104
Az egyik legjobb autos game Nintendo DS-en
-
Ps2consolking #63 Végigvettem ps2-őn qurva jó ez a játék:D -
#62 És fekete csik van az alján vagy teljes kepernyő??? -
GooD #61 Nekem USA verzió van meg de színes minden rajta.Nem lehet beállitani az elején. -
juve001 #60 .. Moviez.to - the easiest way to get it faster! ...url *- ilyen oldalról leszedett carbonhoz(XBOX) KÉNE JELSZÓ(A WINRAR kéri kicsomagolásnál) köszke -
#59 Ps2-őn van külön ntsc meg pal vagy lehet álítani az elején?? -
GooD #58 Sztem egész jó lett a ps2-es verziójaKb 28% fele tartok. -
#57 jooo a PS2-es verzioja? Valaki tolja mar PS2-ön? -
Ps2consolking #56 Cső mindenki akinek kell 50%-os (saját) savegame ps2 re az dobjon egy mailt a [email protected] -
Code92 #55 bocs haver de rohadtul el vagy tévedve ez konzol itt ilyen NINCS!!!!! -
#54 konzolokon nincs ilyen gond snesem, gbc-m, gc-m, nds-em volt, egy jatekra nem emlexem, hogy fagyott volna. -
Balázs1991 #53 Hellotok! Mi lehet a baja a Carbonnak? Miután legyőzöm Angiet, és felfogadom Samsont egyszerűen lefagy. Át vannak nevezve a fájlok a Movies mappában. Most kivettem a magyarosítást megpróbálom úgy. Másnak is csinált ilyen, haveromon és rajtam kivül? -
#52 loááááááááááááááál :) -
#51 mármint ps2-ön -
#50 Cheat: Unlimited Crew Charge
"At the cheat menu, enter DOWN, UP, UP, RIGHT, LEFT, LEFT, RIGHT, SQUARE. "
hol találom a cheat menüt? -
#49 Én is csak PSP-n nyomtam végig Skyline-al, és elhiheted h nagyon nehéz volt de még épphogy megcsinálható, az összes ellenségnek sokkal jobb kocsija volt, volt h 3adszorra sikerült csak egy verseny. Azért nem vetem új kocsit, mert végig a Murciélago-ra gyűjtöttem, erre ingyen megkaptam a végén :) -
#48 nekem nem volt jó a skyline :S, lancer-el nyomtam végig -
#47 Na igen, van akinek nem jön be a ds grafikája, s mivel a psp hardvere erősebb így alap, hogy szebb is.Egyébként egy próbát megérne neked is leteszteld a DS-t, hidd el megváltozna a véleményed, persze ne autóversenyt nézz rajta.Na de elég az offból.
Kössz a tanácsokat a kocsikkal. :)
-
#46 Hát nemtom... csak olyan izé... Mobiljáték szaga van grafikailag :) Még nem játszottam vele (egyáltalán NDS-el sem), csak hát ezek a képek... PSP-n tök úgy néz ki mint PS2-n, egészen csicsás, tükröződik a kocsikon a környezet, minden egész szép, szinte mint gépen, itt meg olyan... mobiljátékhoz hasonlítható. Mindenesetre én maradok a PSP-nél, az tuti, ez a grafika kicsikét elrettentő, hogy úgy mondjam. Lehet h azt mondják h jó vele játszani, de nekem azért a grafika is számít :)
A Mustang nem rossz kocsi amúgy, de azt tudom mondani a PSP-s és PC-s változat kijátszása után, hogy egy Skyline a minimum de inkább egy Lamborghini nem árt a végére, különben elég nehéz lesz. -
#45 Nem ábrándítottál ki, gondoltam hogy ez lesz, mint az összes hasonló NFS-ben..Sajnos ez már csak ilyen.Majd visszamegyek régebbi versenyekre. :)
Lehet szebb de én inkább másnak mondanám.Sztem mindkettő szép a maga nemében.Mert én nem hasonlítanám össze MK-ot NFS-el. :) -
#44 ki kell abranditsalak, szerintem a vege fele biztosan le kell cserelned, egyre nehezednek az ellenfelek. amugy a mariokart grafikaja szebb. -
#43 Igen, miért?
Na, lenyomtam Poorboy-t s végre a várva várt kocsimat megvettem, a Ford Mustang-ot.Innentől kezdve remélem a játék nem kényszerít rá hogy lecseréljem. :)
Elég nehéz ez a 3.városrész.Majd belejövök. :) -
#42 Amúgy tényleg így néz ki DS-en?
-
#41 Na az tök jó... -
#40 még szerencse, h PSP-ből nem hagynak ki ilyen dolgokat :) Ott végre igényes lett, az U Rivals, meg MW sztem szarok voltak, ez viszont ott van. 30 kocsi, szép nagy szabadon bebarangolható város, szép grafika. -
#39 Jaja, egyetlen nagy hiányossága eddig a Wifi hiánya.. :(
Nem is értem igazából hogy hogyan hagyhatták ki a játékból... -
#38 az a rosz ebben, hogy nincs benn nintendo wfc (netes mod), hogy a ps2-ben van e nemtom, de szerintem nincs, dsen csak helyi multi van. Mario kartban van wfc, szoval az emiatt is meg talan jobb. Az elejen 2kijelzon renderel az latvanyos is. Ja ebben mar kivegeztem a 3. Varosreszt. Ez valahogy egyre jobb gamma. -
#37 Sry ezt a Pc-s topikba akartam!:D -
bertifox #36 valaki megtudja nekem mondani, hogy a PS2-es NFS:Carbonabn van é netes játékmód. -
#35 Szerintem is legjobb autós játék NDS-re , először féltem hogy ugyanúgy szar lesz mint a pc-s (Ne kövezzetek meg de nekem nem tetszik a pc-s irányítása).De iszonyat hangulatos, jól irányítható s DS-hez mérten szép a grafikája.Második városban vagyok s éppen Poorboy-t kell lenyomni de egyenlőre ez még nehéz nekem...Mazda RX-7-esem van szintén tűzpiros. :) -
#34 Vlki dobna egy linket,egy működő trainer-hez?Mert idáig amiket leszedtem,mind fos volt.Htx. -
#33 -
#32 nah pont erről beszéltem ^^
sok nagyon okos ember meg nem nézné h ez konzolos -
#31 ha ott beszelnek arrol milyen lesz a wiis carbon iranyitasa elkuldenenek a ...ba. (kormanykent a wiimoteot) -
#30 ne farassz az pc -
#29 www.emulator-zone.com de nem hiszem, hogy ezt elviszi valamelyik, foleg ha nem csucs geped van nezd meg gba emuval, azon meg gyenge lehet ez a jatek. Ja ott mindenfele emu van, probalkozz, a romokert meg ott a google (latest gba roms vagy latest nds roms-t irj be) de már megint warez ehhh. -
#28 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1147286349 -
#27 pspn is elég jó :| -
#26 hát , kétszó, végig - vittem :) -
#25 olyan nincs,hogy pc-re nintendo ds emulátor?nekem nincs olyan gépem hogy menjen rajta normálisan a pc-re való carbon,legalább így tudnék vele nyomulni:) -
#24 azért az durva, hogy ugyanazért a dologért 2 modi is büntetőpontot ad, aki nem ennyire se képes odafigyelni, ne legyen moderátor