Olyan programot keresek, ami...

Oldal 1 / 110Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, közben felpakoltam őket...

WMP9 Win98 HUN
WMP9Enc HUN
MediaPlayerClassic
Aktuális még a kérdés??? Elvileg meg van!

Van egy WMP9Encoder telepítőcsomag is, lehet ez is kompatibilis a Win98-al. Magyar nyelvű. MediaPlayerClassic lejátszó is van kéznél.

Addig nincs baj,míg saját maga gyönyörködik benne.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

az szép, vetkőztető programot keres :) , múltkor mondjuk volt hírekben osztálytársnőkről készítettek deepfake képeket AI-val, vannak bajok
Jim Morrison
szerintem használd a feladatkezelő / indítás tabot, ott már párat ki tudsz lőni. ha többet szeretnél akkor pedig használd a "Szolgáltatások" programot (beépített). jobb klikk, tulajdonságok, indítás típusa. ott tudsz még állítgatni

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel Windows 10 alatt menedzselni lehet, hogy induláskor a feladatkezelőben látható folyamatok közül melyeket ne indítson el.
Természetesen nem az "Automatikusan induló programok" listájának szerkesztésére gondolok.

A segítséget előre is köszönöm.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Keresem a "GeoMap 2.0 Magyarország 97" térkép program lemezét! <#felkialtas> Google sajnos nem ismeri. ☹
Akinek megvan, nagyon kérem, hogy töltsön fel valahova egy iso lemezképet. <#miaz>
Keresek magyar nyelvű (!) Windows Media Player 9 telepítőt Windows 98 rendszerhez! <#miaz>
sziasztok. nagy (3 gigás) .dat fájl szerkesztő programot keresek. 2 gigáig megnyitja a notepad++, de ez nagyobb. glogg-al meg tudom nyitni, csak azzal nem lehet szerkeszteni. olyan progi is lehet, ami kettévágja, ha utána adatvesztés nélkül össze tudja ragasztani.

köszi előre is.
Üdv mindenkinek! Két PC-re telepítettem a a Windows 10 rendszert. Mindkét gépen gond nélkül fut a rendszer. A balena etchert is feltelepitettem mindkét esetben de az egyik gépen nem jelenik meg az etchert grafikus felülete, csak egy fehér téglalap a jobb sarkában ott az Etcher felirat. A másik gépen semmi probléma. Már többször ujratelepitettem az alkalmazás de az eredmény ugyan az.
gergely1991
Egy sima átmásolással,bár a registry bejegyzések miatt nem lesz egyszerű.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok :)
A következő a helyzet van egy adott játék (black desert) jelenleg HDD van és ezt szeretném átmásolni SSD-re :D
A reinstall-t ha lehet kerülném mert sok idővolt mire leszedte, ezért érdekel van-e olyan program ami átmásolja úgy, hogy működjön is :D
extra sensory
CCleaner-t tudom javasolni. Annak a Scheduled Task nevű részénél kilistáz minden Windowssal induló programot, még azt is, ami a feladatkezelőben nem jelenik meg. Biztos azért nem tudtad törölni őket, mert már rendszerindításkor betöltődtek. Az olyan progit pedig ami meg van nyitva valahol, vagy amit használ a rendszer, nem lehet teljesen eltávolítani. Tiltsd le őket a Cleanerrel és utána már tudod rendesen törölni.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Tud valaki olyan progit, ami megkeresi és leszedi a hibásan telepített programokat és a hibásan uninstallált programok maradványait is meg tudja találni és törölni?
Mert vannak olyan programjaim, amiket épp amiatt nem tudok újratelepíteni, mert csak félig-meddig sikerült letörölni, és vannak nyomai az op. rendszerben amit nem tudok megtalálni. Illetve pl. egy hibásan törölt driver akadhat más driverekkel, és ez is okozott már nálam gondot.
A Revo uninstallerrel már próbálkoztam, de abban sajnos nincs olyan funkció ami nekem kéne... félig-meddig telepített vagy törölt programokat nem keres meg.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Klon
oké, keress bátran :D

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Malwarwbytes 3.7.1.2839 -hez keresek aktiválókódot.
Köszönöm! Ilyesmire gondoltam.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

IMYke2.0.0.0
Ha átfogó tesztre van szükséged --- nem hardver specifikusra (mondjuk VGA) ---, akkor akár ez is jó lehet, a sok közül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egy öreg gépet szeretnék egy kicsit feltornázni. Egy olyan programot keresek, amivel meg tudom mérni a gép (általános) sebességét a beavatkozás előtt, és után, hogy össze tudjam hasonlítani a "gyorsulást". Létezik ilyen?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

IMYke2.0.0.0
Photoshop, Gimp, és társaik

Más "intelligens" programok nem nagyon vannak erre a feladatra -- olyan 3rd party vagy éppenséggel online programot/megoldást találhatsz, ami megoldást kínálhat, de az eredmény nem mindig kielégítő.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

csrolli
Üdv. Olyan programot keresek amivel a képekről eltudnám távolítani az átlátszó "Minta" feliratot. Köszönöm

IMYke2.0.0.0
Szívesen. :)
A programot több éve használom (néha csak magában, néha párhuzamosan más képlopóval), nagy megelégedéssel.
Görgetve komplett weblapokat például csak ez tud manapság hibátlanul - a többi, általam próbált az mindig elvérzett egy-egy lapon, többnyire azok aktív tartalmai miatt.

