Need For Speed Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellotok! Mi lehet a baja a Carbonnak? Miután legyõzöm Angiet, és felfogadom Samsont egyszerûen lefagy. Át vannak nevezve a fájlok a Movies mappában. Most kivettem a magyarosítást megpróbálom úgy. Másnak is csinált ilyen, haveromon és rajtam kivül?

dogfish
loááááááááááááááál 😊
urbijoe
mármint ps2-ön

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
Cheat: Unlimited Crew Charge
"At the cheat menu, enter DOWN, UP, UP, RIGHT, LEFT, LEFT, RIGHT, SQUARE. "
hol találom a cheat menüt?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

scorpeeon
Én is csak PSP-n nyomtam végig Skyline-al, és elhiheted h nagyon nehéz volt de még épphogy megcsinálható, az összes ellenségnek sokkal jobb kocsija volt, volt h 3adszorra sikerült csak egy verseny. Azért nem vetem új kocsit, mert végig a Murciélago-ra gyûjtöttem, erre ingyen megkaptam a végén 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Rage47
nekem nem volt jó a skyline :S, lancer-el nyomtam végig
Csibe001
Na igen, van akinek nem jön be a ds grafikája, s mivel a psp hardvere erõsebb így alap, hogy szebb is.Egyébként egy próbát megérne neked is leteszteld a DS-t, hidd el megváltozna a véleményed, persze ne autóversenyt nézz rajta.Na de elég az offból.
Kössz a tanácsokat a kocsikkal. 😊

scorpeeon
Hát nemtom... csak olyan izé... Mobiljáték szaga van grafikailag 😊 Még nem játszottam vele (egyáltalán NDS-el sem), csak hát ezek a képek... PSP-n tök úgy néz ki mint PS2-n, egészen csicsás, tükrözõdik a kocsikon a környezet, minden egész szép, szinte mint gépen, itt meg olyan... mobiljátékhoz hasonlítható. Mindenesetre én maradok a PSP-nél, az tuti, ez a grafika kicsikét elrettentõ, hogy úgy mondjam. Lehet h azt mondják h jó vele játszani, de nekem azért a grafika is számít 😊
A Mustang nem rossz kocsi amúgy, de azt tudom mondani a PSP-s és PC-s változat kijátszása után, hogy egy Skyline a minimum de inkább egy Lamborghini nem árt a végére, különben elég nehéz lesz.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Csibe001
Nem ábrándítottál ki, gondoltam hogy ez lesz, mint az összes hasonló NFS-ben..Sajnos ez már csak ilyen.Majd visszamegyek régebbi versenyekre. 😊
Lehet szebb de én inkább másnak mondanám.Sztem mindkettõ szép a maga nemében.Mert én nem hasonlítanám össze MK-ot NFS-el. 😊

zola2000
ki kell abranditsalak, szerintem a vege fele biztosan le kell cserelned, egyre nehezednek az ellenfelek. amugy a mariokart grafikaja szebb.

A

Csibe001
Igen, miért?
Na, lenyomtam Poorboy-t s végre a várva várt kocsimat megvettem, a Ford Mustang-ot.Innentõl kezdve remélem a játék nem kényszerít rá hogy lecseréljem. 😊
Elég nehéz ez a 3.városrész.Majd belejövök. 😊

scorpeeon
Amúgy tényleg így néz ki DS-en?

Csibe001
Na az tök jó...

scorpeeon
még szerencse, h PSP-bõl nem hagynak ki ilyen dolgokat 😊 Ott végre igényes lett, az U Rivals, meg MW sztem szarok voltak, ez viszont ott van. 30 kocsi, szép nagy szabadon bebarangolható város, szép grafika.

Csibe001
Jaja, egyetlen nagy hiányossága eddig a Wifi hiánya.. 😞
Nem is értem igazából hogy hogyan hagyhatták ki a játékból...

zola2000
az a rosz ebben, hogy nincs benn nintendo wfc (netes mod), hogy a ps2-ben van e nemtom, de szerintem nincs, dsen csak helyi multi van. Mario kartban van wfc, szoval az emiatt is meg talan jobb. Az elejen 2kijelzon renderel az latvanyos is. Ja ebben mar kivegeztem a 3. Varosreszt. Ez valahogy egyre jobb gamma.

