Rail Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
És vasútpályaudvar építõ, menedzser, szimulátort nem akarnak csinálni? 😄
Intercity
Meg lehet venni. De vannak torrent oldalak.

Hehe, ezen jót röhögtem. Az elgondolásod szerint, ha lenne egy 250 km/h-ra képes autód, az egyenes autópálya-szakaszon kb. 240-250-nel száguldoznál a sebességkorlátozást semmibe véve. Jópofa.😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Én már nagyon várom!
hát igen<#wink><#wink>
Sehonnan. Meg lehet majd venni, de az még odébb van.
szisztok nem tudja valaki honnan lehet letölteni a rail simulato <#integet2>
Sanyix
Hát azért kihagynám ezeket a paranoid, agyonbiztosított hülyeségeket, mert nem ilyenek a vonatok, csak ezek a hülye ht cuccok teszik ilyenné.
TS-ben is elég idegesítõ volt, hogy egy 170 mph-ra képes vonattal 25el tötypörgök az egyenes, és akadálytalan pályán.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hmm, olvasgatni kellene a manualját..

Elõször is, a lassújeleket figyelembe kell venni. A Loksim-ban 20-al lehet túllépni a megengedett sebességet. Ha jobban túlléped, satufék.

Azokat a jelzõket, amelyeknél sebességkorlátozás van, nyugtázni kell az I gombbal. Ha nem teszed, satufék...

Nyomogatni kell az éberségit is, ha nem, satufék...

A vonatok ilyenek.

A menetrendben benne vannak a sebességkorlátozások. A pályán meg figyelni kell, hogy hol vagy. Egyébként mindig vannak táblák, vagy jelzõk a sebességkorlátozásoknál.

Van magyar leírás is hozzá: itt->>
Sanyix
Hát ez így egy fos. Az angol verzióban is egy csomó dolog németül van, ez az egyik gond. A másik, meg hogy itt úgylátom minden vonaton van ez az izé amit a legjobban gyûlöltem a train simulatorban is, ez a hülye fos sebességkorlátozást túllépem, majd befékezõ üvöltözö izé. Csak az a gond, hogy míg a train simulatorban írta a sebességkorlátozást, itt nem írja semmi, még táblák sem, ráadásul amikor elezd üvölteni, olyan gyorsan satuféket nyom, hogy nincs idõm lassítani se.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Jó lenne a railroads, ha nem lenne bugos. Nem tudja normális irányban terelgetni a mozdonyokat, ok nélkül belassulgat, majd újra jól megy. Na meg sztem az sem jó, hogy rohadt kicsik a távolságok.

Nohab
Csak halkan hozzáteszem ,hogy a Rail simulator és a Transport tycoonban csak a pályaépítés a közös 😊
én a transport tycoon (és a delux) óta nem játszom hasonlóval se. a képek szépek amúgy. legaláûbbis ilyen kicsibe. 😊 nincs nekem türelmem az efféle játékokhoz hiszen itt még akár lehet h gondolkodni is kell!!! fúúúúúúúúúúúúúúúújböe

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

Nohab
Hát az nem valami nagy durranás...Számomra.
Meg ha transport tycoon féle dolog érdekel, ottvan a Sid Meieres Railroads!, még nem próbálgattam nagyon, de a menü elég pofás 😊

Csak az van kiéhezve, aki nem ismeri a Loksim3D-t. Elég jó grafikájú kemény mozdonyszimulátor ez, ahol komolyan le van modellezve a jelzésrendszer, és a fizika is jó. Ráadásul ingyenes, van hozzá egy csomó pálya, mozdony..
Nohab
Engem csak az érdekel ilyesféle graffal legyen egy jó mozdonyszimulátorom. A többit pedig kárpótolja a mozdonyok látványa😛
Gerygrey
Néha jó elõvenni egy ilyen vonatosdit, de azért valami célja lehetne a játéknak mert egy idõ után meg lehet unni a céltalan vonatozást. Pl ha ilyen színvonalú szimulációs rendszerbe ötvöznének egy kis Transport Tycoon stílusú menedzser játékot, az finom lenne.
Igazan betehetnenek egy orosz vagy nemet katonai vonatot, pancelozott, lovegtoronnyal ellatott vagonokkal. Sokkal jobban felporgetne a jatekmenetet 😄
The Train

hát már nem azért, de London Paddington még csak nem is hasonlit erre... 😄
amugy tetszik... 😛

King of Roads
áh... marad a kamionszimulátor!

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Sanyix
Akkor ne nézzed, vagy nézd meg jobban.

Zocsi
Köhm... hol vannak az árnyékok, mert én itt 1-2 baked shadows-on kívül más árnyék effektet nem naon látok, és ez gáz!!

Mivolt annak a régi Commodore-os (én legalábbis azon játszottam még vele) játéknak a neve amiben elkellett lopni egy volnatot, és minden megállóban lekellett lõni azokat akik megpróbáltak megállítani?
Nah, itt is lehetne valami mûfajkavarás, persze ne a szimulátorok rovására, hanem egy régi-új játékstílusként... <#vigyor2>

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Sanyix
De itt rondítja el a képet az igénytelen hdr, nézd meg milyen elmosott mindegyik kép...

"egy teljesen újraírt grafikai motoron fog futni"
én semmi különlegeset nem látok a képeken, sõt inkább régimódinak tûnik a grafika...
ColdFire
Sokan ki lehetnek már éhezve egy igazán minõségi vonat szimulátorra.
éhezhetünk még egy kicsit 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

feszültség<#wave>

mikloss
ott van csak bele van olvadva a lábába 😄

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

"visszaad valamit abból, amit egy mozdonyvezetõ érezhet, amikor kigurul a pályaudvarról" ---> "Már megint egy szar nap. Tököm tele van az egésszel. Asszem holnap felmondok és elmegyek egy meccsre.
Nohab
Remélem ebbe is lehet majd mozdonyokat és pályákat belerakni lásd:Trainz 2006.
Egyébként hol a tehén farka 😄
Sanyix
A viszbül

A villámokból?! 😄

Az elso kepen honnan jon az áram?
Lesz benne Combino? 😛

0Speed0
Uhhh nagyon jó kis game lesz...a Trainz RR sim 2006 ehhez képest piskóta <#vigyor3>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Sín 😮
VRSDM
o_O EMBEEER O_o <#wow3><#zavart2>

u dont have to listen anybody else but me

ScarY MAN
vonat 😮

...

Csirke4
Tehén 😮