Nem tárolhatók az IP címek Németországban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak annyit mondok, ha olyan kormány lesz hatalmon, ami elnyomja a népet, az félteni fogja a hatalmát, és ezekkel a módszerekkel lehet figyelni a "lázadókat".
Én csak annyit mondok: "lári-fári"
<#phone>#phone><#confused>#confused>
<#phone>#phone><#confused>#confused>
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Jaja, 100%, hogy el fogják tárolni! Itt se lehetne lehallgatni telefonbeszélgetéseket, de mégis megteszik és utánna még büszkén mutogatják is a médiába.
Amúgy ez faszság, hogy ilyen kéne ide is! Nyugi nem kell félni, úgyse fogják nyílvánosságra hozni, hogy miket néztél, amíg nem követtél el bûncselekményt.
Amúgy ez faszság, hogy ilyen kéne ide is! Nyugi nem kell félni, úgyse fogják nyílvánosságra hozni, hogy miket néztél, amíg nem követtél el bûncselekményt.
Igen, errol van szo, beszeltuk is, hogy OK, akkor mostantol kitiltjuk a halorol *.de-t 😊
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
szerintem ez csak etetés. Úgy is eltárolják nemzetbiztonségi okokra hivatkozva.
viszont abba bele sem gondoltok, hogy mi van ha a nemet tonlány teruletrol mondjuk feltornek egy nemzetbiztonsagi hivatal szerveret, bankot tornek stb...
nehogy vsszanyomozhato legyen... <#rolleyes>#rolleyes>
lehet en ertelmeztem rosszul a hirt... javitsatok ki...
nehogy vsszanyomozhato legyen... <#rolleyes>#rolleyes>
lehet en ertelmeztem rosszul a hirt... javitsatok ki...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
kurv@nagy ápot nekiiiii <#eljen>#eljen>
kurv@nagy ápot nekiiiii <#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nagyon helyes..
Itt is valami hasonló kellene..
Szerzõi jogok...nevetséges.
Akinek van gépe az már meg is sértette.
Itt is valami hasonló kellene..
Szerzõi jogok...nevetséges.
Akinek van gépe az már meg is sértette.
Csak halkan, mert ez illegális...
és mi a helyzet a szerzõi jogsértésekkel?