84
Számítógéphez csatlakoztatható szőnyeg (dance pad), amin lépkedni lehet :)
  • Tyutyesz
    már minden mükszik
  • Hixer
    mi? először hozzáadod az angolt, leokézod, akkor hozzáadja, majd megint odamész, és felső részében az ablaknak van egy legördülő lista, ott kiválasztod az angolt, majd amikor átváltott vastagbetűbe leokézod.. majd talán még annyit csinálhatsz, hogy bezársz minden ablakot és a tálácn megjelenő HU feliratra ráklikkelsz és a kis listából is kiválasztod az angolt... és akkor már tuti
  • Tyutyesz
    az mitől van hogy beállítom angolra de magától visszaállítja magyarra?
  • Tyutyesz
    területi beállítások?
  • Hixer
    szal csak hogy képbe legyél vezérlőpult->regionális és területi beállítások-->Nyelvek fül fennt-->ott a részletekre kattintasz, és ott hozzáadhatod az Egyesül államok US billentyűzetkiosztást és átállíthatod.. akkor van átállítva ha az van vastagon szedve a listán. azután nyomsz egy OK-t és mehet a prex 3
  • Tyutyesz
    hogyan kell azt?
  • Hixer
    igen ez velem is előfordult de nem a szőnyeg a hibás...

a tánciszőnyeg billentyűzet kódokat küld a gépnek és bizony a Prex 3 nem magyar billkiosztásra van állítva a bal alsó gomb pedig pont az angol bill Z gombja lenne ami nálad Y... ami tehetsz, hogy a windózban átállítod a billentyűzetkiosztást angolra arra az időre amíg Prex 3-azol és akkor Z ként fogja értelmezni azt a karakterkódot amit a szőnyeg küld a gépnek és ami magyar billkiosztással Y lenne
  • Tyutyesz
    Sziasztok. Másnak is előfordult az hogy a táncszőnyeg egyik gombja nem működik? én még a dance dance dance című játékhoz kapott logic 3 táncszőnyeggel játszom és a prex 3 (pump it up 3) játéknál a bal alsó gomb nem reagál semmire sem. mit tegyek? tudnátok nekem segíteni?
  • Blacktom
    Ugye a stepmaniat használjátok? Mert ahoz lehet letölteni zenéket, még theme-t is (ez a legjobb)
    És lehet neten is játszani
  • Hixer
    egy az egybe--- nagyon bejön nekem ez a cucc... még jó hogy lenyúltam a 8éves hugomtól... :DDD
  • Flower
    Fogyókúra nem kell, csak mozogni akarok + izmosodni :D
  • Hixer
    nemtom én vagyok-e mutáns de nekem a 4step sokkal könnyebnek hat mint a 5step, 5stepbe alig tom nyomni 1 csillagnál... na mind1, hajrá, gyakorlás+még fogyokúrát is építhecc rá nehezebb szinteken... szal napi 30 perc táncika tuti segít
  • Flower
    Csak 2x-i XP reboot kellett.

Én a 3as nehézségnél tartok és az 5stepes jobban bejön. Kényelmesebb. Kapszkodás nélkül nyomom :)

Progikat, zenéket honnan tudok leszedni hozzá?
    Alapból elég kevés van, ami játszahtó.
  • Hixer
    hát csak ráirányítod, hogy keressen drivert a CD-n is, és akkor felismeri mint vmi HID keyboardot...
  • Blacktom
    Én 6-7-es nehézségűket csinálok 4 gombbal itthon, eredetivel még nem próbáltam(pölö westend)
    Jó progi a stepmania, ingyenes, sok számot lehet letölteni és te is csinálhatsz nyilakat egy zenéhez
    A padlóhoz szigszalagot ajánlok, kicsit időigényes, de működik
    Ja, mégvalami, 2-t egyszerre nemigazán lehet, mi 2 géppel csináltuk
  • Flower
    Nem ismerte fel az XP a szőnyeget :(
  • Flower
    Karácsonyra kaptam, de csak ma csomagoltam ki.
    Felraktam a szoftvert is és billentyűzetről próbálgattam, de a szőnyeget még nem teszteltem.
  • Hixer
    Még vmi, hogy akinek ilyen DanceMAt-ja van, az mire teszi, hogy ne csússzuon el? mert nálam mindig tánc közben elfordul elcsúszik alólam és amikor nézem, miért nem számolja a lépst, akkor látom, hogy hát már rég nem is ott állok... elég idegesítő, dehát parketta van nálunk... és elég csúszós ez a dolog is... hiába raktam alá szőnyeget, úgy is csúszik...
  • szando
    én viszonylag stabil felületre teszem, és egy székbe kapaszkodok

