102
  • strogg
    vagy egy spéci doboz a disztróknak?
  • strogg
    1ébként elismerem, a vista doboza nekem is tetszik :)
    Szerintem pórábljuk valahogy lekoppintani. Mit szólsz?
  • strogg
    Mennyivel egyszerűbb lenne egy steam szerű cuccoson keresztül mi?
    Fizetsz. Kapnál egy torrent szerű file-t, ami tartalmazza a tranzakció azonosítót, és már húzhatnád is :)
    De nem adok nekik ötleteket:)
  • strogg
    Semmi sincs ingyen. A campus-os sem.
    Csak az adófizetők pénzéből megy. :) Többek között az enyémből is, aki frankón linuxos vagyok.
    Szóval nem ingyen kapod. Csak állam bácsi (részben a te pénzedből) kifizette.
    Magyarul ha tetszik, ha nem, megvetted egy időre :)))))))))))))
  • NEXUS6
    "Elmondása szerint megkezdték a sokszorosítást, és a hangsúly most azon van, hogy minél több példányt szállítsanak le minél rövidebb idő alatt."

Ha ez a legfontosabb, akkor szerintem sokan lesznek akik szívesen besegítenek majd ingyen és minden ellenszolgáltatási kérelem nélkül!;)))
  • Gerygrey
    Hurrá
  • wanek
    Talán kérdeztelek? Felejtős vagy sipkás gyerek...
  • Mo.Organ
    ez így igaz! Leszarom a nagyokosokat én megveszem eredetiben és ha majd valami nem tetszik akkor majd joggal fikázhatom, nem úgy mint a sok kis önjelölt szakértő illegális verzióval a farzsebében.
  • fade2black
    ahogy látoma fél világ fikázza és majd az egész világ használja. Legalábbis PCn
  • neevous
    Az XP Luna visual style-ja szerinted szebb?:)
  • shaark
    És ezel "megjelent" a leggusztustalanabb operációsrendszer :) Szerintem iszonyú ocsmányul nézz ki és mindemellé sokat zabál, majd a stabilitásáról később :)
  • DjDano
    Csak azt felejtitek el hogy a Vistat kb 10x annyian tesztelték mint az XP-t anno, a több százezer felhasználóról nem is beszélve
  • DjDano
    wanek csak te meg a komoly szakmai érveid hiányoztak ide lol
  • Szeszmester
    Teljesen igazad van, egyenlőre tuti nem próbálom ki a Vistát, várok vele kb egy évet, addigra talán kiszűrik a komolyabb hibáit. Aztán hajrá!
  • bertino
    "a nagyvállalatok még a hónap vége előtt hozzájuthatnak a Windows XP utódjához"

utána is írhatnánk, hogy ezzel mindenki... :)
    és jönnek szép sorjában a tört verziók, szokás szerint
  • wanek
    Elkészült? Ez enyhe túlzás. Eddig mindegyik oprendszerüknek a második kiadása, vagy ha úgy tetszik SP2-je ért el valamilyen elfogadható szintre.
  • MerlinW
    Mér, XP rögtön támogatott mindent amit 9x-en használtál? NOD pl már van Vistára.
  • menpe
    "és mit szó majd a Microsoft az illegális példányok megjelenéséhez"

nem is tudom
  • roliika
    Szép a doboza...én mindenképp kipróbálom hiszen ingyen lesz a Campus program keretén belül. :D Kompatibilis nagyjából a gépem, csak a 40-es vinyó szerinte kicsi, nyomtatót nem támogatja, 1 processzoros gépet sem igazán szereti, kékfogat is dobhatom ki, de amúgy tök jó. :DDD Avast, Kerio nem megy alatta.
  • scorpeeon
    "A cég szerint megéri váltani, ..."

Miért, szerintük ne érje meg váltani? :) Nekik biztos, hogy megéri, ha mi váltunk.
  • Evogordon
    Haha végre
  • uniu
    hmm... lassuk csak!:)