2845
FAQ
  • robyyy
    Hali mindenkinek! Nekem olyan problémám van ezzel a "játszhato demoval" hogy miután feltelepitetem utána maga a játék le ellenörzi a configom és mindenre pipát rak csak egyedül a video driver kap x-et.pedig uj drivert raktam.ati 7.5 catalist és addig elsem indul amig nem megfelelö a játéknak.egy x1600 karim van.ha valaki tudna valami okosat mondani meg köszöném.
  • Rage47
    így élethűbb vedd úgy :D
  • DarkSector
    Jó renben nem úgy értem, hogy már akkor nem is érdemes játszani vele, de már nem olyan coolság, min x360-on.....

Ez olyan mintha a Suffering 2-t régen pc-re csak fps szemszögből lehetett volna nyomni....és ez nem egy kis elhanyagolható tulajdonság szerintem....
  • Rage47
    egyáltalán nem átlag fps, előbb át kell élni, milyen is igazából:) még képeken, videókon is más...
    nekem a kedvencem mikor együtt megyünk az ellenfél felé, fedezzük egymást, stb.:) sniperes fentről segít...
  • DarkSector
    Na ez lett volna a következő kérdésem, hogy át lehet-e kapcsolni thirdperson nézetbe?
    De így már teljessen tárgytalan a játék, mert ez a thirdperson nézet dobott volna a játékon....így már csak egy átlag fps játék lehet belőle...

Na mindegy azért ha valaki tudja a hibaüzenet okát, azér legyen szíves és jelezzen....
    Köszönöm előre is ...További szép napot mindenkinek..
  • mike0013
    az mindjárt itt van:D
  • DarkSector
    Csőtők....

Nálam a letöltött demo a feltelepítés után azt írja, hogy....:
    CORRUPTED EXECUTABLE!

Mi a rohadás ez....????????
    HELP ME!
  • ajem kisa
    28.-ára igérik...
  • Rage47
    jaja sztem is nagyon eltalálták:) főleg 5.1-ben nagyon durva, mikor hallom, hogy mellettem kúszik az ellenfél...:D
  • Gascan #434
    mikor jelenik meg a játék? nekem nagyon bejön, a hangok sikerültek a legjobbra
  • Rage47
    nem feltélenül. a teljesben még változtathatnak.
  • Viktor9202
    Az nem kifogas.A demoban is ugyanúgy átkell hogy állítsa a grafikát
  • bertino
    de attol még konzolátirat
    ubisoft is pöcs konzolközpontú cég :\
  • ajem kisa
    Csak neki?:)
    Az tény, hogy gagyibb a grafika mint konzolon, de más lesz a játékmenet...stb. De ez akkor sem kifogás, nekem ez legalábbis nemaz!
    Itt irják a különbségeket...
  • Rage47
    mert demo
  • bertino
    mert szar konzolátirat, mint az első része a GRAWnak...
  • ajem kisa
    Nemtudom, mi a konfigod?
  • crazyclone
    hmmm...legkisebb gryfikai beállitások melett is pont uugy viselkedik mint majdnem a legnagyobbon deh pont uugy....AKAD... de miért??
  • Viktor9202
    Jaja az eléggé meglátszik.Grafikához annyit kapcsolnék hogy sztem vmivel szebb lett meg élethűbb mint az 1-é
  • Rage47
    ennyit a nagy hamachi harcról, még te sem vagy fenn :D
  • mike0013
    először én is, de aztán rájöttem, hogy arra is optimalizálták...
  • Viktor9202
    Pedig arra gondoltam :):):)
  • Code92
    sorry hülye voltam látom beírta már v.ki
  • Code92
    gépigény?
  • Rage47
    és akkor azt látom a többi server között?
  • alien111
    Ja akik jönnek hamachi ra Windows tűzfalt érdemes ki kapcsolni mert akkór nagyobb eséjünk van hogy többen is tüdnák jácani.
  • alien111
    Hamachi server: Név:GRAW2(HUN) Jelszó:123456
    Felmész 17:00-......
    Én vagy valaki csinál majd egy servert szobát Lan(hálozat)
  • Rage47
    jövök:)
    hogy lehet csatlakozni leírnád?
  • alien111
    HAMACHI
    LAN HARC!!!
    MA 17:00-..:..
    Gyertek minél többen!!!
  • rekettyes
    Nekem kb. ugyanúgy fut mint az első rész se nem jobban se nem rosszabbul.A robbanásoknál ez is szaggat mint a disznó. Kinézetre is ugyanolyan.A szemem hamar megfájdult tőle, biztos kevés a frame per sec.
  • mike0013
    nem a vista miatt;)
  • Viktor9202
    Hát van 1 tippam. De nam akarok hülyeséget mondani
  • ajem kisa
    Nekem is ugyanolyan kártyám van, meg a proci is majdnem ugyanaz, csak nemem x2 3800+ ;), de simán megy max beállitásokon 1Gb rammal!
    Ez a grafika annyira nemszép szerintem, de csökkentettek a gépigényen az látszik is! :(
  • Shaggy84
    Egy Ati Radeon X1600pro AMD64 3500+ és 2x512mb RAM and Vista op.
  • Eisenhower
    nemtudom másnak előjött-e olyan hogy ha driverbe állítka aa meg af-et akkor nincsenek texturák hanem csak kockák? bár lehet hogy csak pistán van így... ööö most nemtudom de nekem akármilyen a graf beállítás közel se olyan mint a képeken ^^ vagy itt is ugy van mint az 1-be hogy direkt le van butitva a graf a multiba? jolenne magyar szerver
  • Viktor9202
    Milyen géped van?
  • Shaggy84
    Error in application

Crash in application version: 29520.2404

c:\src\src\branches\graw2\dieselx\source\utility\Archive.cpp(2092) Cannot open c:\users\kefír\appdata\local\graw2demo\data\settings\renderer_settings.xml with create mode: 0x2, access: 0x40000000, share_mode: 0x1 => error code 0x3: A rendszer nem találja a megadott elérési utat.

Renderer: normal
    Physics : threaded

A játék elindításakor ezt kapom és már 2x is felraktam a game-t de nem javult meg a patchet is de úgy se indult el .Esetleg vkinek volt ilyen bibije ???Ha igen hogyan oldotta meg .
    Válaszokat előre köszönöm szépen :)
  • Viktor9202
    Nekem is fullon van csak visszavettem 800*600-re
  • Gascan #405
    nekem tök jól fut a multi demó, 1024*768 mindenfullba és még csak meg sem akadt
  • Viktor9202
    Hááááááááát :S nem vagyok én abba olyan biztos