41
  • Sippie
    És vasútpályaudvar építő, menedzser, szimulátort nem akarnak csinálni? :D
  • Intercity
    Meg lehet venni. De vannak torrent oldalak.
  • Csaba42
    Hehe, ezen jót röhögtem. Az elgondolásod szerint, ha lenne egy 250 km/h-ra képes autód, az egyenes autópálya-szakaszon kb. 240-250-nel száguldoznál a sebességkorlátozást semmibe véve. Jópofa.:)
  • fülöp dániel
    Én már nagyon várom!
  • fülöp dániel
    hát igen
  • nortsen
    Sehonnan. Meg lehet majd venni, de az még odébb van.
  • fülöp dániel
    szisztok nem tudja valaki honnan lehet letölteni a rail simulato
  • Sanyix
    Hát azért kihagynám ezeket a paranoid, agyonbiztosított hülyeségeket, mert nem ilyenek a vonatok, csak ezek a hülye ht cuccok teszik ilyenné.
    TS-ben is elég idegesítő volt, hogy egy 170 mph-ra képes vonattal 25el tötypörgök az egyenes, és akadálytalan pályán.
  • Razgon
    Hmm, olvasgatni kellene a manualját..

Először is, a lassújeleket figyelembe kell venni. A Loksim-ban 20-al lehet túllépni a megengedett sebességet. Ha jobban túlléped, satufék.

Azokat a jelzőket, amelyeknél sebességkorlátozás van, nyugtázni kell az I gombbal. Ha nem teszed, satufék...

Nyomogatni kell az éberségit is, ha nem, satufék...

A vonatok ilyenek.

A menetrendben benne vannak a sebességkorlátozások. A pályán meg figyelni kell, hogy hol vagy. Egyébként mindig vannak táblák, vagy jelzők a sebességkorlátozásoknál.

Van magyar leírás is hozzá: itt->>
  • Sanyix
    Hát ez így egy fos. Az angol verzióban is egy csomó dolog németül van, ez az egyik gond. A másik, meg hogy itt úgylátom minden vonaton van ez az izé amit a legjobban gyűlöltem a train simulatorban is, ez a hülye fos sebességkorlátozást túllépem, majd befékező üvöltözö izé. Csak az a gond, hogy míg a train simulatorban írta a sebességkorlátozást, itt nem írja semmi, még táblák sem, ráadásul amikor elezd üvölteni, olyan gyorsan satuféket nyom, hogy nincs időm lassítani se.
  • Sanyix
    Jó lenne a railroads, ha nem lenne bugos. Nem tudja normális irányban terelgetni a mozdonyokat, ok nélkül belassulgat, majd újra jól megy. Na meg sztem az sem jó, hogy rohadt kicsik a távolságok.
  • Nohab
    Csak halkan hozzáteszem ,hogy a Rail simulator és a Transport tycoonban csak a pályaépítés a közös :)
  • bermuda3
    én a transport tycoon (és a delux) óta nem játszom hasonlóval se. a képek szépek amúgy. legaláűbbis ilyen kicsibe. :) nincs nekem türelmem az efféle játékokhoz hiszen itt még akár lehet h gondolkodni is kell!!! fúúúúúúúúúúúúúúúújböe
  • Nohab
    Hát az nem valami nagy durranás...Számomra.
  • lee56
    Meg ha transport tycoon féle dolog érdekel, ottvan a Sid Meieres Railroads!, még nem próbálgattam nagyon, de a menü elég pofás :)
  • Razgon
    Csak az van kiéhezve, aki nem ismeri a Loksim3D-t. Elég jó grafikájú kemény mozdonyszimulátor ez, ahol komolyan le van modellezve a jelzésrendszer, és a fizika is jó. Ráadásul ingyenes, van hozzá egy csomó pálya, mozdony..
  • Nohab
    Engem csak az érdekel ilyesféle graffal legyen egy jó mozdonyszimulátorom. A többit pedig kárpótolja a mozdonyok látványa:P
  • Gerygrey
    Néha jó elővenni egy ilyen vonatosdit, de azért valami célja lehetne a játéknak mert egy idő után meg lehet unni a céltalan vonatozást. Pl ha ilyen színvonalú szimulációs rendszerbe ötvöznének egy kis Transport Tycoon stílusú menedzser játékot, az finom lenne.
  • spongya77
    Igazan betehetnenek egy orosz vagy nemet katonai vonatot, pancelozott, lovegtoronnyal ellatott vagonokkal. Sokkal jobban felporgetne a jatekmenetet :D
  • Szeszmester
    The Train
  • egyember1
    hát már nem azért, de London Paddington még csak nem is hasonlit erre... :D
    amugy tetszik... :P
  • King of Roads
    áh... marad a kamionszimulátor!
  • Sanyix
    Akkor ne nézzed, vagy nézd meg jobban.
  • Zocsi
    Köhm... hol vannak az árnyékok, mert én itt 1-2 baked shadows-on kívül más árnyék effektet nem naon látok, és ez gáz!!
  • GABOR16
    Mivolt annak a régi Commodore-os (én legalábbis azon játszottam még vele) játéknak a neve amiben elkellett lopni egy volnatot, és minden megállóban lekellett lőni azokat akik megpróbáltak megállítani?
    Nah, itt is lehetne valami műfajkavarás, persze ne a szimulátorok rovására, hanem egy régi-új játékstílusként...
  • Sanyix
    De itt rondítja el a képet az igénytelen hdr, nézd meg milyen elmosott mindegyik kép...
  • snorbi
    "egy teljesen újraírt grafikai motoron fog futni"
    én semmi különlegeset nem látok a képeken, sőt inkább régimódinak tűnik a grafika...
  • ColdFire
    Sokan ki lehetnek már éhezve egy igazán minőségi vonat szimulátorra.
    éhezhetünk még egy kicsit :D
  • neoG
    feszültség
  • mikloss
    ott van csak bele van olvadva a lábába :D
  • Szkifi
    "visszaad valamit abból, amit egy mozdonyvezető érezhet, amikor kigurul a pályaudvarról" ---> "Már megint egy szar nap. Tököm tele van az egésszel. Asszem holnap felmondok és elmegyek egy meccsre.
  • Nohab
    Remélem ebbe is lehet majd mozdonyokat és pályákat belerakni lásd:Trainz 2006.
    Egyébként hol a tehén farka :D
  • Sanyix
    A viszbül
  • Csokis
    A villámokból?! :D
  • Cumi
    Az elso kepen honnan jon az áram?
  • Szeszmester
    Lesz benne Combino? :P
  • 0Speed0
    Uhhh nagyon jó kis game lesz...a Trainz RR sim 2006 ehhez képest piskóta
  • Szalámi