11
  • lyukadtelevele
    a játékot(bloodrayne 1 2) imádom!
  • lyukadtelevele
    a filmek kurva szarak!
  • beszko
    szerintem jo volt a bloodrayne és a következöt is izgatottan várom.akinek nem tetszik az ne nézze meg.
  • janyikzs
    Elnézést, megkérdeztem a barátainkat (gugli, lájv) és meglepődve láttam, hogy az Alone in the Dark-ot sikerült az eredeti címnek megfelelően fordítani. A stílusra horrorvígjátékot írnak, remélem azért nem egy horrorra akadva 3,5-öt csináltak
  • janyikzs
    Egy picit le vagyok maradva ezekkel a filmekkel.

Magyarul megjelent már az 1. rész, és ha igen milyen címmel?
    Illetve az Alone in the Dark is megjelent (tudtommal már régebben), de milyen címet kapott magyarul?

Sokan kritizálják a rendezőt, csak ahhoz, hogy véleményt tudjak mondani, meg kellene néznem ezeket!
  • Csatti
    Röhögni fogsz de a német állam. Adójogi okai vannak. :)
  • Boba Fett
    Én csak azt nem értem, hogy ennyi pofáraesés után ki a fene pénzeli még mindig?
  • donceleger
    Nekem akkor is tetszenek Boll filmjei. Legalább nem sablonszerű, amitől már hánynom kell. Hogy miért nem vállalata a folytatásban a szereplést???? Ezt csakis ő tudhatja. Vin Diesel isazért nem vállalta a xXx folytatásást mert szar film???? Hát nem hinném!!!! És ide még jó pár színészt és filmet fel lehetne sorolni!!!
  • Morden23
    Ed Wood legalább egy sikerfilmet rendezett. Boll "tehetségcsillantása" még várat magára :)
  • Hoz_Hun
    Na mi az, Kristina Lokken rájött, hogy akkorát zuhant tetszési indexe ezzel a két Boll filmel, hogy nemet mondott? Pha-ha. Mikor jön rá a többi szinész is erre?
  • koschwarz
    lassan kezdem tisztelni bollt b+. korunk ed woodja ő. szerintem arra utazik, hogy a filmjei annyira szarok legyenek, hogy már jók :), és így fog kultikus "hírnévnek" örvendeni.