11
  • KryssHUN
    Szerintem az Irakban játszódó amcsi, agymosott filmeknél rosszabb nem lehet. A bennük lévő sok sz*rt talán csak a jenkik veszik be. Mindegy mit mondanak a hülye is tudja, hogy csak az olajért mentek oda. A többi csak propaganda Ez alól kivételt képez a valamennyi realitást tartalmazó Börnyakúak.
  • irkab1rka
    nem lisé, hanem klisé.

Amúgy max olyan szinvonalat hozhat, amit a hasonló témáról készitett amcsi filmek, csak kisebb a költségvetés.
  • haxoror
    Elég szar film szvsz de azért egyszer meg lehet nézni.

És remekül lejön belőle hogy a törökök miért NE LEGYENEK SOHA tagjai az EU-nak...
  • NEXUS6
    Na most jól megmutatták a nyugatnak!;)

Lemásolták a világ legbugyutább filmjeit.
    Höhöhö.
  • winnie
    "Szerintem nem mosolyognál, ha lenne fogalmad a valóságról."

:D ez kemény volt.
  • Matyóhímzés
    Nemég megnéztem a filmet, de szerintem valami irtó gagyi. Persze vannak elgondolkodtató dolgok bene, de a körités hozzá valami irdatlanul bugyuta. :)
    Tele van lissékkel (pölö az amerikai katonákat úgy ábrázolják, mint valami Rambokat, mindegyik 120 kiló csupa izom, fejpánt a homolokon, izadság csordogál a bicepszen, átázott atléta, nemtom direkt ábrázolják-e így őket, de valahogy kétlem, hogy igen.), és a nyugat vallási dolga túl van lihegve, úgy állítják be, mintha Jézus nevében mennének az amcsi katonák Irakba, úgy összeségében komolytalan a film, bármennyire is komoly témákat boncolgat.
  • stukov
    Nem rossz, kissé vontatott, de egyszer nézhető.
  • Vittorio Boots
    "A film Törökországban több mint négymillió nézőt vonzott a mozikba." "Németországban kétszázezren nézték meg az első tíz napban."
    Érdekelne, hogy a németeknél hány százalék német ill. török nemzetiségű nézte meg a filmet. Mert ugye náluk már-már hatalmas a török bevándorlók tömege.
    Mindegy, a filmet csak kiváncsiságból fogom megnézni (nehogymá csak az amcsiknak legyen akciófilmjük Irakról).
  • Praetor
    Szerintem nem mosolyognál, ha lenne fogalmad a valóságról.
  • winnie
    egyszerű propagandafilm, de valóban érdekes.

az meg mosolyogtató volt, amikor sokan komoly arccal hazai és nemzetközi cenzúráról beszéltek:)
  • frederick01
    Durva film. Láttam pár hónapja, ajánlom mindenkinek.