2845
-
robyyy #443 Hali mindenkinek! Nekem olyan problémám van ezzel a "játszhato demoval" hogy miután feltelepitetem utána maga a játék le ellenörzi a configom és mindenre pipát rak csak egyedül a video driver kap x-et.pedig uj drivert raktam.ati 7.5 catalist és addig elsem indul amig nem megfelelö a játéknak.egy x1600 karim van.ha valaki tudna valami okosat mondani meg köszöném. -
#442 így élethűbb vedd úgy :D -
#441 Jó renben nem úgy értem, hogy már akkor nem is érdemes játszani vele, de már nem olyan coolság, min x360-on.....
Ez olyan mintha a Suffering 2-t régen pc-re csak fps szemszögből lehetett volna nyomni....és ez nem egy kis elhanyagolható tulajdonság szerintem.... -
#440 egyáltalán nem átlag fps, előbb át kell élni, milyen is igazából:) még képeken, videókon is más...
nekem a kedvencem mikor együtt megyünk az ellenfél felé, fedezzük egymást, stb.:) sniperes fentről segít... -
#439 Na ez lett volna a következő kérdésem, hogy át lehet-e kapcsolni thirdperson nézetbe?
De így már teljessen tárgytalan a játék, mert ez a thirdperson nézet dobott volna a játékon....így már csak egy átlag fps játék lehet belőle...
Na mindegy azért ha valaki tudja a hibaüzenet okát, azér legyen szíves és jelezzen....
Köszönöm előre is ...További szép napot mindenkinek.. -
#438 az mindjárt itt van:D -
#437 Csőtők....
Nálam a letöltött demo a feltelepítés után azt írja, hogy....:
CORRUPTED EXECUTABLE!
Mi a rohadás ez....????????
HELP ME! -
#436 28.-ára igérik... -
#435 jaja sztem is nagyon eltalálták:) főleg 5.1-ben nagyon durva, mikor hallom, hogy mellettem kúszik az ellenfél...:D -
Gascan #434 mikor jelenik meg a játék? nekem nagyon bejön, a hangok sikerültek a legjobbra -
#433 nem feltélenül. a teljesben még változtathatnak. -
#432 Az nem kifogas.A demoban is ugyanúgy átkell hogy állítsa a grafikát -
#431 de attol még konzolátirat
ubisoft is pöcs konzolközpontú cég :\ -
#430 Csak neki?:)
Az tény, hogy gagyibb a grafika mint konzolon, de más lesz a játékmenet...stb. De ez akkor sem kifogás, nekem ez legalábbis nemaz!
Itt irják a különbségeket... -
#429 mert demo -
#428 mert szar konzolátirat, mint az első része a GRAWnak... -
#427 Nemtudom, mi a konfigod? -
#426 hmmm...legkisebb gryfikai beállitások melett is pont uugy viselkedik mint majdnem a legnagyobbon deh pont uugy....AKAD... de miért?? -
#425 Jaja az eléggé meglátszik.Grafikához annyit kapcsolnék hogy sztem vmivel szebb lett meg élethűbb mint az 1-é -
#424 ennyit a nagy hamachi harcról, még te sem vagy fenn :D -
#423 először én is, de aztán rájöttem, hogy arra is optimalizálták... -
#422 Pedig arra gondoltam :):):) -
Code92 #421 sorry hülye voltam látom beírta már v.ki -
Code92 #420 gépigény? -
#419 és akkor azt látom a többi server között? -
alien111 #418 Ja akik jönnek hamachi ra Windows tűzfalt érdemes ki kapcsolni mert akkór nagyobb eséjünk van hogy többen is tüdnák jácani. -
alien111 #417 Hamachi server: Név:GRAW2(HUN) Jelszó:123456
Felmész 17:00-......
Én vagy valaki csinál majd egy servert szobát Lan(hálozat)
-
#416 jövök:)
hogy lehet csatlakozni leírnád? -
alien111 #415 HAMACHI
LAN HARC!!!
MA 17:00-..:..
Gyertek minél többen!!!
-
#414 Nekem kb. ugyanúgy fut mint az első rész se nem jobban se nem rosszabbul.A robbanásoknál ez is szaggat mint a disznó. Kinézetre is ugyanolyan.A szemem hamar megfájdult tőle, biztos kevés a frame per sec.
-
#413 nem a vista miatt;) -
#412 Hát van 1 tippam. De nam akarok hülyeséget mondani -
#411 Nekem is ugyanolyan kártyám van, meg a proci is majdnem ugyanaz, csak nemem x2 3800+ ;), de simán megy max beállitásokon 1Gb rammal!
Ez a grafika annyira nemszép szerintem, de csökkentettek a gépigényen az látszik is! :( -
Shaggy84 #410 Egy Ati Radeon X1600pro AMD64 3500+ és 2x512mb RAM and Vista op. -
#409 nemtudom másnak előjött-e olyan hogy ha driverbe állítka aa meg af-et akkor nincsenek texturák hanem csak kockák? bár lehet hogy csak pistán van így... ööö most nemtudom de nekem akármilyen a graf beállítás közel se olyan mint a képeken ^^ vagy itt is ugy van mint az 1-be hogy direkt le van butitva a graf a multiba? jolenne magyar szerver -
#408 Milyen géped van? -
Shaggy84 #407 Error in application
Crash in application version: 29520.2404
c:\src\src\branches\graw2\dieselx\source\utility\Archive.cpp(2092) Cannot open c:\users\kefír\appdata\local\graw2demo\data\settings\renderer_settings.xml with create mode: 0x2, access: 0x40000000, share_mode: 0x1 => error code 0x3: A rendszer nem találja a megadott elérési utat.
Renderer: normal
Physics : threaded
A játék elindításakor ezt kapom és már 2x is felraktam a game-t de nem javult meg a patchet is de úgy se indult el .Esetleg vkinek volt ilyen bibije ???Ha igen hogyan oldotta meg .
Válaszokat előre köszönöm szépen :) -
#406 Nekem is fullon van csak visszavettem 800*600-re -
Gascan #405 nekem tök jól fut a multi demó, 1024*768 mindenfullba és még csak meg sem akadt -
#404 Hááááááááát :S nem vagyok én abba olyan biztos