101
Superman Returns-The Video Game
  • Crazy Mate
    Senki sem ír?
  • Crazy Mate
    Senki sem ír?
  • Crazy Mate
    Itt a vége újra,a +,- os rész,volt sok szóköz,de valamiért ki lett hagyva:(

+nagy bejárható terület
    +valósághű fizika
    +metropolis tényleg "él"
    +A képességek jól meg vannak csinálva
    +Magasra fel lehet repülni

-a mellékküldetések nem túl változatosak,nekem eddig csak tűzoltás volt
    -néhány helyes kockás grafika(csak a ps2,xbox változatban,xbox360-as verzióban nagyon jó a grafikája)
  • Crazy Mate
    Superman Returns-PS2
    A játék azért jó,mert nagyon nagy területet be lehet járni,és mindent fel lehet venni,és nagyon jó a fizika,lehet piszkálni az embereket stb.A játékban van 3 képességed amiket folyamatosan lehet fejleszteni,a megcsinált küldetések után xp-t kapsz,mindig ki van írva,hogy a következő fejlesztésig mennyi xp-t kell összeszedned.Vannak olyan küldetések amik a történet miatt fontosak,ezeket meg kell csinálni(de ha nem akarod akkor nem kell,szabadon járkálhatsz is) és vannak mellékküldetésetk pl:tűz van,azt el kell oltani stb.A grafikája ps2-n egész jó,bár néhány textúra kicsit kockás,de ezek nem olyan zavarók.
    +nagy bejárható terület -a mellékküldetések nem túl változatos
    +valósághű fizika ak,nekem eddig csak tűzoltás volt
    +metropolis tényleg "él" -néhány helyes kockás grafika(csak a
    +A képességek jól meg vannak ps2,xbox változatban,xbox360-as verzi
    csinálva óban nagyon jó a grafikája

Sok mindent kihagytam,de hidd el megéri leszedni,és a mérete is kicsi.
  • Örm
    Valaki tudna egy rövid leírást és értékelést készíteni a játékról, hogy érdemes-e beszerzni?
  • Crazy Mate
    Azt én is kinyírtam,aztán bizarrot,aztán annak valami sárkányszerűségeit.Csak sajnos nincs memcardom,és így mindig újra kell kezdenem:(...
  • Checkerboy
    közbe továbbjutottam , most nyírtam ki a nagy zöld robotot.
  • Crazy Mate
    Már működnek,rohadt jók.
  • Crazy Mate
    Nektek működnek a kódok?Ha igen,akkor hogy?
  • Crazy Mate
    Lehet,de mindig verd meg a robotokat amik jönnek,ja és egy tipp:fagyaszd le a robotokat,repülj fel velük magasra,és dobd őket a vízbe,ez főleg a repülő robotoknál jön be,de azt nem tudom h azzal a nagy zöld robottal mit kell majd csinálni.Egyébként nézd meg a menüben(játék közben startot nyomsz) a stats menüpontot,érdekes dolgok vannak benne.
  • Checkerboy
    Lol az viszont lehet , h én megöltem akkor az utolsó robotot és elhúztam :D
  • Crazy Mate
    Amikor először megvered,akkor elmenekül,aztán rohadt sok robotot le kell verni,aztán jön még metallo,megvered,és nagy robottá változik.

