Need For Speed Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudna valaki adni ps2-re egy 100%-os mentést, köszönöm elõre is!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Én most pl ugyanígy emulátorozok csak azt tesztelem, hogy mi megy gba-n.
De ez meg már nagyon off, sorry. 😊
GBA-s NFS-eket szintén kihagytam az életembõl 😊
PS2-es MW hol szép, hol nem... Ha több rendörauto vesz üldözöbe, akkor rendesen ugral a framerate... Amugy az a bajom a PS2-es NFS-el, hogy alapban a texturak jok, a fények is stimmelnek - reszletekben szép a game/technikailag jo lenne; de megsem allnak oylan szépen össze a reszletek mint pl. a Burnoutban... Valahogy maszatosnak, recésnek tünik a graf... (jo, persze TV felbont.; de Burnoutban vagy flatoutban nem latni ennyire a recéket/low res-t...)
Törésmodellröl: Flatout2 megvan; nah az pl. ahhanyos... :-P
Nem tudom milyen gépen játszottál pl MW-vel de szerintem egyik legszebb autós játék, legalábbis pc-n.Mi a hiba a grafikájába?Õszintén...
Egyébként miért keresel realitást NFS-ben?Hm, szimulátor szerinted?Lol.
Ha törésmodellt szeretnél akkor ajánlom a Flat Out 1 v. 2-t.
S nem whine miatt írtam ezt.S nem is akarok személyeskedni.
Mivel a sztori dologra még ki sem tértem.Van akinek így van akinek úgy tetszik.
Isten most nem ér rá,segíthetek?
"Tudtommal ezek elõtt még sztori sem volt.Így legalább huzamosabb ideig élvezhetõek.
A most wanted meg kiemelkedõ számomra minden téren.Ha csak verseny lenne s semmi tuning,sztori akkor unalmas lenne."
Jah, sztori nem volt, de nem is várja el az ember... Pl. NFS-H.Pursuit 2 -ben rohadt jo versenyeket lehetett küldeni egymas ellen, és ha kikodolt mindent az ember, akkor végtelensegig lehetett tolni egymas ellen...Amugy a HP2 nagyon valtozatos volt, csomo küldetessel; ugyanugy volt rendörös üldözes, sima körverseny, kieséses verseny stb. mint most...
Nem koptatom a szám, végülis felesleges, én nem tolom uj NFS-eket, mert nem tetszik..ha masnak bejön, tolja; én szemely szerint csalodtam...
Az én tuningolós nfs ranglistám:
1.NFSU2
2.Carbon,NFSU
10.Most Wanted<#idiota>#idiota>
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
A most wanted meg kiemelkedõ számomra minden téren.Ha csak verseny lenne s semmi tuning,sztori akkor unalmas lenne.
De mondjuk mindenki mást vár el, nekem eltalálták amit akarok.Lehet azért tetszik mert az Underground-okkal nem jáccottam, mert az éjszaka nem vonz.Ezért sem tetszik a Carbon többek között.De mondjuk NDS-en meg jáccok vele, mert arra bõven jó.Vagyis ds-en csak megyek pár kört azt jóvan, de pc-n azért többet várok el. 😊
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"