11
-
lyukadtelevele #11 a játékot(bloodrayne 1 2) imádom! -
lyukadtelevele #10 a filmek kurva szarak! -
beszko #9 szerintem jo volt a bloodrayne és a következöt is izgatottan várom.akinek nem tetszik az ne nézze meg. -
#8 Elnézést, megkérdeztem a barátainkat (gugli, lájv) és meglepődve láttam, hogy az Alone in the Dark-ot sikerült az eredeti címnek megfelelően fordítani. A stílusra horrorvígjátékot írnak, remélem azért nem egy horrorra akadva 3,5-öt csináltak -
#7 Egy picit le vagyok maradva ezekkel a filmekkel.
Magyarul megjelent már az 1. rész, és ha igen milyen címmel?
Illetve az Alone in the Dark is megjelent (tudtommal már régebben), de milyen címet kapott magyarul?
Sokan kritizálják a rendezőt, csak ahhoz, hogy véleményt tudjak mondani, meg kellene néznem ezeket! -
Csatti #6 Röhögni fogsz de a német állam. Adójogi okai vannak. :) -
Boba Fett #5 Én csak azt nem értem, hogy ennyi pofáraesés után ki a fene pénzeli még mindig? -
donceleger #4 Nekem akkor is tetszenek Boll filmjei. Legalább nem sablonszerű, amitől már hánynom kell. Hogy miért nem vállalata a folytatásban a szereplést???? Ezt csakis ő tudhatja. Vin Diesel isazért nem vállalta a xXx folytatásást mert szar film???? Hát nem hinném!!!! És ide még jó pár színészt és filmet fel lehetne sorolni!!! -
Morden23 #3 Ed Wood legalább egy sikerfilmet rendezett. Boll "tehetségcsillantása" még várat magára :) -
Hoz_Hun #2 Na mi az, Kristina Lokken rájött, hogy akkorát zuhant tetszési indexe ezzel a két Boll filmel, hogy nemet mondott? Pha-ha. Mikor jön rá a többi szinész is erre? -
#1 lassan kezdem tisztelni bollt b+. korunk ed woodja ő. szerintem arra utazik, hogy a filmjei annyira szarok legyenek, hogy már jók :), és így fog kultikus "hírnévnek" örvendeni.