5473
Felhasználói programot keresek.
  • shaddam
    A total commander, vagy valami más képes arra, hogy kilistázza a mappák tényleges méretét? Adott egy hálózati meghajtó, első körben a többet foglaló userek mappáit pakolnám el róla.
  • megahun
    Tisztelt guru!
    Volt egy működő gép ami egy kikapcsolás után össze omlott !
    az éppen aktuális rendszergazda készített a vinyóról másolatot és egy clónt
    A clónt sajna egy hibás vinyóra csinálta és nem ellenőrizte hogy sikerült- e.
    Ezek után az eredeti vinyóra telepített egy új wint és bemásolta a szükséges progikat aminek egy része működik is de nem minden..
    Itt adódik a probléma amivel megkerestelek titeket.
    Az eredeti rendszer Win NT4 egy cnc gép vezérlő programjai voltak csak rajta ..
    Sajnos csak az eredeti rendszer másolata áll rendelkezésre ..
    Tehát a már feltelepített programokat kellene egy uj Nt4 négyen elindítani vagy uj telepítő progit létre hozni vagy bármi más módon elérni hogy fussanak.
    Jelenleg két progi nem indul el mert nem találja a keresett dll-t
    Ha valaki tényleg segítene .. átküldöm a progikat csak néhány file!
    Sajnos az eredeti telepítő program már nem elérhető !
    tudnátok segíteni ebben a problémában?
    esetleg progi ami készít telepítőt a meglévő filokból, vagy progi ami megmutatja hogy hol keresi az exe a dll-t és még mit keres...
    Vagy felderíti minek kellene lennie a registriben hogy működjön , vagy progi amivel olvashatom a másolat vinyón lévő registry-t hogy bejegyezhessem az uj registriben ...stb Minden ötlet érdekel ....
    Üdv: mega
  • rooney8
    winfast tv2000xp deluxe (tudom, nem mai darab, de hugyér'-szarér' vettem, analóg kábelhez pedig tökéletes :D)
    winfast pvr2 a progi neve és win 8.1 van
  • gergely1991
    Ebben az esetben célgépre gondoltam amit elszeretne érni. :D

Van ubuntu alá egy "virtuális gép kezelője" nevű program. A szerveren futó virtuális gépeket tudom vele piszkálni. Windows alá van valami ilyesmi?

Ebből az információból hirtelenjében nem tudtam kiszűrni hogy a szervergépen (azonbelül virtuális gépen) mi fut. :D
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.08.13. 13:53:30
  • Jim Morrison
    milyen progit adtak? mid van, win7/win8?
  • shaddam
    Na várj csak. Tehát pl én újra akarom indítani a szerveren futó virtuális gépet/gépeket. Ubuntu alatt volt erre egy fasza kis grafikus felületű program. Láttam a terhelést stb
  • pxxl
    Windows alá van valami ilyesmi?

:D nem linux
  • gergely1991
    Ha linux (azonbelül terminal) akkor PuTTY.
  • rooney8
    hali

tv tunerhez keresek valamilyen jó kis programot. amit adtak a kártyához, az nem igazán jött be. win media center még jó lenne, de az meg nincs a win-emhez.
  • SirAlo
    Van olyan program ami ugyanazt tudja mint a proxpn vagy Hotspot Shield de van magyar IP is benne ?
  • shaddam
    Van ubuntu alá egy "virtuális gép kezelője" nevű program. A szerveren futó virtuális gépeket tudom vele piszkálni. Windows alá van valami ilyesmi?
  • norbre
    hát ezaz :) egyet találtam ami ilyesmi, de sajna nem tud csak feltöltött fájlokból dolgozni, azért meg fizetni kell :/
  • gergely1991
    Azt már nem igazán,ilyet amúgy nehezen találsz szerintem. :)
  • binya
    Sziasztok ! Üdvözlök mindenkit!

Olyan szoftvert keresnék ami alapvetően egy chat program azonban a kikötés az lenne, hogy a felhasználói bejelentkezési felületen ne kelljen jelszó hanem csak egy tetszőleges név és be is tudjon lépni, azonban az (admin) ebben az esetben én egy másik felületről jelszó + felhasználónévvel tudjak csak belépni!

Ebben ha tudna valaki segíteni megköszönném!

