Megint támadják a Rockstart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
A buzis jelenetektõl kifordul a gyomrom, és remélem minden más normális embertársamnak, ha még vannak ilyenek... 😞
<#banplz>#banplz>Remélem betiltják, a másságot ne hirdessék nekem játékokban!!!
(még jó, h nincs PS2-m 😄)
TILTSÁK CSAK BE EZÉRT 😄
Sex lehe tbenne nah de ne buzulás vazzeg..
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Errõl Charmels tanfelügyelõ jutott eszembe amikor azt monja Sintééééér mit jelentsen ez?
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Tilcsák be! A Rockstar meg monnyon le! <#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. Az õrjöngõ jogászok és emberjogi aktivisták megoldják a játék marketingjét.
2. A begerjedt szülõk megoldják, hogy a gyereküket tuti érdekelje a játék, még akkor is, ha elõtte nem tette.
3. A dagi amcsi fotelkommandós kölyköknek lesz végre miért bõgniük, amikor anyuapu kiveszi a pléjsztésönbõl a havertól másolt vagy a boltban kajapénzen sunyiban megvett CD-t, és eldugja 16-18 éves koráig.
Egyébként hányan játszanak számítógépes játékokkal, és hányan golyóznak be tõle. Ennyi erõvel akár a konyhai botmixert is betilthatják, mert attól is annyi ember hal meg mint a játékoktól.
Egyébként tényleg jó kis játék remélem hogy jön PéCé-re is.
szerintem tuti siker lesz mint ált. az össz. Rockstarnak
Nem elég, hogy masszív médiakampányt indítanak a Rockstar-nak ezzel a baromkodással, de ráadásul a vaskalapos konzervativizmusra hajazó "erõszakosjátéktiltsukbe" effektussal gondoskodnak róla, hogy minden kölyök kipróbálja.
Hatás-ellenhatás. Gyönyörû ez a világ <#pias>#pias>