Vadnyugati Bloodrayne?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a játékot(bloodrayne 1 2) imádom!<#szeret><#szeret><#szeret><#taps><#taps><#nyes><#nyes>
a filmek kurva szarak!<#falbav><#falbav>
szerintem jo volt a bloodrayne és a következöt is izgatottan várom.akinek nem tetszik az ne nézze meg.
janyikzs
Elnézést, megkérdeztem a barátainkat (gugli, lájv) és meglepõdve láttam, hogy az Alone in the Dark-ot sikerült az eredeti címnek megfelelõen fordítani. A stílusra horrorvígjátékot írnak, remélem azért nem egy horrorra akadva 3,5-öt csináltak

janyikzs
Egy picit le vagyok maradva ezekkel a filmekkel.

Magyarul megjelent már az 1. rész, és ha igen milyen címmel?
Illetve az Alone in the Dark is megjelent (tudtommal már régebben), de milyen címet kapott magyarul?

Sokan kritizálják a rendezõt, csak ahhoz, hogy véleményt tudjak mondani, meg kellene néznem ezeket!

Röhögni fogsz de a német állam. Adójogi okai vannak. 😊

Én csak azt nem értem, hogy ennyi pofáraesés után ki a fene pénzeli még mindig?

Nekem akkor is tetszenek Boll filmjei. Legalább nem sablonszerû, amitõl már hánynom kell. Hogy miért nem vállalata a folytatásban a szereplést???? Ezt csakis õ tudhatja. Vin Diesel isazért nem vállalta a xXx folytatásást mert szar film???? Hát nem hinném!!!! És ide még jó pár színészt és filmet fel lehetne sorolni!!!
Ed Wood legalább egy sikerfilmet rendezett. Boll "tehetségcsillantása" még várat magára 😊

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Na mi az, Kristina Lokken rájött, hogy akkorát zuhant tetszési indexe ezzel a két Boll filmel, hogy nemet mondott? Pha-ha. Mikor jön rá a többi szinész is erre?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
lassan kezdem tisztelni bollt b+. korunk ed woodja õ. szerintem arra utazik, hogy a filmjei annyira szarok legyenek, hogy már jók 😊, és így fog kultikus "hírnévnek" örvendeni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"