen is elfut.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
csak annyit róla hogy kurva magas
gépigényt vki tudna nekem mondani? plíííz
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
"A Medieval 2-re már nem is kell sokat várnunk. November 10-én, ahogy ígérték, pontosan a boltok polcain lesz. Várjuk."
Nov. 10-én tették ki a "hírt". Tényleg nem kellett sokat várni. <#ravasz1>#ravasz1>
Nov. 10-én tették ki a "hírt". Tényleg nem kellett sokat várni. <#ravasz1>#ravasz1>