Ötvös Tibor

Vadnyugati Bloodrayne?

Uwe Boll folytatja Bloodrayne című borzadalmát. Már ez is elég szörnyű, ám a most érkezett hírek még sötétebb jövőképet vázolnak fel előttünk. Rayne, a dhampír ugyanis a folytatásban a Vadnyugaton szívja a vért.

Boll mindig szolgál valami érdekeséggel. Hol valamelyik klasszikus játék megbecstelenítését jelenti be, hol kritkusokat ver össze, hol pedig szimplán "csak" ostobaságokat beszél.

Bizonyára sokan emlékeznek az év egyik legrosszabb filmjére, mely szintén a "rendező" nevéhez fűződik. A Bloodrayne egy igazi klasszikus játék, a belőle készült film azonban egy igazi félresikerült valami.

Amint arról már mi is beszámoltunk, Uwe Boll folytatja a dhampír-sztorit. Aztán komoly csend támadt és inkább a Postal filmváltozata került előtérbe a "direktor" neve kapcsán. ma azonban apróbb információmorzsákat fújt be a szél az ablakon a Bloodrayne 2 kapcsán. Először is a legfontosabb - és egyben legmeglepőbb, ha egy Boll film kapcsán lehet még ilyet állítani -, hogy a folytatás helyszíne a Vadnyugat lesz!

Hogy ez honnan jött? A játékban soha, egyetlen helyszín sem játszódott ilyen környezetben. De lépjünk tovább. Rayne szerepét ezúttal a Dead or Alive filmváltozatának egyik főszereplője, Natassia Malthe kapta. Kristanna Loken ugyanis nemet mondott az újabb felkérésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lyukadtelevele #11
    a játékot(bloodrayne 1 2) imádom!
  • lyukadtelevele #10
    a filmek kurva szarak!
  • beszko #9
    szerintem jo volt a bloodrayne és a következöt is izgatottan várom.akinek nem tetszik az ne nézze meg.
  • janyikzs #8
    Elnézést, megkérdeztem a barátainkat (gugli, lájv) és meglepődve láttam, hogy az Alone in the Dark-ot sikerült az eredeti címnek megfelelően fordítani. A stílusra horrorvígjátékot írnak, remélem azért nem egy horrorra akadva 3,5-öt csináltak
  • janyikzs #7
    Egy picit le vagyok maradva ezekkel a filmekkel.

    Magyarul megjelent már az 1. rész, és ha igen milyen címmel?
    Illetve az Alone in the Dark is megjelent (tudtommal már régebben), de milyen címet kapott magyarul?

    Sokan kritizálják a rendezőt, csak ahhoz, hogy véleményt tudjak mondani, meg kellene néznem ezeket!
  • Csatti #6
    Röhögni fogsz de a német állam. Adójogi okai vannak. :)
  • Boba Fett #5
    Én csak azt nem értem, hogy ennyi pofáraesés után ki a fene pénzeli még mindig?
  • donceleger #4
    Nekem akkor is tetszenek Boll filmjei. Legalább nem sablonszerű, amitől már hánynom kell. Hogy miért nem vállalata a folytatásban a szereplést???? Ezt csakis ő tudhatja. Vin Diesel isazért nem vállalta a xXx folytatásást mert szar film???? Hát nem hinném!!!! És ide még jó pár színészt és filmet fel lehetne sorolni!!!
  • Morden23 #3
    Ed Wood legalább egy sikerfilmet rendezett. Boll "tehetségcsillantása" még várat magára :)
  • Hoz_Hun #2
    Na mi az, Kristina Lokken rájött, hogy akkorát zuhant tetszési indexe ezzel a két Boll filmel, hogy nemet mondott? Pha-ha. Mikor jön rá a többi szinész is erre?