A magyarok felének nem kell számítógép

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uniu
"mert 60 körül már kicsit nehezen veszi rá az ember magát akár arra is, hogy a drága idejét gépelés tanulására fordítsa" - Nyugdijj utan nagyon draga az ido😊 Amugy meg a gepiro nem draga ?

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Én kb 5 éve nem adtam pénzt telefonért, mert mikor lejárt a hûségszerzõdésem meghosszabbítottam, és mindig olyan új telcsit választottam, ami pont belefért a hûségpontokért vagy mi a tökért járó telefon vásárlási összegbe. Amit most használok az volt kb 4eFt vagy 3 éve :-) Szóval nem mindenki szaladgál 100eFt-s telefonokkal, van aki abszolúte nem is költ rá, így a mobiltelefon elterjedtségbõl nem kell levonni a nép gazdagságára vonatkozó következtetéseket. Egyébként is, használt P2-vel, meg úgy ált. használt, elavult géppel annyi a szívás, hogy egy kezdõnek nem igazán ajánlanám én se jó szívvel.
Egyébként apósjelölt se használ gépet, mai napig gépírónak diktál, mert 60 körül már kicsit nehezen veszi rá az ember magát akár arra is, hogy a drága idejét gépelés tanulására fordítsa. Emellett egész jól eltölti az idejét, valszínûleg a világ meg Magyarország több helyén járt már, amin én valaha is fogok, szóval nem nevezhetõ igénytelennek.
Ha túl drága és szégyenled bevallani akkor meg azt mondod hogy nem érdekel a téma Szóval ilyen szempontból 1:1. Mondjuk vidéken elég sokan inkább fát aprítanak az udvaron télire, mert szégyen az informatikai analfabetizmus, de megfagyni se jó dolog, gázfûtés meg mehet a levesbe idén téltõl.
uniu
Sztem az olaszliszkan elo "magyarokat" nem erdekli a szamitogep...

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

saco
A mostani (de)genereráció számára, most gondolok <30 év, a net/gép természetesnek tûnik, de 30 felett, ha nem dolgozol az üzleti szférában, eléggé el vagy veszve, mert se energiád, se idõd nincs rá, sokkal egyszerûbb behuppanni a tv elé és nézni a Mónikát 😊 10 év múlva sokkal jobb lesz az arány, majd akkor újra elõveszik a témát 😛

MY BIATCH!

quentit: A TV is információ forrás,rengeteg ismeretterjesztõ csatorna van már,pl.ul Spektrum,Discovery,National Geograpic,Travel stb...
A google kersõbe beirtam a "traktor" szót,a magyar verzió 354 ezer találatott talált.😊))
Tanulság: akit nem érdekel a net, azt más sem érdekli, ugyanis a net-en minden van 😊

Jó-jó azt elismerem, hogy a magyar net elég kicsi még, pl. a magyar wikipedia-ban nics is benne a traktor szó 😊 Az angolban meg részletes, képekkel illusztrált szócikk van.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tractor

<#nevetes1>
Tipikus: ha valami nem érdekel, akkor kifogásokat keresel. A túl drága egy ilyen kifogás az esetek nagy részében.

Az összes többi igénytelenség, vagy másik kifogás. A lényeg hogy nem érdekli õket.

És az is hülyeség hogy biztos más érdekli õket. A net alapvetõ dolog, nem olyan mint a TV hogy nem érdekel, mert információ forrás... Mi van ha pl. nem ismeri egy szó jelentését? Hogy lehet wikipedia nélkül élni??? <#vigyor2>
Ha még 1x azt olvasom ,hogy drága a számítógép, komolyan nem hiszem el.
5-10 ezerért pentium II-es használt gépeket lehet venni kompletten, amiken tökéletesen lehet internetezni, szöveg szerkeszteni, írogatni, képeket nézegetni, vagy zenét hallgatni. PI-est meg talán ingyen is...
100x jobban, és kényelmesebben lehet akár egy ilyen elavult gépen is internetezni, mint egy 100,000 Ft-os mobilon. Akkor mi a drága ???
Az nem vesz, aki nem is akar venni... A pia meg a cigi, az a drága... Arra persze az utolsó koldusnak is mindig telik.
Penge4
Celeronos gépet olcsón lehet kapni. Bár az még nem számítógép, de olyasmi. <#banplz>

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

Klastrom és Fenjoy:Azért ez nem igy van teljesen.Aki nem netezik,az még nem alkoholista!Csak más érdekli!Nem mindenkit érdekelhet a net!Biztos van olyan ami titeket nem érdekel,másokat meg igen.Egyébként egy számitógép nem is olcsó.
NetCafe helyett, NetKocsmát kell nyitni...a "parasztoknak"

LoL

Elnézést a Sorokért:)

1 millióan nem tudják mi a net ??!
Röhej vazz
De a kocsmába azér betalál a paraszt...
hát, ez azért durva. azért kíváncsi lennék a környezõ országok (ny-eu, többi "balkán" orszég adataira)
Szép...