A Google fizet a megosztott videókért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megosztassz videót, akkor kapsz pénzt. Király. Ha kapsz pénzt, adót kell fizetned.
Faja.
Faja.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Ezután jogdíjat kell majd fizetned, híres (vagy hírhedt) politikusainknak, ami a videók után kapott pénzed 200%-a lesz. <#zavart1>#zavart1>
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
asszem beleásom magam a videókészítésbe/szerkesztésbe 😄😄
http://www.raphirek.hu
Most néztem a Youtube-t, ott 4 példányban van fent és ~82.000-en nézték meg. Szóval királyság lenne ha pénzt lehetne ebbõl csinálni, de problémás dolog kiszûrni a másolatokat.
És vajon a feltöltõ, vagy a videó szerkesztõje kapja a pénzt? Mert az én videómat, ami a Videán már 400 ezres nézettség felé közelít, páran már felrakták Youtube-ra meg egyéb helyekre, mondjuk a Google Video-n csak 3 példányt találtam belõle és csak 6000 körüli nézettséget, de nem jönne most rosszul 30 dolcsi "talált pénz"...
szerintem a kólákat ingyen kapták egyenesen a gyárból... 😊
videó végén: köszönet a kólának meg a mentosznak...
videó végén: köszönet a kólának meg a mentosznak...
Tok aranyosak 😊
Legyel te is csaj es ugralj szamokra a baratnoddel kamare elott.
Es az menyire van rendjen, hogy xy szinesz milliokat keres a kamere elott setalgatassal es beszelesel, mig masok ugyan ezert alig kapnak vmit 😊, Ahanyszor elmegyek egy biztonsagi kamera mellett penzt fogok kerni <#mf1>#mf1>.
Es hogy a lablogato/kevesse fontos dolgon dolgozo kutatok kb. ugyan anyit kapnak ,mint azok akiknek az a projekt az eletuk ,ejjel-nappal azon agyal, hogy megoldja az embereiseg egyik nagy problemajat.
Vagy ugyan az a gyari melo, szomszed varos gyaraban 30%-al tobb penzt fizet.
Egy program megiteleset birom meg nagyon, az a f*szabb program aminel a programozo pl. megcsinalta, hogy villogjon egy gomb (~perc). Az masik kerdes, hogy a masik azonos celu program programozoja, honapokat dolgozott azert ,hogy atom stabil legyen a progi es, hogy sok% -al kevesebb procit/mem -et egyen.
Isten hozott a kapitalizmusban.
A renszer hibas, de tudsz jobbat ?
Legyel te is csaj es ugralj szamokra a baratnoddel kamare elott.
Es az menyire van rendjen, hogy xy szinesz milliokat keres a kamere elott setalgatassal es beszelesel, mig masok ugyan ezert alig kapnak vmit 😊, Ahanyszor elmegyek egy biztonsagi kamera mellett penzt fogok kerni <#mf1>#mf1>.
Es hogy a lablogato/kevesse fontos dolgon dolgozo kutatok kb. ugyan anyit kapnak ,mint azok akiknek az a projekt az eletuk ,ejjel-nappal azon agyal, hogy megoldja az embereiseg egyik nagy problemajat.
Vagy ugyan az a gyari melo, szomszed varos gyaraban 30%-al tobb penzt fizet.
Egy program megiteleset birom meg nagyon, az a f*szabb program aminel a programozo pl. megcsinalta, hogy villogjon egy gomb (~perc). Az masik kerdes, hogy a masik azonos celu program programozoja, honapokat dolgozott azert ,hogy atom stabil legyen a progi es, hogy sok% -al kevesebb procit/mem -et egyen.
Isten hozott a kapitalizmusban.
A renszer hibas, de tudsz jobbat ?
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Tök jó kiváncsi lennék hoa gugli mennyit fizetett ezért gondolom a cola ára bejött.<#nevetes1>#nevetes1>
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
micsoda barmok! 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nem feltétlen. Bár tudom, nekem túl nagy az igazságérzetem, de elõre felmegy az agyvizem, ha arra gondolok, hogy ezzel is kik fognak jól járni? Google videón is van 2 csaj (nem csinálok reklámot), annyit csinálnak, hogy elindítanak egy zenét, arra tátognak, és ugrálnak, szóval fél óra alatt megvan, aztán egy-egy videónál napi akár 25e-s látogatottság, összesen sztem napi 50e látogató megvan. És mit tettek érte? Gyakorlatilag semmit.
Ha meg az ember csinál valami értelmeset? Arra senki nem kíváncsi.
Ha meg az ember csinál valami értelmeset? Arra senki nem kíváncsi.
Mi lenne vele?
Ez sokkal jobb: kísérletek más alapanyagokkal.
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehûti a lábamat.
Kivancsi lennek arra a fuves teruletre, milyen lett 1-2 hettel a "kiserletek" utan.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
zsír, mostmár megéri hülyét csinálni magadból 😊