21
Most hol fogunk játszani hogyha megszűnt a cd-rom???
  • MM2
    World Gaming Center
  • MM2
    jaja biztos
  • schrank
    ezt ki fordítani magadnak effendi
  • MM2
    Nem csak ez volt a Cd-rom ba!
    Volt amikor 200 játékos volt egy játékba!
  • MM2
    Ezt írta ki:

CD-Rom matchmaking on MSN Games has been retired – thank you so much for playing!

We’d like to offer a big “thank-you!” to everyone who has played and enjoyed all of the CD-Rom games on MSN Games. Some of the top players in the world have challenged each other here, and we’re proud to have facilitated those games.

As of June 19, 2006, we retired our CD-ROM matchmaking service. Please see the following pages for information on specific games!

Midtown Madness and Motocross Madness matchmaking to be retired on MSN Games – thank you so much for playing!

We’d like to offer a big “thank-you!” to everyone who has played and enjoyed Midtown Madness 2 and Motocross Madness 2 here on MSN Games. Some of the top players in the world have challenged each other here, and we’re proud to have facilitated those games.
    As of June 19, 2006, we will be retiring our CD-ROM matchmaking service.

cd-rom matchmaking msn játékok lesz nyugdíjas – köszönöm annyi játszás!

we'd szeret ajánlat egy nagy “thank-you!” mindenki ki játszott és élvez összes a cd-rom játékoknak msn játékok. néhány a teteje játékosnak a föld kerekén van kihívás egyik a másikat itt, és we're büszke bírni könnyít azok játékok.

június 19nak, 2006, mi nyugdíjas miénk cd-rom matchmaking szolgálat. kérem lát a következo~ lapok információ jellegzetes játékok!

midtown o~rültség és motocross o~rültség matchmaking hogy nyugdíjas msn játékok – köszönöm annyi játszás!

we'd szeret ajánlat egy nagy “thank-you!” mindenki ki játszott és élvez midtown o~rültség 2 és motocross o~rültség 2 itt msn játékok. néhány a teteje játékosnak a föld kerekén van kihívás egyik a másikat itt, és we're büszke bírni könnyít azok játékok.
    június 19nak, 2006, mi leszünk tartózkodó miénk cd-rom matchmaking szolgálat.

bármennyire, egy választéka egyéb kitu^no~ verseny játékoknak (beleértve a legutolsó változata midtown őrültségnek) rendelkezésre áll a pc, xbox, és xbox 360, sok melyik tulajdonság built-in multiplayer támogatásnak! kérem fog egy megnéz a midtown o~rültség 3 és microsoft játékok oldal egy listája néhány nagy fejlécnek.

és több információért ez csere msn játékok, kérem lát cikkünket , felett a zóna!

However, a variety of other excellent racing games (including the latest version of Midtown Madness) are available for the PC, Xbox, and/or Xbox 360, many of which feature built-in multiplayer support! Please take a look at the Midtown Madness 3 and Microsoft Games page for a list of some great titles.

And for more information on this change to MSN Games, please see our article, Beyond the Zone!

Ezt gyors lefordítottam
  • Slayerboy
    Miaz h megszűnt a CD-ROM??!4
  • akyyy
    nem veszed meg az elején mer drága megvárod még ocso lesz addigra meg szépen nem tucc netne játszani...marad a wrez sokkal jobban jár az ember:)
  • ngcsnet
    igen így szokták csinálni ha elavul a játék, megszünetik a szervert

pl. én is így jártam nfs4-el
  • hunbasser
    találtál midtown madness 2 szervert? ASD_:A?SDAS
  • sweech
    hurá
  • MM2
    Úgy tűnik megoldódott a problémám az xfirével.
    Mindenkinek köszöbnöm!!!
  • FLeK0
    google-ról hallottál-e már?
    Egyébként az MM-hez nem fogsz semmit találni ezekkel, ezek a programok nem támogatják. Kifutott a game, keress mást.
  • MM2
    Szia!
    Hol találom az Xfirét?
  • Kaszi46
    all seeing eye sajna szintén haldoklik, ezért én az xfire-t ajánlanám. (mindkét program szerverkereső alkalmazás)
  • FLeK0
    Ennyi volt, keress új játékot. Vagy ha van vmi ismerősöd akinek megvan akkor közvetlenül még talán tudtok együtt játszani.
  • MM2
    Köcce
    All-Seeing-Eye MI????
  • Thanatos
    jaj
  • Takezó
    hát talán All-Seeing-Eye, vagy ilyesmi
  • Czdano
    van pár msnes topik ahova ez szerintem mehetett volna :)
  • MM2
    Lécci segítsetek!
  • MM2
    Sziasztok!
    Én Midtown Madness rajongó vagyok.
    MMegszüntették a Cd-romot a Zonén és pont akkor szereztem meg a Midtown Madness 2 -őt pont arra hogy Multi-playerezzünk. És most szomorú vagyok, és szeretném ha valaki tudna mondani egy e-mail címet a ZONE.MSN.COM-ról , mert én nem találtam
    Köszi aki segít