13
-
KisDzso #13 LOL...majd átveszik fölöttünk az uralmat.. :D
-
Ryuuzaki #12 Majd ha vörösen izzik a robotod szeme a napi szoftverfrisítés után és nem enged ki az utcára, majd akkor el lehet gondolkodni...
ctrl+alt+del Megzakkan Zeke ezt érdemes elolvasni, meg a minisorozat többi darabját is -
dez #11 "Egy dél-koreai gyermek átlagosan 3,2 éves korában sajátítja el az internet használatát."
Micsoda szöveg... Na és ez mit jelent? Rá tud klikkelni egy linkre? -
Inquisitor #10 Amúgy érdemes néha elnézni ide: http://robot.watch.impress.co.jp/
Persze többsége fröccsöntött műanyag jellegű vacak, vagy drág játékszer, de elég sok olyan cucc van, amik mozgássérültek/betegek ellátására készül vagy kifejezetten segítik a mozgásban. Persze a rendőr, határőr, stb. robot még itt is ritka.
(Elvileg 2 hét múlva mutatnak be egy plüsmacit, ami a beépített GPS és térkép alapján elmutogatja a kiscsókának mikor merre kell mennie a haver, nagymama, stb házához, a boltba, stb.) -
Inquisitor #9 Persze, ők fogják ezeket költséghatékonyan legyártani ;) -
#8 "A robot azért jó, amiért bármely gép: Olcsóbban és hatékonyabban elvégzi a munkát az ember helyett, és megcsinál olyat is, amire az ember nem is képes."
És ezt a kínai meg pakisztáni gyermekmunkásoknak is megmondták? -
#7 "Egy dél-koreai gyermek átlagosan 3,2 éves korában sajátítja el az internet használatát." Mi a fene??????? gyorsan tanulnak olvasni meg írni :D :D :D 3 éves korban én örültem annak ha fel tudtam álni és a gatyámba srzarni !!! :) -
sailor470 #6 Nem lehetetlen, hogy túl sok Asimov könyvet olvasnak arrafelé :)
-
BiroAndras #5 Ez is egy szempont, de messze nem a legfontosabb. Még ha katonai alkalmazásról lenne szó, akkor talán.
Vagy esetleg szexrobotokra gondoltál? -
#4 Sokkal fontosabb, hogy olyasmit is megtesz, amire az ember nem feltétlenül hajlandó... :D -
BiroAndras #3 A robot azért jó, amiért bármely gép: Olcsóbban és hatékonyabban elvégzi a munkát az ember helyett, és megcsinál olyat is, amire az ember nem is képes. -
#2 A metróújságban most láttam, hogy még a határra is robotokat akarnak telepíteni, kb úgy néznek ki mint a MGS-ben lábak nélkül.
Valaki ott nagyon bele van buzulva a robotokba.
De ahogy hiába mondta Lenin, hogy: villamosítás + szovjet vezetés = kommunizmus, tartok tőle, az sem lesz igaz, hogy: robotizáció + demokrácia = menyország. -
#1 Nos pálcikával enni nálunk a 30 éves gyerekek nagy része sem tud, pedig már IT cégeknél fejlesztők akár... Szar a helyzet akkor?!!