84
Számítógéphez csatlakoztatható szőnyeg (dance pad), amin lépkedni lehet :)
  • Nuki
    nálunk mindig ezt csinálja, ez nem rossz :)
  • GyeBen
    Régen írt ide bárki is...

Nekem egy Dance Dance Revolution X-treme Dance Pad Platinum-om van, most kaptam. Nagyon jó! Bár én kicsit furcsállom, hogyha csatlakoztatom a gépbe USB-n, akkor a gép nem csinál semmit, nincs új hardver, meg nincs biztonságos eltávolítás, de a StepMania simán felismeri.
  • Flower
    Nekem van egy eladó programmal és sok zenével.
  • Fluoridal
    Köszönöm !!!! Ez tök érdekes lehet !!!!
  • TomBond
    Megveszed a szőnyeget a boltban. Otthon csatlakoztatod a gépedre, telepíted a mellékelt szoftvert, és "táncolsz"!
  • Fluoridal
    Sziasztok !!!! Ez ilyen internetes dolog vagy otthon tényleg leteszem a szőnyeget(olyan ami bevásárlóközpontokban is szokott lenni ) ?
    Nincs ilyen számítógépes játék formájában ?
  • Maneki
    sziasztok, hogyha bármi gondotok van a táncszőnyeggel, vagy nem tudjátok, hogy hol és milyet vegyetek, érdemes felkeresni a Táncszőnyeg Klub honlapot, sokat segítenek, mivel nem egy cég, így nem a saját maga által forgalmazott szőnyeget nyomja, hanem egy egyszerű fiatalokból álló hobbicsoport, amelyik a legjobbakat szeretné minden szőnyegezőnek :)

a lap:
    http://tancszonyegklub.extra.hu
  • AlieN911
    Hello!

Ha ezt nekem irtad, akkor érdekelhet! Dance Dance Dance típus?
    Egyik ismerösömnek van ilyen fajta, azért kéne pont ilyen, h. dualba :)
  • Flower
    Én nem igazán használom, lusta vagyok hozzá. Kaptuk ajándékba. Kb 3x volt használva. Semmi baja. Megbeszélem a csajommal kell e még nekünk. Ha érdekel jelezd.
  • Nuki
    DDR Táncpad, USB-s
    Kínai másolat ugyan, de barátnőm, és nagyon sok ismerősöm rajtam keresztül rendelt már ilyet, ingyen szállítanak Magyarországra is, és kifogástalanul működik mindegyiküknél :)
    Például most szilveszterkor is ezeken fogunk ugrálni.
    Sőt, a 2-vel egyszerre való játék is működik, mert a StepMania úgy oldja meg, hogy két különböző USB-ről bejövő adatok elé berak egy 1-est vagy 2-est, stb, vagyis ha kalibrálsz, az egyes táncpad gombjai 11,12,13, stb... a kettes táncpadé pedig 21,22,23, stb...
  • AlieN911
    szerk.: látom: #60
  • AlieN911
    Hello

Melyikben?? Voltam itt Tatabányán a MM-ben, de nem volt:(
  • TomBond
    pl. MediaMarkt
  • AlieN911
    Sziasztok!

Dance Dance Dance táncszőnyeget valaki tud eladot, vagy hogy honnan lehetne beszerezni 1et?? (hivatalos oldal kilőve, ott meglenne, 30font a cucc 20 a szállíáts..az felejtős)

