101
Superman Returns-The Video Game
-
#21 jól látom, hogy egy fél kamion kilóg a falból? -
Crazy Mate #20 Nagyon várom már!Rohadt jó játék!Csak kár hogy nincs ps2-re demo!Mekkora a demo mérete? -
Gabe18 #19 Onnan.Ps2-es dolgokról nem tudok... -
Crazy Mate #18 A demo az xbox liveról van? -
Crazy Mate #17 Honnan van a demo?Van ps2-es demo is? -
Gabe18 #16 Én megnéztem 360-on a demóját.Hát lehet hogy nekem agyamra ment az elmúlt napokban a CoD3 meg a Gers of War vizuális mámora,de ez valami ocsmányul néz ki.Én elhiszem hogy rajzfilmes grafika,meg mit tudom én,de ez akkor is borzalom.De az legalábbi biztos hogy ezt a sima Xbox is megoldotta volna.De mivel mutiplatform,igy legalábbis nem a 360 verzio volt az elsődleges az tuti...
Na de aztán ha Superman-el leszállunk a földre,és elkezdünk vele futni... Hát nem tudom,mint egy megvadult törpe ugy rohangál...Vagy nem tudom de az animácio elég érdekes...
Aztán még megvannak a maga csodái...talán majd a full verzióig kijavitják...(sajnos csak telefonal tudom fotózni...)
-
Crazy Mate #15 Csak engem érdekel ez a játék?:( -
Crazy Mate #14 Év elején benne volt a GameMasterben,ami azóta megszűnt.Akkor úgy volt hogy június 28.-án megjelenik. -
Crazy Mate #13 Nem baj,csak jó legyen a játék,a videók alapján tökéletes lesz. -
#12 asszem aki rendezte az gay :c -
Crazy Mate #11 Pedig jó játék lesz.A film nekem sem tetszett,de a játék jónak ígérkezik. -
Hellsing47 #10 én sem :D
de a gémre se vok angyon kiváncsi...
amugy nemtom mintha én már kb év elején olvastam volna erröl vmeliyk pc-s ujságban :D -
#9 filmet látta vki?
én még nem:/ -
#8 Shit ez a topik!! -
#7 áhh ez naon LOL:D -
Hajnalcat #6 Pont ma találtam egy Superman-os játékot:
:D
Link -
#5 tök jóó, kár h pc-re nem jön ki:S -
#4 yay! -
#3 -
#2 omg -
Crazy Mate #1 Supermanes játék,EA fejleszti,megjelenés November 20.,platformok:PS2,Xbox,Xbox 360,PSP,NDS,gameplay videó,hivatalos honlap.