Need For Speed Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"At the cheat menu, enter DOWN, UP, UP, RIGHT, LEFT, LEFT, RIGHT, SQUARE. "
hol találom a cheat menüt?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Kössz a tanácsokat a kocsikkal. 😊
A Mustang nem rossz kocsi amúgy, de azt tudom mondani a PSP-s és PC-s változat kijátszása után, hogy egy Skyline a minimum de inkább egy Lamborghini nem árt a végére, különben elég nehéz lesz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Lehet szebb de én inkább másnak mondanám.Sztem mindkettõ szép a maga nemében.Mert én nem hasonlítanám össze MK-ot NFS-el. 😊
A
Na, lenyomtam Poorboy-t s végre a várva várt kocsimat megvettem, a Ford Mustang-ot.Innentõl kezdve remélem a játék nem kényszerít rá hogy lecseréljem. 😊
Elég nehéz ez a 3.városrész.Majd belejövök. 😊
Nem is értem igazából hogy hogyan hagyhatták ki a játékból...
A
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
A
A
www.CRIMEMUSIC.try.hu
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
A
A
A
röviden ez a pc-s carbon tropic gondoltam itt majd lehet a játékról is szót ejteni ki hol tart milyen autóitok vannak?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.