#48 Videókban láttam mozgásban,nekem ps2-n van,és tetszik a mozgása,de gondolom xbox360-on is legalább ugyanolyan jó,és tényleg x360ra tervezték.
  • Checkerboy
    Emberek , most megakadtam.Metallo ellen harcolok meg minden , legyőztem már 2szer és most hősködök de amikor felmegy maxra a next level csíkom akkor semmit nem csinál , azaz nemtom , h hogyan kell továbbjutni , szintetlépni, elakadtam , mindig csak kicsi minihősködéseket ad ...
  • Gabe18
    Ha szép nagy nyitott teres játékot akarsz 360-on,akkor a Just Cause-t nézd meg.De ezt még a Saint Row is lealázza...
    Most nem azért mondom,ha neked tetszik,az a lényeg.De hogy ez nem 360-ra volt elsősorban tervezve az is biztos. (amugy te láttad 360-on mozgásban?)
  • Crazy Mate
    Pedig xbox360-on nagyon szép a grafika,szerintem azért nem tudták pl a gears of war szintjére felhozni a grafot,mert ha minden olyan szép lenne,akkor a nagy nyitott terek miatt nem bírna az xbox360.
  • Gabe18
    Ezt 360-ra tervezték?
    Az egy igen érdekes tervezés lehetett akkor...
  • Crazy Mate
    Van olyan Superman játék amiben Supermannek rendesen fogy az élete,és elég gyorsan.
  • dinomano
    aham...ertem... nah, ez egy pozitivum; h. supermeny serthetetlen; nehezen tudtam volna elkepzelni a game-et eletcsikkal... :-P
    D.
  • Crazy Mate
    Ezért egyszerűek a küldetések,ha sikerül az ellenségek figyelmét magunkra vonni,de legtöbbször csak pusztítanak.
  • Crazy Mate
    Nem,ebben a játékban a feladat metropolis megvédése!Superman sérthetetlen,ezért az ellenségek metropolis pusztítják el.Ha metropolis elpusztul,akkor újra kell kezdenünk a küldetést amelyikben elpusztult,van egy ilyen kék csík,ha az elfogy,akkor metropolisban sok kár keletkezett,és akkor újrakezdés.
  • Checkerboy
    Miért nem lehet benne sokat pusztítani???Akkor jön a rendőrség vagy lelkiismeretfurdalásod lesz vagy kirúgnak? :D
  • Crazy Mate
    Nekem tetszik,csak az nem hogy nem lehet benne sokat pusztítani!De ha lesz kód,ami megállítja a pusztítások mérését,akkor kurva jó lesz,ja és superman sérthetetlen,de a város nem!
  • Checkerboy
    Húhú ilyen hsz után rögtön végtelensoknak tűnik az a 43 perc amíg ...őőőő megveszem :PxD
  • Crazy Mate
    Kurva jó!Lehet benne szabadon röpködni,rohadt sok bejárható tér van!!!!És metropolis tényleg él!A grafika az elég jó,de látszik hogy xbox360ra tervezték,ez csak valami gyengébb textúrájú portolás!A képességek rohadt jók!Minden rohadt jó benne!(most a ps2-es verzóról írtam,az xbox360-as biztos sokkal jobb!
  • Crazy Mate
    Nekem még 1 óra amíg lejön,aztán még 30 perc amíg kiírom,és írok róla.
  • dinomano
    nekem is picit, 3 reader review-t talaltam, de azokra nem nagyon lehet adni...
  • Tyler Durden
    Én is filiztem rajta, hogy leszedem, de megvárom még írnak róla vmi konkrétat, nekem spec gyengének tűnik a game..
  • dinomano
    milyen a graf.? jo ez a game? Lattam, h. kint van torrenten+nem egetverö a merete... lehet h. letöltöm... :-| Lattam par screenshotot a neten, de azokbol sok minden nem derült ki...
  • Crazy Mate
    MEGJELENT!!!Végre megjelent!Ti honnan szerzitek meg?(PM-ben)
  • Checkerboy
    Oké , köszi.
  • Crazy Mate
    Hát igen,de azóta megváltozott.Év elején még úgys volt hogy június 28.-án megjelenik a filmmel egy időben.
  • Checkerboy
    Ps2 , de az #1 hszben 20.-a van beírva :(
  • Crazy Mate
    Hol lenne?22.-én jelenik meg.Neked milyen platformra kell?
  • Checkerboy
    20.-a van , nem?HOLAJÁTÉKK????XDXDXD
  • Crazy Mate
    Én csak annyit tok h. megjelenik egyidőben az xbox360-as verzióval.És kb. ugyanaz,csak bénább graf. de ez érthető.
  • Gabe18
    Hát olyat nem csiáltam.Eldobtam pár autót,aztán azok felrobbantak,ott semmi fizikát nem fedeztem fel.Meg valami robotokat ütöttem-vágtam,azokon se.
  • Checkerboy
    Várom a gémet mert ezeket a szuperhősös dolgokat nagyon bírom főleg ha ez egy freeroam.(Legalábbis én úgy látom freeroam mert ott repked szabadon a városban)

Ps2es verzióról nem tudtok semmit?
  • Crazy Mate
    Hát pl. amikor elfújod az autókat,akkor ott van fizika:)
  • Gabe18
    Ebben a fizika?
    Hát biztos...,bár én fizikára utaló jeleket nem nagyon találtam.
  • Crazy Mate
    Tényleg kilóg!Ez lehetetlen!Pedig nagyon jó benne a fizika.