2845
FAQ
  • bertino
    bár ebből még csak demo jött ki, de sztem az 1nek a gépigénye is nagyobb volt
  • Rage47
    nem kell hamachi demohoz

nekem nagyon bejön:) remélem single is tetszeni fog, az 1. része vhogy nem jött be.
  • szapor
    ok fel mentem hamachira Lacko a nevem és most töltöm a gémt de kül jó?:)
  • Rage47
    demo csak. hó vége a megjelenés talán
  • szapor
    vagy csak demó?
  • dante3
    csak multi demo
  • szapor
    vagy csak demó?
  • szapor
    Hali!Ez a gém már meg jelent?
  • dante3
    biztos valami sz@r 8800gtx
  • Rage47
    új vid. kari?
  • Alwares
    Áhhhá nekem még mindig csúnyák a fák, azaz nem is bírja rendesen megjeleníteni... Jó lenne erre valami mert már az egyben is nagyon zavart hogy még a kerítésen se láttam át...
  • ajem kisa
    Az egyik haver ugyanezt a dolgot csinálta nekem a graw 1-el, mert neki nem indult, de más gépen igen, ö is kiirta lemezre onnan a telepitett állapotban, ugy már jo volt!
    De Evin mondott egy okosságot a graw 1-röl, hogy valamelyik könyvtárat kell átnevezni...(nememléxem, de a forumba meglehet keresni, ha valakit értdekel...), és ugy menni fog a játék!
  • DarkSector
    Jah persze ez nem a demo-nál hasznos, csak én ott alkalmaztam először....
  • Alwares
    Hát egy demo-val ennyit szenvedeni, én inkább hagytam volna az egészet a fenébe...
  • DarkSector
    FIGYELEM!!!!!!!!

Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülő problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!

Van egy egyszerű megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
    Példaképpen:
    Volt egy X nevű játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
    Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
    (És utánaérdeklődtem, és már ismerőseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)

[A megoldás a hibákra az volt, hogy a havernál felraktam a játékot, mert ott ugye elindult, ezután csak maga a feltelepített könyvtárat egy lemezre kiírtam és hazavittem. Ezután már meglepetésemre a lemezről is simán indult a gém!!!!!!!!!
    Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen műkszik a játék!!!!!]

Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira.....
  • Viktor9202
    XDXDXD
  • Rage47
    xDD
  • Adam II
    NEKEM IIIIIIIISSSSSSS
  • Viktor9202
    Szerintem én fel is hívom
  • Adam II
    Dumáld már meg ,hogy szerezzen be párat jó lenne már játszani vele :)
  • Viktor9202
    Tudom én sem, de én is ezen csodálkoztam hogy miértnem rakták fel :S
  • Alwares
    Még csak előrendelésen van ha jól tudom, és 29-én érkezik nem? No mindegy...
  • Adam II
    Az oldalon még nem láttam.
  • Viktor9202
    Ahha PC.Majd bescannelem az ujságot
  • Adam II
    PC?
  • Viktor9202
    Galaxisnet-en már van GRAW 2. Volt itt a pesti haverom és mutatta a katalógust, meg a fényképet ahogy fogja a game-t.
    Amúgy a játék ára: 9990 FT
  • FLeT
    Thanx...
  • jemo69
    nembaj nekem pont megfelel... legalább valami új cucc ami elröcög nálam is :)
  • mike0013
    na én is leszedtem a demot!:)
    marha jó, és gyengébb gépen is megy:) igaz, megint azok a rohadt fák, bokrok...:D
    de mindegy, túlélem
  • ajem kisa
    Az tényleg gáz volt, hogy ilyeneket csináltak a társak, de hálon játszani többet voltam, mint single-ben!:)
    Ott még mindig sokan vannak, én inkább a cooperative modot szeretem!
    Attol függetlenül a graw2-t is én tuti megveszem a hálo miatt!
  • DarkSector
    Gratula.....:D
  • Djemba
    REMÉLEM A HÉTVÉGÉN KIJÖN
  • bertino
    én nem vagyok boldog
    egyenlőre a munkanélküliség csunya hátrányaival próbálom szembesíteni magam
  • Viktor9202
    Sárcok ez nem a GRAW 2 höz tartozik de boldog vagyok. VÉGE AZ ISKOLÁNAK :d:d:d:d HÁLA A JÓISTENNEK
  • Adam II
    Igazából bőven elég lenne egy olyan mint amilyen a ghost reconban volt. Jönnek utánad és lelövik az ellenséget ennyi elég. De grawban 100 méteres lemaradással követtek ,néha lemaradt valamelyik és ezért megállt ,mire észrevettem már a város túlsó részében voltam mondtam kövessen erre ahelyett ,hogy a legrövidebb úton jött volna kiment a pálya peremére ahol találkozott egy ellenséggel akivel ádáz tűzharcot vívott 7 percig pedig 10 méterre voltak egymástól aztán végre odaért majd kicsit később kigyalogolt egy harckocsi elé ami nem használt az egészségének ,bár jobb mintha engem túrt volna ki a fedezékemből.
  • Viktor9202
    Eggyetértek :D
  • Adam II
    Az attól függ milyen a squad ai single-ben. Ha megint olyan gáz lesz mint a GRAWban szó sincs róla hogy pénzt adjak ki rá.
  • ladista
    Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy közületek mennyien szeretnétek megvásárolni eredetiben a GRAW2-t és igényelnétek-e egy GRAW2 (ill GRAW1) közösségi oldal létrehozását?

Válaszotokat köszönöm!
  • Adam II
    Hát a videoknak nem tudom mennyire lehet hinni de #470 hozzászólásban linkeltben van egy két gameplay jelenet ami szebbnek tűnik a multinál.
  • DarkSector
    Ebben ne legyünk ilyen biztossak....