2845
-
#163 Nekem az a baj, hogy a procira mikor kérdezett kiválasztottam, hogy 2 Ghz.es (x2 3800+), és kiirta, hogy kevés...
Azóta semmit nemtok csinálni, gondolom ip cim alapján, vagy nemtom...
Kiirja, hogy failed...:( -
#162 Vki mondja má meg hogy kell regelni gamespy-ra pls
-
#161 sanszos ja -
#160 Már egy kis hiba miatt is kidob hibával -
#159 ja regisztrálni kell... ez a szopás gamespy-on de én mondjuk már régota nyomom mert sok a jo cucc...
erre a gépes kérdésre válaszolva, hát talán csak-csak el kéne rajt döcögni... -
#158 Lhete hogy azért fagy ki mer nem birja el a géped
Erről az oldalról csak akkor lehet letölteni ha regisztrálva vagy? -
#157 a card numberre mi a szart kell írni, semmit nem fogad el!? -
#156 amugy meg szar, nem birom elinditani. map load-nál kilép valami hibával, már a bétaforumot végignyálaztam és nincs egyértelmü válasz hogy miért és hogyan lehetne megoldani. már mindent felturtam pedig... -
#155 tessék tessék link aztán ne szidjatok -
#154 igen nagyon szépen kérjük linkeld be -
#153 nem osztod meg velünk a linket:)? -
#152 Neked már fenn van a gépeden ??? -
#151 mit szenvedtek ennyit? nekem már fent figyel a gépen, meglátjuk ki tudja akasztani high-on, bár kétlem :DD -
#150 Ja és még vmi.Ha valaki látja hogy kijött a demó akkor linkeljen már egyet ... :D
-
#149 Hát skacok igazatok van. Ez a Francia banda (Ubisoft) csak a szart kavarja -
#148 ja nekem is, a ramok min 2gb.nak kell lennie...vagy mi, de nekem is too low...
hmmm... -
Paranoia #147 hát ez jó...tök mind1 mit írok be,h milyen gépem van akkor is to low a masinám:D -
#146 ok, lehet regelni azon a linken...
gogogogo...:) -
#145 Ez a lyubiszoft kikészit, eltolja a dátumot, a demot is mára igéri, erre képeket mutogat...
Eladom mindjárt a pc-met, és veszek egy x360-at graw2-vel...:) -
lee56 #144 és hogy nézd meg mindegyiket :)) -
#143 ez még semmi...:(
csak annyi, hogy a beta teszt elindult és 4 (holott 5 van kinn:)) screenshot ki van téve -
#142 Valaki mondja meg nekem, hogy mi van ide irva.....pls!
Honnan lehet leszedni a demot?
-
#141 ÁÁÁÁ. Nem szoktam megvenni a Pcguru-t csak az oldalát szoktam nézehetni
-
#140 :| bezzeg PS2-re nem:D
na mindegy, pc forewa (fps/tps téren:)) -
#139 Passz! Szerintem hamarabb lejön neten, mint pénteken megveszed az ujságot!
Itt viszont irja, hogy kijön még PSP-re is... pff, elképzelem, milyen más lesz rajta! -
#138 4 nap mulva jön a Pcguru legujjab száma, és abban lesz benne a graw 2 demó ?
-
#137 Tudom, azért volt idézöjelben...
De legalább tudjuk, hogy 11.-én kijön a béta! -
#136 de ez csak beta:S -
#135 [URL=http://ghostrecon.uk.ubi.com/newspost.php?news_id=5365]"Jó hír..."[/URL]
"Good news for all you folks waiting for information on the PC Beta test. The registration phase for the GRAW2 PC beta test will start Wednesday April 11th on GameSpy. The closed beta test will then start the days after, when all the keys are distributed. The number of keys will be very limited." -
#134 azt én tudom, de amint megjelenik a játék, gyorsan meglesz:) -
Paranoia #133 kell aszem 500 hozzászolás és utána lehet kérni,vagy vmi. -
#132 yup, meglesz minden:)
akkor megyek is írok egy mailt a szerkesztőségnek:)
de előbb várom a többiek véleményét is:) -
#131 Tőlem kérded?:)
Felölem, én nemtudnám megmondani, hogy meddig leszek ennyit a gép elött, nagyon tervezem a költözést, ott meg nemlenne egyböl net!
Ja és csak 1 feltétellel: ha nem istenitesz más játékokat...
És ha nemlesz Magyarul, akkor megkérjük nagyonszépen Ewint, hogy csinálja mag nekünk! Ugye? -
#130 :S hát ez az:S
amúgy egy költői kérdés: ha beindulna a topic - magyarul megjelenik a játék -, akkor kérhetem a házigazda jogot? -
#129 Namostmár bigin april van, mikor jön a demó?:) -
#128 állati-.- -
#127 Ámosmáértemcsakoanfurcsavótnekemazabáta -
#126 multiplayer béta -
#125 Vat? Multi báta demo? Or...??? -
#124 PC-re áprilisban jön a multi báta!