2845
-
#203 Én felraktam a legujabbat, amit találtam a honlapjukon, semmi változás, gondoltam ujrarakom a bétát, programok tel...törl.., kérte a cd-key-t beirtam, nemfogadta el, de nemis tudom miért kérte törléshez...
Hagytam!
De mi van ott angolul? nemaz, hogy a config.lod file hiányzik, amit kérni kell vagy mi a sz**r?
Kikészülök ettöl az ubitol!pff -
#202 amikor befejezte a telepítést mondta hogy felrakja a az ageia-t.vártam semmi akkor leállítottam az ageia telepítést befejezte a játék az installt.azt saját magam raktam fel a progit. azt índít game. -
#201 neked pl, hogyan sikerült elindítani? -
#200 igen, nálam is ez..... -
#199 Ugyanez!
De amit irtak, irtam lejjebb, az nemlehet megoldás? #193 -
#198 ugyanez nálam is... végén csak a kép van... -
#197 ha már eredetileg volt aegia a gépen akkor nagy a szopás mert az install nem fejezödik be. legalábbis nálam ez volt a szitu és pályatöltéskor állandoan megdöglött valami hasonlo error report-al mint ami itt van kettövel lejebb. egyszer sem ment végig az install. valakinek megoldás? már van kettö cd-key-em, de egyszerüen nen tudok vele semmit kezdeni... -
#196 egyre jobb...
én most egy frisebb ageia driverrel próbálkozom, ha ez lesz a gondja, akkor, ehh:D -
#195 nah.. nem tok belépni a szereverekre mert azt írja nem jo a cd key-em
amikor meg kiléptem a játékbol ezt írta ki
Crash in application version: 0.1878
data\lib\script_network\networkmanager.dsf(-1): cant find member: clear in type <void>
SCRIPT STACK
data\lib\managers\transitionmanager.dsf(0)
Renderer: threaded
Physics : threaded
-
#194 áááá nagyon jót multiztam majd rakok be képet de nem tudok szépet mert a
gépem nem nagyon bírja.:D -
#193 Valaki angolos lécci...
Beirtam a bajom a graw2 forumba alul a bajunk, de nemvágom mit irt a tag...
"Just enclose the log file stated.
SEND US YOUR CONFIG
Friday 13.04.2007
In order to run some tests, we would like you to send us your config.log file. To do so, open the file config.log located in the folder "\Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 CLOSED BETA\Support\Detection", copy its content, and submit it as a bug (category "config") here. This will help us a lot. You only need to do this once.
All other reports send in the normal report box tool."
THX -
#192 még 8perc -
#191 én is:) -
#190 Majd ha felraktad, kiváncsi vok, hogy elindul-e a szerveren.... -
#189 htx^ akkor jól csináltam csak flashFxp nem csatlakozott,total commander-el jó!gyenge 480-al jön:PP -
#188 ja, és ha jól tudom pc-re ki se jön... -
#187 ftp-n csatlakozz a megadott host-ra a megadott felhasználónévvel is jelszóval -
#186 báááz, nekem is ugyanez:(((( -
#185 hy!megkaptam a cd-keyt
utánna mit kell csinálni?:DD -
#184 ezt irja ki! mi a sz**r ez?
Crash in application version: 0.1878
Unhandled exception - access violation
C STACK:
graw2 (???) : CxImage::GetClrImportant
??? (???) : ???
graw2 (???) : CxImage::GetClrImportant
??? (???) : ???
SCRIPT STACK
data\level\level.dsf(0)
Renderer: threaded
Physics : threaded
-
#183 Áááááááááááááááááááááá, a f***szom kivan!
60-al lecsordogált, felrakom, aktiválom, várakozás a szerverre....és kilép!
Error!pffff -
Paranoia #182 remélem mondanom se kell,KÉPEKET amint tudtok!:) -
#181 nekem már csak 3 perc kell -
#180 helo én is megkaptam.1 óra alatt lejön. -
#179 eheh, most nézem:D én is kaptam:P
szerk.: már jön lefele:D -
#178 Megkaptam a cd-key emilben, majd ha sikerül valamit csinálnom vele, jelentem!:) -
#177 Ez RTS lesz! -
#176 Ja igen erről én is halottam, de hogy milyen lesz, vagyhogy hasonlíte a graw-hoz azt nem tom, de szerintem egy kicsit igen -
#175 Lesz egy ien játék, nekem nagyon graw-os hangulata van, bár a videobol semmi nem derül ki...
A béta reg.-ről azóta sincs semmi, azt sem tudom, hogy elfogadott, vagy nem, mivan...?pfff, kezdem megunni a várakozást! -
#174 Nekem is ez volt... -
#173 De remélem nemsokára jön, de inkább a teljes -
#172 Bocs!
Az a lényeg, hogy az elsö 500 ember, aki regel ujbol, kap cd-key-t a bétához...
azon a linken, amit ezelött adtam, ott az első pirosra klikk, regelsz, és....
(én akartam regelni, most választhattam a procik, videokártyák között..., aztán kiirt valamit kb.5 sec-re, amit elsem tudtam olvasni, szoval azota nemtom mivan:)) -
#171 Nem értelek :D ez mi akarna lenni?? -
#170 Ujbol lehet regelni, az első 500...blablabla -
#169 semmi:( -
#168 Na srácok, demo felől semmi hír? -
#167 értem és kössz -
#166 Majd ha lesz, tutibelesz linkelve, mert én feszt azt nézem, a bétát meg elszartuk, elszarták! -
#165 Vki tud adni olyan linket ahol már ingyenesen el lehet érni a demót? -
#164 Akárhogy is keresem nem találok más lehetőséget, elő kell fizetni köcsög gamespy-ra....