41
-
#41 És vasútpályaudvar építő, menedzser, szimulátort nem akarnak csinálni? :D -
#40 Meg lehet venni. De vannak torrent oldalak. -
Csaba42 #39 Hehe, ezen jót röhögtem. Az elgondolásod szerint, ha lenne egy 250 km/h-ra képes autód, az egyenes autópálya-szakaszon kb. 240-250-nel száguldoznál a sebességkorlátozást semmibe véve. Jópofa.:) -
fülöp dániel #38 Én már nagyon várom! -
fülöp dániel #37 hát igen -
nortsen #36 Sehonnan. Meg lehet majd venni, de az még odébb van. -
fülöp dániel #35 szisztok nem tudja valaki honnan lehet letölteni a rail simulato -
#34 Hát azért kihagynám ezeket a paranoid, agyonbiztosított hülyeségeket, mert nem ilyenek a vonatok, csak ezek a hülye ht cuccok teszik ilyenné.
TS-ben is elég idegesítő volt, hogy egy 170 mph-ra képes vonattal 25el tötypörgök az egyenes, és akadálytalan pályán. -
Razgon #33 Hmm, olvasgatni kellene a manualját..
Először is, a lassújeleket figyelembe kell venni. A Loksim-ban 20-al lehet túllépni a megengedett sebességet. Ha jobban túlléped, satufék.
Azokat a jelzőket, amelyeknél sebességkorlátozás van, nyugtázni kell az I gombbal. Ha nem teszed, satufék...
Nyomogatni kell az éberségit is, ha nem, satufék...
A vonatok ilyenek.
A menetrendben benne vannak a sebességkorlátozások. A pályán meg figyelni kell, hogy hol vagy. Egyébként mindig vannak táblák, vagy jelzők a sebességkorlátozásoknál.
Van magyar leírás is hozzá: itt->> -
#32 Hát ez így egy fos. Az angol verzióban is egy csomó dolog németül van, ez az egyik gond. A másik, meg hogy itt úgylátom minden vonaton van ez az izé amit a legjobban gyűlöltem a train simulatorban is, ez a hülye fos sebességkorlátozást túllépem, majd befékező üvöltözö izé. Csak az a gond, hogy míg a train simulatorban írta a sebességkorlátozást, itt nem írja semmi, még táblák sem, ráadásul amikor elezd üvölteni, olyan gyorsan satuféket nyom, hogy nincs időm lassítani se. -
#31 Jó lenne a railroads, ha nem lenne bugos. Nem tudja normális irányban terelgetni a mozdonyokat, ok nélkül belassulgat, majd újra jól megy. Na meg sztem az sem jó, hogy rohadt kicsik a távolságok. -
#30 Csak halkan hozzáteszem ,hogy a Rail simulator és a Transport tycoonban csak a pályaépítés a közös :) -
bermuda3 #29 én a transport tycoon (és a delux) óta nem játszom hasonlóval se. a képek szépek amúgy. legaláűbbis ilyen kicsibe. :) nincs nekem türelmem az efféle játékokhoz hiszen itt még akár lehet h gondolkodni is kell!!! fúúúúúúúúúúúúúúúújböe -
#28 Hát az nem valami nagy durranás...Számomra. -
lee56 #27 Meg ha transport tycoon féle dolog érdekel, ottvan a Sid Meieres Railroads!, még nem próbálgattam nagyon, de a menü elég pofás :) -
Razgon #26 Csak az van kiéhezve, aki nem ismeri a Loksim3D-t. Elég jó grafikájú kemény mozdonyszimulátor ez, ahol komolyan le van modellezve a jelzésrendszer, és a fizika is jó. Ráadásul ingyenes, van hozzá egy csomó pálya, mozdony.. -
#25 Engem csak az érdekel ilyesféle graffal legyen egy jó mozdonyszimulátorom. A többit pedig kárpótolja a mozdonyok látványa:P -
#24 Néha jó elővenni egy ilyen vonatosdit, de azért valami célja lehetne a játéknak mert egy idő után meg lehet unni a céltalan vonatozást. Pl ha ilyen színvonalú szimulációs rendszerbe ötvöznének egy kis Transport Tycoon stílusú menedzser játékot, az finom lenne. -
spongya77 #23 Igazan betehetnenek egy orosz vagy nemet katonai vonatot, pancelozott, lovegtoronnyal ellatott vagonokkal. Sokkal jobban felporgetne a jatekmenetet :D -
Szeszmester #22 The Train -
egyember1 #21 hát már nem azért, de London Paddington még csak nem is hasonlit erre... :D
amugy tetszik... :P -
#20 áh... marad a kamionszimulátor! -
#19 Akkor ne nézzed, vagy nézd meg jobban. -
#18 Köhm... hol vannak az árnyékok, mert én itt 1-2 baked shadows-on kívül más árnyék effektet nem naon látok, és ez gáz!! -
GABOR16 #17 Mivolt annak a régi Commodore-os (én legalábbis azon játszottam még vele) játéknak a neve amiben elkellett lopni egy volnatot, és minden megállóban lekellett lőni azokat akik megpróbáltak megállítani?
Nah, itt is lehetne valami műfajkavarás, persze ne a szimulátorok rovására, hanem egy régi-új játékstílusként... -
#16 De itt rondítja el a képet az igénytelen hdr, nézd meg milyen elmosott mindegyik kép... -
snorbi #15 "egy teljesen újraírt grafikai motoron fog futni"
én semmi különlegeset nem látok a képeken, sőt inkább régimódinak tűnik a grafika... -
#14 Sokan ki lehetnek már éhezve egy igazán minőségi vonat szimulátorra.
éhezhetünk még egy kicsit :D -
neoG #13 feszültség -
#12 ott van csak bele van olvadva a lábába :D -
Szkifi #11 "visszaad valamit abból, amit egy mozdonyvezető érezhet, amikor kigurul a pályaudvarról" ---> "Már megint egy szar nap. Tököm tele van az egésszel. Asszem holnap felmondok és elmegyek egy meccsre. -
#10 Remélem ebbe is lehet majd mozdonyokat és pályákat belerakni lásd:Trainz 2006.
Egyébként hol a tehén farka :D -
#9 A viszbül -
Csokis #8 A villámokból?! :D -
Cumi #7 Az elso kepen honnan jon az áram? -
Szeszmester #6 Lesz benne Combino? :P -
#5 Uhhh nagyon jó kis game lesz...a Trainz RR sim 2006 ehhez képest piskóta -
Szalámi #4 Sín :O -
#3 o_O EMBEEER O_o -
#2 vonat :O