2845
-
#484 Persze ne értsetek félre, a grafika nem minden, néha még ma is előkerül a ghost recon 1 (nem graw :) -
#483 Azért a single player grafikájára kíváncsi leszek.
//gondolom szebb mint a multi, általában az le van butítva, és eddigiek alapján graw1 singleje szebb sokkal mint graw2 multija :) -
#482 Háát ez két állítás, ami azért így nem helytálló szerintem...:D -
#481 És támogatott videókártyák:
- ATI® Radeon® 9559, 9600, 9800/X800-X1950
- NVIDIA® GeForce™ 6200-8800 -
jemo69 #480 na végre lesz egy olyan szép grafikájú játék ami az én gépemen is elég szépen el fog futni ^^ -
#479 Igen, de azzal a különbséggel, hogy ahol zárójelben van valami, az már a full grafikához szükséges, tehát:
MINIMUM (minimum):
Processor:
2 GHz Pentium® IV or AMD Athlon™
RAM:
1 GB
Video Card:
128 MB DirectX® 9.0c/ Shader Model 2.0�compliant
RECOMMENED (maximum vagy is megkövetelt):
Processor:
2.8 GHz Pentium® IV or AMD Athlon™
RAM:
1 GB
Video Card:
256 MB DirectX® 9.0c/ Shader Model 2.0�compliant
-
#478 Igen szerintem ez a minimum konfigja a game-nek.A játékok honlapjára általában a minimumot szokták kiirni -
#477 Vagy van még ilyen ! -
#476 Á, simán megy "gyenge" gépen!
Gyengébb gépre konfigurálták, mint a graw 1-et!
Amugy nem 2.8-as AMD, hanem"2.8 GHz Pentium IV or AMD Athlon recommended"!
Ehhehh:) -
#475 ez a minimum konfig? 2.8-as AMD? az nem 5200+?:o -
#474 Processzor (CPU): 2 GHz Pentium IV ,2.8 GHz AMD Athlon
Memória (RAM): 1GB
Videókártya (Video Card): 128/256 Mb/Direkt X 9.c támogatással , SHADER MODELL 2.0 támogatás vagy annál jobb!!!!!!!! Másszóval mind 1 milyen kértyád van, csak minimum a Shader Model 2 támogassa.
Hangkártya (Sound Card): Direk X 9.c
Kiadás -
#473 látom szeretsz több topikba is ilyen értelmes kérdéseket benyögni
olvass vissza; próbáld ki, ha annyira érdekel a game...
#436 -
#472 A tied pont elég lesz, talán :D Hogy pontosan mikor jelenik meg senki se tudja, de 29-én esedékes... -
#471 csá nép!
Most akkor mikor jelenik meg a gém?
Mekkora vas kell neki?(max grafon)? -
#470 Talán ez érdekel valakit innen:) :
GRAW2 fejlesztői beszámoló -
#469 A graw 1-ben sem volt olyan nézet, csak valami mod-dal...
Konzolon verettem én is a ghost recon 2-t, az nekem akkor nagyon bejött thirdperson nézetben, nekem is fura volt elöször pc-n igy... -
#468 Ok...Köszönöm... -
#467 most szedtem le innen SGről és ez működik (Y) -
#466 Jah az lesz...nem elég, hogy nincsen thirdperson nézet a játékban, még a másikat se tudom kipróbálni...:( -
#465 a probléma nem egyedi, elég nagy szégyen, ha így kiadják a teljest -
#464 Ok ha lesz még rá időm.... -
#463 Jah de nem hiszem, hogy különbözne az eredeti verzió futtatás szempontjából!
Vagy igen....? -
#462 töltsd le sg-röl -
#461 nyugi
nekem sem, szarjál rá, majd a teljes -
#460 Nekem sajna a DEMO egy hibaüzenetet dob ki...mikor el akarom indítani....
Már megőrülök, hogy nem indul el sehogy sem....
Hibaüzenet:
-
#459 nektek egyébként hogy muzsikál, milyen gépen toljátok?
-
#458 Hát kössz nekem a Rainbow six vegas után elegem van a checkpointból. Egyrészt idegesítő ,hogy mindig előtte lőnek le valahogy másrészt olyan szar az előzőtől újrakezdeni.
De lesz GRAW2-ben checkpoint is szóval nem muszály mentened ha úgy akarod játszani. -
#457 Lesz csapat cset, és hang (elvileg)!
De csak a csapatoddal beszélsz, öket irányithatod, meg figyelmeztetheted max, ha ök is ugy akarják majd:)
Mi a graw 1-ben teamspeak-et hsaználtunk, azelöttmeg skype-ot:) -
cicamisa #456 Az UBI oldalán azt írják lesz.Nekem ami érdekesebb ennél az irányítás.Ha jól értem hangvezérléses lesz.Head set-ről lehet irányítani? -
#455 Lesz quicksave? :(
Graw-1-ben király volt a checkpoint, úgy az igazi feeling :)
Bár néhányszor a hajamat téptem amikor 3 méterrel előtte lőttek le :D -
#454 Ő a Ghost Reconra gondol szerintem nem pedig az első Advanced Warfighterre.
Valóban elég zavaró néha kitakarja az ellenséget -
#453 előző részben is volt kék rombusz -
#452 szerintem ez a kék rombusz is nagyon béna. A régi Ghost recont nagyon szerettem. -
#451 Kipróbáltam és egész jó tetszik ,hogy néha csak a szerencsén múlnak a dolgok és a kis zugokban nagyon ügyesen tőrbe lehet csalni az ellenséget meg persze ő is téged. A blur kicsit zavaró és az ellenség egyenruhája lehetne jobban eltérő a csapattársakétól mert ma vagy 3 percig harcoltam kéz a kézben egymást fedezve az ellenséggel amikor feltűnt nincs rajta a kék rombusz szerencsére ő nem vette észre és hátbalőttem. -
#450 Nekem a béta verzionál volt olyan, hogy valami 8.30-as driver hiányzik a videokártyámhoz (ati x1650pro):), és az ageia, nemindult sokáig, de mikor elöbányásztam az ageia drivert is a demo zipböl, és ugy raktam fel azt, az ati drivert nemértettem miért kéri (ráadásul olyat, ami nincs is), onnantol indult...
A többi az rejtély maradt...De ment:)
Probáld ki, hogy a zipböl felrakod te is az ageiát...hátha -
#449 Én mekkora hülye vagyok!!!!!!!!
Asszittem, hogy nekem szól....(#437)
Ezt jól benéztem!!!!!!!! -
robyyy #448 AGEIA PhysX drivert is feltettem,és fut is igen,de nem is arra hivatkozik hanem graphics drivere.. -
#447 A feladatkezelőben nem látom (mikor CTRL+ALT DEL-et nyomok....).
De viszont fel van telepítve....és a jobb alsó sarokba kirakattam vele a kis "a" icon-t, de így sem indul....
Lehet ezen segíteni? -
#446 Ez eléggé érdekes.... -
cicamisa #444 Feltetted az AGEIA PhysX drivert is? Nézd meg a feladatkezelőben, hogy fut-e.