Köszönöm szépen a gyors választ, és egyben a segítséget is.
Engem nem zavar, ha egy program fizetős, hiszen én sem ingyen dolgozom, csak korrektül, bug mentesen tudja azt, amire használni szeretném.

Még egyszer köszönöm a segítséget.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

IMYke2.0.0.0
TechSmith SnagIt - nem, nem ingyenes, de van Trial.
Mindent le tudsz vele fotózni, tud automatikusan görgetni is (a képen lévő opciókkal) és a végén megnyíló saját editorával utómunkázni is tudsz (így KIVÁGNI is honlapon rögzített képeket).

//Itt a link hozzá: https://www.techsmith.com/screen-capture.html
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.04. 13:58:49

Sziasztok,
Olyan programot keresek, amivel úgy tudok egy oldalon lévő képet lefotózni (screenshot-ot készíteni), hogy ha az adott kép alja túllóg az aktív ablak alsó részen, vagyis lejjebb kell görgetni ahhoz, hogy látható legyen a kép alja, akkor azt a kijelölés közben el lehessen végezni, és egybe elkészíteni a képet.

Az általam eddig próbált programok (FScapture, Screeny 4.3.3, PicPic 3.0, Carambis ScreenShooter 2.0.6) mindegyike max. az aktív ablakot tudja fotózni. Kijelöléskor pedig egyiknél sem lehet lejjebb görgetni.

A segítséget előre is köszönöm.

Nem tudom ismeri e valaki a DU meter nevű programot. Nekem az új win10-el összeakad, ezért keresem az utódját.

Tárgytalan
Olyan programot keresek, amiben egy színt le tudnék cserélni videóban. Pontosabban, hogy a bőrszínt mondjuk kékre.
Qtya
Sziasztok. olyan progit keresek ami az otthoni webkamera képét elküldi a mobilomra. Ha van ilyen nem kell biztonsági kamerát vennem. előre is köszi.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor1>

1.
szöveges file (de működik egy rakad videofájllal is pl):
copy file1+file2+file3 targetfile
okosabbak lennénk, ha leírnád, mit is szeretnél összefűzni

2.
benéztem nosztalgiából, s örömmel látom, hogy pár oldszkúl betyár még mindig javítja a színvonalat (igen az alattam levő kettőre célzok 8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

IMYke2.0.0.0
Mindenben egyetértek veled.

Tetsuo
Szégyen, hogy ezeket a keresőfunkciókat még nem építették be a Windowsba!
Mindenesetre addig éljen a TC!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

IMYke2.0.0.0
Olyannyira, hogy: July 4, 2018: Total Commander 9.20 final (32+64 bit) for Windows released

Tetsuo
Az még létezik?!

Thx. meg is van. TC eszembe sem jutott, pedig mindenre azt használom ;)

IMYke2.0.0.0
Milyen fájlokat?

Amúgy a Total Commander tud ilyesmit, főleg, ha van CRC hozzá. ("Fájl" - "Fájl egyesítés")
Feltétel: előzőleg szabályosan volt feldarabolva a végeredmény.

Sziasztok!

Olyan programot keresek, amivel 1 GB-os file-okat tudnék összefűzni, lehetőleg veszteség mentesen.

Atika :o)
Sziasztok, letezik olyan email kliens ami jol kezel egy kozos emailt tobb geprol (SMTP-t hasznalva)? Gondolok itt olyan dolgokra, hogy valaki megnezi a mailt az eggyik geprol nem oldja, mert nem ra tartozik es elfelejt szolni a masnak. Valakinek valami tapasztalata ilyen teren? Koszi.

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Dante73
köszi!

http://www.freetvmaci.info/

IMYke2.0.0.0
http://www.leawo.org/blu-ray-player/

"LEAWO Blu-ray Player
100% Free
Blu-ray/DVD/4K HD Video Player in the World!"

"Windows XP/Vista/7/8/8.1/10"

Dante73
Sziasztok!
Én egy ingyenes BR lejátszó programot keresek. Olyasmit, mint az Aura, azaz amiben mappát is be lehet tallózni. Előre is köszönöm a segítségetek!

http://www.freetvmaci.info/

sajat gepe. Valami tulzottan hasznalja az SSD-t es szeretnem megtalalni.

Tetsuo
A te gépeden, vagy másén?

Sziasztok, olyan programot keresek amivel tudnam monitorozni, hogy az ssd-re milyen program mennyi adatot ir.

gergely1991
FDM

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Tetsuo
Freemake Video Downloader. ;-)

Jim Morrison
+1 a 4K Video Downloader mellett :)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Szívesen :)

Köszönöm szépen a gyors segítséget.

Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?

Oldal 1 / 110Következő →