30
USB Mass Storage formázása... 4 Gigából 100 mega... :(
-
Emmegki #30 A FAT-ot már el lehetne felejteni, 2GB a max partícióméret, és abban is gazdaságtalanul tárol. -
izb #29 egy pontos tipust kérlek biggyessz ide... -
izb #28 gyakorlatilag a rossz formázás eredménye az a méret amit kaptál....
nem úgy és nem azzal a programmal kellett volna megformáznod.
-
kishell #27 Köszönöm, hogy más is felhívja rá itt a figyelmet, hogy ez egy igenis sajátos probléma, külön topicot érdemel.
Igen, gyakorlatilag az történt, mintha formázás közben kihúztam volna a pendriveot. Csak a 4 gigás mp3 lejátszóval. Nincs hozzá semmi gyári cd. Minden ötletet szívesen veszek.
Aki azt állítja, hogy ez egy tömegprobléma, az segítsen megoldani, a vendégem egy kör sörre, ha sikerül :) -
izb #26 írás után érdemes lekapcsoltatni a winfossal,bár itt is él az, hogyha
vársz a kihuzással és a rátöltés után vársz egy csöppet,akkor a kihuzásos technikával sem lesz semmi baja.
mikor róla másolsz akkor még várnod sem kell elviekben.
-
izb #25 szerinted minek bake?
olvasd már el a problémáját ember.... -
#24 ha írsz rá akkor célszerű használni a #21-et a fájlrendszer sérülés elkerülése érdekében. ha csak olvasol róla akkor nem feltétlenül, bár ki tudja a windóz mikor írkál rá bármit is... -
#23 szóval az baj,ha csak úgy kihúzom a pendriveot? :) -
#22 már rájöttem:) -
#21 ezért van a "hardver biztonságos eltávolítása" menüpont -
#20 hát kereshetné, hogy kell egy usb drájvot udf fájlrendszerrel formázni ... optikai lemezre való -
#19 nekem is volt ilyesmi gondom..csak memóriakártyával. valamit elcseszhettem rajta, mert állandóan ki-és bedugás között elvesztek az adatok meg valami hülye orosz mappanevek jelentek meg -
#18 Próbáld meg formázni FAT-re, FAT32-re, UDF-re, hátha az egyikkel visszaáll 4G-re.
Nem kaptál hozzá CD-n vmi progikat esetleg? -
#17 ezt hol olvastad? mi az, hogy nem hajlandó nagyobb adatmennyiséget "magára venni"? ha elfogy a szabad hely, nyilván nem... pont, hogy a fat32 való nagyobb tárterületre, mint a fat16
az lehet gond ha sok a fájl a rootban, mert annak kötött a mérete, tedd a fájlokat alkönyvtárba, de ez fat12-nél, fat16-nál és fat32-nél is ugyanígy van. -
#16 szerintem vidd el szervízbe, ott tuti tudnak segíteni, vagy kérdezz meg vmi informatikust -
kishell #15 Engem a megoldás érdekel. -
#14 Ehhez nem kell külön topik... -
kishell #13 azért kellett formázni, mert nem volt hajlandó bizonyos adatmennyiségnél többet magára venni, és azt olvastam, hogy ilyenkor fatba kell formázni fat32 helyett, és általában ez megoldja. -
#12 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332 -
#11 mi a frásznak egy usb driveot formázni? egyáltalán bármit is? új winyót legfeljebb...
fél éven belül ez legalább a huszadik "leformáztam, help" topic...
...
próbálkozz partícionáló programmal, pl. powerquest partitionmagic, vagy akármi... -
#10 Szerintem te kapsz egy büntipontot a moderátoroktól azzal a megnevezéssel, hogy "kereső".
Amúgy ha tudnék, segítenék, de az ilyen flash tárolókhoz nem igazán konyítok -
#9 EMLÍTETT MP3 TOTYIC -
#8 + kulabácsinak van igaza, szerviz oszt kész -
#7 #2
ott a megoldás. -
#6 csak kár, hogy van már mp3-as topic^^ -
kishell #5 Miért, van egy valós problémám, igazán segíthetnél ilyen osotba hozzászólás helyett. -
#4 Egy újabb törlésre szánt topik! :( -
kishell #3 házilag oldanám meg, ha lehet -
#2 szvsz vidd el szervízbe -
kishell #1 Segítsetek!
Használtan vett mp3 lejátszóm usb mass storage drive-ként használtam, és egy formázás során 108 megássá zsugorodott, pedig 4 gigás. Bármilyen megoldás érdekel, hogy lehet újra észervetetni vele, hogy nem 108 mega a kapacitása.
Minden megoldás érdekel!