15
  • Sadist
    Tudom. Ügyes vagy, hogy újreg léttedre elsőre meg tudtad állapítani :)
  • lekvároshurka
    Loverman eddig az 1 etlen értelmes hozzászolo..... én is a többiek szintjére sülyedek : Mind(-loverman) elmentek a picsába kötekedö faszfejek :D
  • Loverman
    valszeg az egész rendezvény tett ki 5 órát... dumálás előtte dumálás utána stb. mellesleg mennyire szánalmas itt egyesektől hogy egy hirből megint csak annyit tudnak kihozni hogy fikázzanak valamit, gratula! ennyit értek:)
  • aDannyBoy
    miért vett el öt órát a film? kétszer is megnézte? :) lehet tényleg tetszett neki akkor :D
  • Kindred Blades
    Yes, maga egy igazi agymen!
  • Sadist
    Inkább egy ilyen filmmel legyen tele az amerikai média, mint a kődobálós csürhével...
  • Jack Bauer ahős
    Miért ne nézte volna meg? És naná, hogy tetszett neki. A film nagyon hangsúlyosan veti fel a kérdést, hogy Amerika miért nem avatkozott be 56-ban. Bushnak ez egy tökéletes igazolás az iraki politikájával kapcsolatban!
  • Saskatlan
    "Igazán nagy megtiszteltetés, hogy megnézett egy filmet és mondott rá vmit, amit mondania kellett."
    Te tényleg azt hiszed hogy megnézte?

• avman
    http://video.google.com/videoplay?docid=-3934788900154749704&q=THe+Bush+pilot&time=15000
  • Béla bácsi
    Kiváncsi vagyok mi lehetett a fejében az embernek a film után. Ha egyáltalán értette azt, amiről a film szólt.
  • fflx
    mostanaban - az orszag meretehez kepest - eleg sok hirrel szolgalunnk az usanak :)

kezdodott az m0-s hiddal, majd jott ez budapestszetveros dolog, aztan most meg ez a film. vegulis ez osszesegeben talan nem is rossz!
  • Cat #4
    muszáj tudnia, hisz pár hete volt itt, és a citadelláról nehéz nem látni Budapestet.

Másik viszont, amiről elfeledkeztek, hogy ennek bazinagy reklámértéke van, beszámol róla az amcsi média, és sokszázezer amerikai bizonyára ez által hall először a filmről - és egyből jót. Bevételek szempontjából nem utolsó dolog.
  • Szkifi
    Most hova ne szarjak, hogy a nagykegyelmű fennsőbbrendű Bush bácsi mit gondol egy filmről. Igazán nagy megtiszteltetés, hogy megnézett egy filmet és mondott rá vmit, amit mondania kellett.
    Nagy csodálatom a felsőbbbrendű, amerikai elnök iránt, akit mind imádunk és csodálunk! Esténként neki szoktam az imát mondani.
  • Tinman #2
    Én sem kötekednék, de egyáltalán Bush tudja, hogy hol van Magyarország?
    És azt is tudja, hogy mi volt 56-ban?

Az már csak hab a tortán, hogy Miss Kate Thrower (lol-e?) pár éve kijelentette, hogy neki a mi hazánk nem elég, itt ő nem tud kibontakozni, ő nagy színésznő szeretne lenni Buliwoodba... nem lett. Most már jó neki a magyar főd' is
    Vajna is télleg kiköpött hazafi nem?

Dejazamerijak mostan meglátották, hogy mijre képes a nemzet.
    Kár, hogy Katikának is, ha nem csak 15 perc hírnév jutott volna odakint, akkor azt is elfelejtené, hogy mijaza Budapest.

/gonosz --> köpjetek le, kick me táblát a hátamra
  • akyyy
    nem akarok kekeckedni, de azért azt mégsem tehetik meg hogy aztmondják: "ez ocsmány szar, fuj"... :)

de még nem láttam a filmet és minél mihamarból majd meg nézem ha tudom