Az USA-ban is elrajtol a Farkasok völgye: Irak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KryssHUN
Szerintem az Irakban játszódó amcsi, agymosott filmeknél rosszabb nem lehet. A bennük lévõ sok sz*rt talán csak a jenkik veszik be. Mindegy mit mondanak a hülye is tudja, hogy csak az olajért mentek oda. A többi csak propaganda Ez alól kivételt képez a valamennyi realitást tartalmazó Börnyakúak.<#action>

nem lisé, hanem klisé.

Amúgy max olyan szinvonalat hozhat, amit a hasonló témáról készitett amcsi filmek, csak kisebb a költségvetés.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Elég szar film szvsz de azért egyszer meg lehet nézni.

És remekül lejön belõle hogy a törökök miért NE LEGYENEK SOHA tagjai az EU-nak...

NEXUS6
Na most jól megmutatták a nyugatnak!😉

Lemásolták a világ legbugyutább filmjeit.
Höhöhö.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"Szerintem nem mosolyognál, ha lenne fogalmad a valóságról."

😄 ez kemény volt.
Matyóhímzés
Nemég megnéztem a filmet, de szerintem valami irtó gagyi. Persze vannak elgondolkodtató dolgok bene, de a körités hozzá valami irdatlanul bugyuta. 😊
Tele van lissékkel (pölö az amerikai katonákat úgy ábrázolják, mint valami Rambokat, mindegyik 120 kiló csupa izom, fejpánt a homolokon, izadság csordogál a bicepszen, átázott atléta, nemtom direkt ábrázolják-e így õket, de valahogy kétlem, hogy igen.), és a nyugat vallási dolga túl van lihegve, úgy állítják be, mintha Jézus nevében mennének az amcsi katonák Irakba, úgy összeségében komolytalan a film, bármennyire is komoly témákat boncolgat.

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Nem rossz, kissé vontatott, de egyszer nézhetõ.
Vittorio Boots
"A film Törökországban több mint négymillió nézõt vonzott a mozikba." "Németországban kétszázezren nézték meg az elsõ tíz napban."
Érdekelne, hogy a németeknél hány százalék német ill. török nemzetiségû nézte meg a filmet. Mert ugye náluk már-már hatalmas a török bevándorlók tömege.
Mindegy, a filmet csak kiváncsiságból fogom megnézni (nehogymá csak az amcsiknak legyen akciófilmjük Irakról).

Szerintem nem mosolyognál, ha lenne fogalmad a valóságról.

egyszerû propagandafilm, de valóban érdekes.

az meg mosolyogtató volt, amikor sokan komoly arccal hazai és nemzetközi cenzúráról beszéltek😊
Durva film. Láttam pár hónapja, ajánlom mindenkinek.