Üdvözlettel
  • norbre
    a winamp tud multitracket? = több sáv/zeneszám lejátszása egyszerre?
  • gergely1991
    winamp?
  • norbre
    sziasztok,

olyan letölthető vagy online progi kéne, ami multitrack lejátszásra képes úgy, hogy az egyes sávok forrását pl a google drive-ról, vagy megadott URL-ről olvassa be..
    tud valaki ilyesmit?

köszi
  • PewdieCry
    Köszi :)

Újabb programot keresek :)) Mégpedig olyan online tv-t amit például a monitor jobb alsó sarkába lehet minimalizálni, kis ablakba, ami enyhén átlátszó (nem muszály annak lennie), és persze ingyenes...már ha van ilyen.

Válaszotokat előre is köszönöm.
  • IMYke2.0.0.0
    Válogass magadnak megfelelőt!
  • PewdieCry
    Sziasztok,

Olyan ingyenes VPN-t keresek ami a közelben van és megbízható.

Válaszokat előre is köszönöm.
  • Jim Morrison
    Letoltod mindegyiket, megnezed a forraskodokat es osszeollozod a homersekletre vonatkozo kodreszleteket. Ez is egy megoldas :o
  • Klon
    találtam is... nem volt fontos, h gadget legyen...

hátha másnak is kell: http://openhardwaremonitor.org/
  • IMYke2.0.0.0
    Felteszed mindegyiket, és egyszerre ott lesznek az Asztalon... és nézegetheted őket szabadon.
  • Klon
    igen, ezeket megtaláltam, de mind külön van. Olyat keresnék, ami mind a hármat figyeli, de legalább a cpu/gpu -t...
  • Klon
    :D
    én nem akarok csoda asztalt, csak pár napig figyelni a hőmérsékletet. (új gép miatt) :)
  • Jim Morrison
    itt vannak
  • pxxl
    itt van sok szakértő :)
  • Klon
    Üdv!

todnátok ajánlani olyan progit, vagy gadgetet win7-re ami a cpu/gpu/ram hőmérsékletét jelzi?

Köszi
  • NandorHUN
    Képregény fordítására milyen program ajánlott?
    Tudom hogy lehet painttel meg Photoshoppal is etc...
    de nincs valami letisztult olyan program amiben sokkal könnyebb lenne? Anno ott vannak a jellemző betűtípusok stb?
  • pssblymyb
    news rss ticker
  • lippet
    Üdv!

Olyan programot keresek, amivel automatikusan frissülő híreket lehet kivetíteni egy képernyőre. Hasonlóra gondolok, mint Pesten a metróállomásokon.
  • cargame
    pkcs #7. es ez mond valamit valakinek ?
  • cargame
    Sziasztok.
    Mivel tudnám megnyitani a .cer vagy .p7s formátumokat. A file viewer pro meg se lövi....Nagyon fontos lenne. köszi.
  • sz4bolcs
    Létezik win-re olyan hangos e-book reader, mint androidra?
  • IMYke2.0.0.0
    "Jó lenne veszteségmentes minőséget kapjak, ami olyan mint az eredeti video."

Sosem lesz veszteségmentes [már az sem az, amit lerenderelsz - csak a raw (nyers) állomány az, már úgy veszed fel a kamerával. De, 99%, hogy már a kamera is nyomorítja a felvételkor az anyagot valamilyen eljárással] - és ezt még megfejeli a Youtube drasztikus tömörítési eljárása.
  • pxxl
    pár napot nem árt várni a yt-al, főleg, ha fullhd-t föltesz fel, mert egy ideig letart mire rendesen renderelik.
  • IMYke2.0.0.0
    Én Sony Vegas-t használok úgy sacc per kábé 10-12 éve.
  • IMYke2.0.0.0
    :))))
  • Hastx
    Hello!
    Egy Gopro Hero3+ Black a szóban forgó kamera amivel kapcsolatban érdeklődnék.
    ki mivel vágja meg a videókat és tesz alá zenéket effekteket?
    Most Gopro Studioval próbálkozom. Feltettem a videot YT-ra ,de sokkal rosszabb a minősége, mint az eredeti video ami még nincs feltöltve. Mi lehet a ludas? A YT?
    Jó lenne veszteségmentes minőséget kapjak, ami olyan mint az eredeti video.
    Ki mit ajánl és használ? Valami egyszerű, könnyen használható kellene.
    Előre is köszi!
  • gergely1991