11
-
#11 Szerintem az Irakban játszódó amcsi, agymosott filmeknél rosszabb nem lehet. A bennük lévő sok sz*rt talán csak a jenkik veszik be. Mindegy mit mondanak a hülye is tudja, hogy csak az olajért mentek oda. A többi csak propaganda Ez alól kivételt képez a valamennyi realitást tartalmazó Börnyakúak. -
irkab1rka #10 nem lisé, hanem klisé.
Amúgy max olyan szinvonalat hozhat, amit a hasonló témáról készitett amcsi filmek, csak kisebb a költségvetés. -
haxoror #9 Elég szar film szvsz de azért egyszer meg lehet nézni.
És remekül lejön belőle hogy a törökök miért NE LEGYENEK SOHA tagjai az EU-nak... -
#8 Na most jól megmutatták a nyugatnak!;)
Lemásolták a világ legbugyutább filmjeit.
Höhöhö. -
winnie #7 "Szerintem nem mosolyognál, ha lenne fogalmad a valóságról."
:D ez kemény volt. -
#6 Nemég megnéztem a filmet, de szerintem valami irtó gagyi. Persze vannak elgondolkodtató dolgok bene, de a körités hozzá valami irdatlanul bugyuta. :)
Tele van lissékkel (pölö az amerikai katonákat úgy ábrázolják, mint valami Rambokat, mindegyik 120 kiló csupa izom, fejpánt a homolokon, izadság csordogál a bicepszen, átázott atléta, nemtom direkt ábrázolják-e így őket, de valahogy kétlem, hogy igen.), és a nyugat vallási dolga túl van lihegve, úgy állítják be, mintha Jézus nevében mennének az amcsi katonák Irakba, úgy összeségében komolytalan a film, bármennyire is komoly témákat boncolgat. -
stukov #5 Nem rossz, kissé vontatott, de egyszer nézhető. -
#4 "A film Törökországban több mint négymillió nézőt vonzott a mozikba." "Németországban kétszázezren nézték meg az első tíz napban."
Érdekelne, hogy a németeknél hány százalék német ill. török nemzetiségű nézte meg a filmet. Mert ugye náluk már-már hatalmas a török bevándorlók tömege.
Mindegy, a filmet csak kiváncsiságból fogom megnézni (nehogymá csak az amcsiknak legyen akciófilmjük Irakról). -
Praetor #3 Szerintem nem mosolyognál, ha lenne fogalmad a valóságról. -
winnie #2 egyszerű propagandafilm, de valóban érdekes.
az meg mosolyogtató volt, amikor sokan komoly arccal hazai és nemzetközi cenzúráról beszéltek:) -
frederick01 #1 Durva film. Láttam pár hónapja, ajánlom mindenkinek.