Köszi!
  • FeFe6806
    Bocs itt:
    http://master-comp.addel.hu/index.php
  • FeFe6806
    Itt kapható most táncszőnyeg.
    Megy a stepmanias szoftverrel.
    http://master-comp.addel.hu/index.php[IMG]javascript:photoview(" T%C3%A1nc sz%C5%91nyeg DanceMate T%C3%A1ncsz%C5%91nyeg", "http://www.addel.hu/store/termekfotok/1848/nagyarufotok/149608_nagyarufoto.jpg");[/IMG]
  • szando
    foggalmam sincs.. torreten nézném én.. banya best of vagy valami :D
  • Tyutyesz
    és azt nemtudod hogy honnan lehetne leszedni a pump it up összes zenéjét? mert jelenleg sehol nem találom őket és kellenének.
  • szando
    a többit is gyakorold mert kb ugyanolyan erősségűek
  • Tyutyesz
    Hja és valaki nem tudja hogy honnan tudnám leszedni a pump it up-oknak a zenéit? mert nagyon kellenének nekem!
  • Tyutyesz
    Én Hardon a love is a danger zone-t szoktam meg a Turkey March-ot (török induló). ez utobbi a kedvencem :D bár mostanába elkezdtem a nehezebb számokat is csinálni. Crazy-ben a Let the sunshine-t tudom csak megcsinálni.
  • szando
    3szoros nyilak nekem a minimum... hardon ha már tudsz párat akkor nyugodtan mehetsz westendbe sztem. hardon gyakorold be az ilyeneket hogy starian, come back, love is a danger zone, aztán azokkal el lehet lenni.. utána tequila, csikospost, winter meg Dr. M és máris van egy stabil szint ;) hajrá!
  • Tyutyesz
    Néha rá kell pihennem a játékra, mert már Hard-on tolom a PIU-t (5-ös gombos) és néha teljesen kifulladok benne. Még egy picit ügyesedem aztán én is megyek a westendbe tolni :D amúgy egy jó tanács! Állítsátok a nyilakat 2x-es sebességre, mert szerintem úgy könnyebb (legalábbis nekem könnyebbnek tűnik)aztán normálon ha már jól megy akkor rakjátok vanish módba és azzal csináljátok. ha már ezen is túl vagytok akkor rá lehet térni a Hard módra de ott már tényleg ilyen lefulladás és izzadás következik :D
  • Tyutyesz
    Hali mindenki! Nem ismeri valaki a pump studio nevű programot? mert az a bajom vele hogy spanyol a program és nem tudom használni se mert nem találok sehol se használati utasítást és szeretnék saját pump it up-ot csinálni. Mellesleg a Mammutban Prex 3 gép van, de oda szinte alig járnak (pontosabban én meg a b.nőm valamint páran nappal)
  • Flower
    Mamutba.
  • azizka
    és melyik saturnba?:D
  • Hixer
    szal azér még egyszer megkérdem, hogy senki nem tud olyan helyről ahol DDR gép volna? mindenhol csak PIU gépek vannak Magyarországon?
  • Flower
    saturn 3000Ft
  • azizka
    köszi..és melyikben vetted?.. mert azt má hallottam hogy mediamarkt de pl a westendben nincs
  • TomBond
    MediaMarkt
  • azizka
    csaak azt írjátok meg hogy akinek van hol vette...létszi
  • azizka
    lécci valaki válaszoljon fontos lenne...pls!!
  • Flower
    Ja meg azt, hogy PS2 konzolhoz jó a PCs szőnyeg?
  • Flower
    Én meg azt kérdezem honnan lehet letölteni átlagembernek is (nem billentyűzettel, hanem szőnyeggel) TÁNCOLHATÓ zenéket?
  • azizka
    sziasztok.
    megtudjátok mondani hogy hol kapható budapesten dance dance dance' táncszőnyeg?
    előre is köszi
  • Hixer
    nem tudtok akkor magyarországon ddr gépet?
  • Hixer
    hello.

többeket kérdeznék, hogy nem tudjátok hol vannan Magyarországon DDR gépek? Úgy Siófok és Budapest érdekelne alegjobban... vagy csak PIU gépekről tudtok? szal DDR van?
  • Hixer
    erre nemtom a választ mivel 1 szőnyegem van srry...

de nem is tom hogy működne, hiszen... szal van két kvézi billentyűzet ami ugyanazokat a jeleket küldözgeti és a progi gondolom mást vár, szal vhogy újra kéne konfigurálni a szőnyeget, hogy ne ugyanolyan betűkaraktereket küldjön illetve meg kéne nézni a progit, hogy a dupla módba milyen billekre reagál a másik játékos... de én ilyen beállítást nem találtam sehol szal sztem marad az amit már leírtak, hogy csak két külön gépen lehet egyszerre nyomni és akkor se Double-módban
  • Tyutyesz
    és ha 2 szőnyeget akarok felrakni de xcsak az egyiket érzékeli?
  • Tyutyesz
    KÖSZI!!!! végre tudok gyakorolni! Pár hónap és talán én is a westendbe fogom majd tolni freestyle-on! :D