az a lényeg, hogy ne lépj vissza soha középre, mert az felesleges. ez 4 és 5 stepben is így van. én speciel a 5 stepet preferálom (pui), de úgy tudom, hogy a 4 step (ddr) elterjedtebb.
  • NeoMaN
    Party Arcok
    :)))))))))))
  • Hixer
    Tudtok abba segíteni, hogy milyen technikával nyomjátok a táncot? Pl. itt a szőnyeg és 4step módba és a középső négyzeten állok és onnan lépek rá a nyilakra, vagy ugrok rá mindkettőre. De 5step módban ez hogy van? Westendbe ugye van ilyen korlát amire tucc támaszkodni de itthon hogyan táncoltok? Ebbe tudtok segíteni egy tutorial féleséggel? nekem is ilyem DanceMat-om van a Logic3-tól... Karácsonyra kapta a hugom, dehát ugye azér nekem is kijár :D
  • tatuba
    Ha valaki használ két usb-s szönyeget a Stepmaniához vagy a D.D.D-hez, megköszönném, hogyha leírná hogyan sikerült neki a szönyegeket külön-külön is felismertetni a programmal meg az XP-vel.
  • szando
    van pesten a westenden kívül piu vagy ddr gép valahol?
  • [Walaki]D`Lair
    Jesz, legjobb a világon a táncszőnyeg :))
  • szando
    plz válaszoljatok :)
  • VRSDM
    nemkell ám hardcore-nak nézni....

szint???
    csupán lejárok nyomok pár kört, aztán ennyi
    #17 - ...
  • szando
    milyen szinten vagy, miket tudsz a piu-ban lenyomni a/b-re?

tényleg, pesten van még valahol piu vagy ddr gép? mert én csak a westendről tudok...
  • Sir Quno Jedi
    Nohát az, hogy 30-40 ember néz, az nem mindig jelent ám feltétlenül jót... :DDDD
  • VRSDM
    mondjuk velem már nem egyszer esett meg hogy megdicsértek,
    bár ilyen west-end meg stb helyeken annyira nem
    ellenben siofokon, aranyparton, ott már annál inkább lenyomom a 4-et perfekt-re és megtapsolnak, hátranézek és már vagy 30-40 ember néz...

azért az jólesik olyankor
  • szando
    persze, westendbe fílingesebb :D
    azt a részt mondjuk kihagynám, amikor 20an lihegnek körülöttem, miközben koncentrálok ezerrel.. :S
  • reaper4
    :DDD
  • VRSDM
    még tavaly karácsony környékén lett egy ilyenünk, akkoriban azthiszem 6e forint volt...

mint a legalsó képen a DANCE-DANCE-DANCE -es az van nekem is
    az árát mindeképp megéri, sokat lett használva, hibáját még semmit sem észleltem, a software-e egyszerü kb. 20 szám van benne, több féle módban, (sebesség-nyilak-időre stb.stb)

extra programok, mármint zenék meg engem is érdekelnek

ja és: hiába van itthon szőnyegem mégis otthagyok néha ezreket a westendbe- azzal nem összehasonlítható
  • TomBond
    Ugyanaz a fajta ami a középső és az alsó képen van a MediaMarktban 3 ezer alatt van.
  • Zeccc
    intersparba 3ezer forint :DDDD
  • szando
    nekem ilyen logic3 van, vannak tapasztalatok.

a szoftver, amit hozzá adnak, elég gagyi, de meg lehet tanulni azért rajta az alap dolgokat (én a 5 step-et szeretem - ahol a sarkokba és középre kell lépni, ilyen van egyébként a westendben is). ha mondjuk az 5-6 csillagosokat gond nélkül megcsinálod, ideje eg jobb progit beszerezni, pl a Pump It Up - Prex 3-mat, ami gyakorlatilag a westendes gép PC-s változata, bár kicsi kevesebb szám van rajta (ez azért jó mert lehet vele majd vagánykodni ha már jól megy :D)
    lehet a neten még ingyenes progikat is találni, de mivel azokat már régen használtam, nem emlékszem a nevükre. van viszont egy másik topik, abban van ezekről info: itt
  • Hixer
    Egyenesen a gyártótól...

olyan 20 font a szőnyeg ami 8 ezer forint kb, plusz a házhozszállítás, azt nemtom mennyi lenne.
  • OrioN the S
    Hogyé van egy ien ugribugrikárpit? "pár ezer" 2-3-4-5-6?
  • Sund
    én tánciztam rajta egy bulin, bőven megéri az árát, mert sokat lehet röhögni. Főleg a másikon...

Szóval jó kis partykellék!
  • Shadow_THH
    lol
  • R0sc0
    GTA SA FEELING