Traktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschiatwork
finomabban...

fúj Félkrajcár
melyik az a szánalmas fasz aki ezért a szarért rajong de most komolyan,ez annyira szánaalmas...

Szerintem nem is gondolták komolyan hogy eltudják majd adni. Mint freeware játék, tetszik a kezdeményezés.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

toysoldier
hát nemtom, talán, de csak ingyé

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

fúj Félkrajcár
csõ<#mf1>

Gladiator
ja, és +fav

Czdano
végülis poénnak jo kis játék lenne 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Gladiator
Mármint az oldalon lévõ szövegek helyessége. A játék aranyos próbálkozásnak tûnik, de pénzt ne várjatok érte.

Czdano
majdnem..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
ték

Azért nem kellene ennyire letolni. Nem tudjuk hány éves, egyszerûen csak rajong ezért a játékért.

Czdano
na ezt most megkapta o.0

Truck Driver001
Rakjál már be pár képet errõl a traktóóóóros játékról!😄DD

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Czdano
xD

Gladiator
Hát te kurva nagy gáz vagy, fiam... Anyád lennék tuti lehúználak a WC-n. Azért ne hülyéskedj már, a helyesírásod már tényleg vmi nevetséges és szánalmas. Az oldalt is te csinálod? Az is rettenetes...

Apus
<#nyes><#nyes><#nyes>
Hozzá képest cagivamito egy helyesírási lexikon 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Dying Soul
Én meg felteszem a magyar szótárt, ami automata helyesírás-ellenõrzõként mûködik a FF2-ben és gépelek.<#wilting>

Czdano
majd cagivamito segit neki 😄DDDDDDD

Slayerboy
😊)

Voltam zárás előtt. _______________

Mert ha pl. Azt veszem észre hogy a helyesírásom rossz, azonnal a kezembe veszek egy Magyar Helyesírási Szabályzatot, és próbálok tanulni.

Apus
Atyaisten. Ugye nem veszel részt a tervezésben? mert akkor legyen inkább kínai nyelven, azt is hamarabb megfejtem mint a te magyar próbálkozásod 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Slayerboy
És arcade lesz vagy szim?

eörgs
:-fgdsfg

erö

Czdano
😄DDDDDDDDDD

toysoldier
ezt énis szeretném tudni

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
Dehogyis!!! ez Unreal Engine 3.0-t használ nem látod<#ejnye1><#nezze><#idiota>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Arra lennék kíváncsi, vajon tényleg nem tudsz helyesen írni, vagy csak hülyülsz?

Szereném ha ellátógattók a honlapra akkór végig néznétek az oldalt mindegyik menûjét mielött eldöntittek rólla hogy jó játék lesz.Én ajánlóm a fórumot és a T.SZ. ha többet akkar tudni.<#nezze>

SiteDisagner
Jesszus mariska! Ez a pór gyerek itt egy paint-tel rajzolt gammát akar velünk megszerettetni?!😄😄😄😄

" A játékhoz külön chat programot is írtunk (Prime Chat) amit a limitált DvD-re
fel is rakunk. A játék eddig titokban készült de most a nyilvánosság elé tártuk a részleteket.
Az elsõ kész verziót 2006 nyár elejére tervezzük. Nem szeretnénk elkapkodni hiszen egy új
mûfajról van szó és szeretnénk ha méltányosan fogadnák az emberek.
A játékhoz természetesen majd csinálunk szervert is de ez még odébb van."

<#buck><#nevetes2><#nevetes1>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

És van traktóron lágszóró?

ngcsnet
én nem írom le a játékot, de azt a fejlesztõknek nem ártana belátni hogy egy ilyen játékot (ilyen graffal, stb..) soha nem fognak tudni eladni...

rengeteg hasonló freegame van a neten, teljesen ingyen

toysoldier
<#wilting><#wilting><#idiota><#idiota><#wow2><#wow1>

Slayerboy
<#idiota>

Kérdezd meg a fejlesztött én csak egy rajóngó vagyók

SZeretném ha nem irnátok le a játékót amig nem lesz meg a demó mert attól még szerintem jó játék készûl.

toysoldier
És mien engine-t használ a játék? Unreal 3.0 vagy Cryengine? <#idiota>

a képek alapján nem tudom eldönteni 😄DD

Ha szerednéd megtudni ez hagy legyen az én titkóm.

toysoldier
te most télleg nem tudsz írni vagy csak szórakozol? (komolyan kérdem)

ngcsnet
http://primesoftware.atw.hu/

regisztrált óldal úgy hogy ha fórumba szeretnél irni és kérdezni mit a legtöbb óldalón.

toysoldier
Én már most betiltanám ezt a "játékot"<#vigyor>

ngcsnet
demó készül loál XD

és pénzért akarjátok eladni a teljest? álmodozzatok csak 😊
ha mutatsz valamit a gameból, akkor talán jelentkeznék modellezõnek.

toysoldier
Azt a qurva <#wilting> gyors jelentkezek és ha jól végzem a munkám,akkor lehet h megkapom eredetibe? <#idiota>
Mondd már meg lécci h hány éves vagy? 😄

PíszLávJuniti
platós ifa ?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

bazs1
nem regisztrált oldal...

Még anyit hogy készûl demó is csak lassan haladnak velle mert modelezöket keresnek ha van kedvedd és tudsz modelezni akkór keresd meg a hónlapót és irjál a fórumba a módelezöket keresök be és ott tudsz jeletkezni.

toysoldier
<#taps><#taps><#taps>

zmeor
és te olvastad a szabályzatot?

"szvsz így
Traktor szimulátorrol van szó a mezõgazdaságban dolgozhatunk vele."

inkább szimulátorról<#hehe><#hehe><#hehe><#ejnye1><#mf1>

leszarom a konfigod...

Slayerboy
Mégez az írás... 😄 Kezd tetszeni 😊

DanielT
Ahogy a helyesírásod elnézem, a való életben is több idõt töltesz traktorok között mint az iskolában 😄DDD