A

Truck Driver001
Sry ezt a Pc-s topikba akartam!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

valaki megtudja nekem mondani, hogy a PS2-es NFS:Carbonabn van é netes játékmód.
Csibe001
Szerintem is legjobb autós játék NDS-re , elõször féltem hogy ugyanúgy szar lesz mint a pc-s (Ne kövezzetek meg de nekem nem tetszik a pc-s irányítása).De iszonyat hangulatos, jól irányítható s DS-hez mérten szép a grafikája.Második városban vagyok s éppen Poorboy-t kell lenyomni de egyenlõre ez még nehéz nekem...Mazda RX-7-esem van szintén tûzpiros. 😊

Truck Driver001
Vlki dobna egy linket,egy mûködõ trainer-hez?Mert idáig amiket leszedtem,mind fos volt.Htx.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

HyperGames
<#mf1>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Fyrex
nah pont errõl beszéltem ^^

sok nagyon okos ember meg nem nézné h ez konzolos

Avanti Crociati!

zola2000
ha ott beszelnek arrol milyen lesz a wiis carbon iranyitasa elkuldenenek a ...ba. (kormanykent a wiimoteot)

A

zola2000
ne farassz az pc

A

zola2000
www.emulator-zone.com de nem hiszem, hogy ezt elviszi valamelyik, foleg ha nem csucs geped van nezd meg gba emuval, azon meg gyenge lehet ez a jatek. Ja ott mindenfele emu van, probalkozz, a romokert meg ott a google (latest gba roms vagy latest nds roms-t irj be) de már megint warez ehhh.

A

HyperGames
ColdFire
pspn is elég jó :|

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sylvester
hát , kétszó, végig - vittem 😊

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

passatgt
olyan nincs,hogy pc-re nintendo ds emulátor?nekem nincs olyan gépem hogy menjen rajta normálisan a pc-re való carbon,legalább így tudnék vele nyomulni😊

DjDano
azért az durva, hogy ugyanazért a dologért 2 modi is büntetõpontot ad, aki nem ennyire se képes odafigyelni, ne legyen moderátor

zola2000
laylanal tartok, tuzpiros audi tt 3.2 quattrom van, sajatkezuleg festettem a kocsim, (touching is good)

A

zola2000
az ember utananez hogy itt nincs ilyen, jo meglatassal letrehozza, és halalra ijesztik itt az embert a buntipontokkal. Haaat szornyu 😊

A

neevous
operával tökéletes a keresõ...

zola2000

A

amúgy a pc carbon topicban csalk a roinya megy h. """jajj nekem fagy jajj adj letöltési linket ingyenset én már végigvittem szar volt"""
röviden ez a pc-s carbon tropic gondoltam itt majd lehet a játékról is szót ejteni ki hol tart milyen autóitok vannak?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

zola2000
jaaaaaaa hogy az pc-s, akkor ez marad6. De van egy a mobilban is.

A

ki mondta h. más

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

zola2000
egye fene tobb topicot nem nyitok mobilrol, amig ilyen technikai gondjaim vannak.

A

SHADOWEYES7
miért a játék miben más????????

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

bertino
benézted, mert ez konzol...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gercse
de most ez konzol topik ?

Atkamon
A játékosok fórumában lévõ topik nem felel meg mindennek? Konzolnak és pc-nek is?:/

zola2000
csak mert csodálkoztam hogy nincs, és mobil operaval nem jo a kereso.

A

zola2000
van? Atneztem az elso 150 topicot, es nem lattam, de ha mar van, torolni kell ezt, es bocs.

A

SHADOWEYES7
van már ilyen..............

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Fyrex
kiváncsi vagyok ki nyögi be elõször h van már ilyen 😄DDD

Avanti Crociati!

SHADOWEYES7

zola2000
bertino a most wanted az egyik legroszab ds jatek. Ez meg a legjobbak kozt van.

A

zola2000
valaki at vitte mar fullra milyen a befejezese tortenet szerint

A

bertino
"összeszedte magát"

lol

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!