110
Traktor szimulátor
-
#30 én nem írom le a játékot, de azt a fejlesztőknek nem ártana belátni hogy egy ilyen játékot (ilyen graffal, stb..) soha nem fognak tudni eladni...
rengeteg hasonló freegame van a neten, teljesen ingyen -
#29 -
#28 -
kitt2000 #27 Kérdezd meg a fejlesztött én csak egy rajóngó vagyók -
kitt2000 #26 SZeretném ha nem irnátok le a játékót amig nem lesz meg a demó mert attól még szerintem jó játék készűl. -
#25 És mien engine-t használ a játék? Unreal 3.0 vagy Cryengine?
a képek alapján nem tudom eldönteni :DDD -
kitt2000 #24 Ha szerednéd megtudni ez hagy legyen az én titkóm. -
#23 te most télleg nem tudsz írni vagy csak szórakozol? (komolyan kérdem) -
#22 http://primesoftware.atw.hu/ -
kitt2000 #21 regisztrált óldal úgy hogy ha fórumba szeretnél irni és kérdezni mit a legtöbb óldalón. -
#20 Én már most betiltanám ezt a "játékot" -
#19 demó készül loál XD
és pénzért akarjátok eladni a teljest? álmodozzatok csak :)
ha mutatsz valamit a gameból, akkor talán jelentkeznék modellezőnek. -
#18 Azt a qurva gyors jelentkezek és ha jól végzem a munkám,akkor lehet h megkapom eredetibe?
Mondd már meg lécci h hány éves vagy? :D -
#17 platós ifa ? -
#16 nem regisztrált oldal... -
kitt2000 #15 Még anyit hogy készűl demó is csak lassan haladnak velle mert modelezöket keresnek ha van kedvedd és tudsz modelezni akkór keresd meg a hónlapót és irjál a fórumba a módelezöket keresök be és ott tudsz jeletkezni. -
#14 -
#13 és te olvastad a szabályzatot?
"szvsz így
Traktor szimulátorrol van szó a mezőgazdaságban dolgozhatunk vele."
inkább szimulátorról -
#12 Mégez az írás... :D Kezd tetszeni :) -
#11 Ahogy a helyesírásod elnézem, a való életben is több időt töltesz traktorok között mint az iskolában :DDDD -
#10 "nem regisztrált oldal" -
#9 Már bocs de hány éves vagy? :DD -
kitt2000 #8 traktór szimúlátór de látógasál el az lent lévö cimre és ótt válasz kapsz a kérdésedre. -
kitt2000 #7 szteretném ha elnézétek nekem a helyesirásomat nem mindeki volt jó nyelvtamból -
#6 -
#5 Nincs neve a játéknak? :D
Voltam -
kitt2000 #4 Ha szeretnétek töbet megtúdni a játékról akkór látógasatók el a www.primessoftware.atw.hu cimre és ót találtók róla infórmációt a játékról de itt is kérdezhetek nyúgótan és ha tudók válaszólók -
LeePí17 #3 szia.
link? infó? játék leírás...ingame képek...:D
Helyesírási szabályzatot olvastad?
"traktór szimúlátórról van szó a mezögaztaságban dolgozhatúnk."
szvsz így
Traktor szimulátorrol van szó a mezőgazdaságban dolgozhatunk vele. -
#2 lol -
kitt2000 #1 Sziasztok egy új játékkal szeretnék megismerterttni tiktekett ami a cimböl is kiderül traktór szimúlátórról van szó a mezögaztaságban dolgozhatúnk.