26
  • Indigo
    Aki a-t mond az mondjon b-t is :)
  • lomex
    a
  • Fec papa
    Én nekem tetszik! :D De én a a karikát nyomkodtam volna ezzerel . Én nekem is "kifordul a gyomrom" az ijenektől! de viszont valahogy a leszbiket meg csípem. (félre ne értsen senki!! hetero vagyok!! ) eltudnék vele lenni. aki meg olyan hülye hogy szétveri baseball ütővel a termet meg stb.... az vessen magára..
  • ldavid
    Egyébként tényleg érdekes, állandón a Rockstar-t perelik pedig nem csak ők csinálnak durva (?) játékokat.
  • animatrix
    ez a játék a képek és az olvasottak után kurva jó!!!!!!Nekem bejön az egész biztos megszerzem
  • Hoz_Hun
    Na ezek után nem is kell PC-n.
  • King of Roads
    hajrá ROCKSTAR!! aztán nyomjátok majd a GTA4-et is kifelé tépjék csak a hajukat!!!
  • Petys
    Egyetértek!!! TILTSÁK BE!!! HETERO JELENETEKE BELE!!! :D
    A buzis jelenetektől kifordul a gyomrom, és remélem minden más normális embertársamnak, ha még vannak ilyenek... :(
    Remélem betiltják, a másságot ne hirdessék nekem játékokban!!!
    (még jó, h nincs PS2-m :D)
  • JimKirk
    smacilaci
  • Zenty
    Hát ez téleg pfuj....
    TILTSÁK CSAK BE EZÉRT :D

Sex lehe tbenne nah de ne buzulás vazzeg..
  • BCs design
    pedig reménykedtem hogy kihaltak már az ilyen pereljük a rockstart mert ez már szinte szokás hogy őket kell perelni és rosznak beálítani
  • adam first
    Nem akarlak elkeseriteni de ez only for PlayStation 2(eleinte fejlesztették Boxra is,de egy idő után azt a verziót is törölték),szóval a Pc-s portnak az esélye 0.0%.Amúgy nagyon jó kis gamma,akinek van Ps2-je az azonnal szerezz be csak ajánlani tudom.:)))
  • Sanyix
    De azok meg kit érdekelnek?
  • quentit
    A buzik meg valószínűleg ezt mondják a heteros jelenetekről
  • Adam II
    Tanfelügyelő LOL
    Erről Charmels tanfelügyelő jutott eszembe amikor azt monja Sintééééér mit jelentsen ez?
  • 0ckH4M
    De azért a buzis jelenetek kimaradhattak volna... Vagy ez csak egy új Hot Cofee mód? :D
  • Morden23
    Szerintem vicces, mert polgárpukkasztó, mint az állat. Valószínűleg ez a cél. He.
  • Indigo
    pfúúúúúúj bazze!

Tilcsák be! A Rockstar meg monnyon le!
  • Tinman #8
    Szerintetek?
  • Morden23
    Szerintem tök jól megvalósították az utópiát.

1. Az őrjöngő jogászok és emberjogi aktivisták megoldják a játék marketingjét.
    2. A begerjedt szülők megoldják, hogy a gyereküket tuti érdekelje a játék, még akkor is, ha előtte nem tette.
    3. A dagi amcsi fotelkommandós kölyköknek lesz végre miért bőgniük, amikor anyuapu kiveszi a pléjsztésönből a havertól másolt vagy a boltban kajapénzen sunyiban megvett CD-t, és eldugja 16-18 éves koráig.
  • Tomalak
    Betiltani?? És a szeretett demokráciájuk? Azzal mivan? Annyira jó hogy nincs más dolguk ezeknek.
  • figure85
    Dilis amcsik. Arra egyből ugranak, ha egy játékban rosszat teszel. De arról senki sem beszél hogy a pálotszájú Billike megint megnézte az aznapesti híradóban hogy a „dicső amerikai hadak” hogyan gyilkolják, belezik ki az „iraki gonosz terroristákat” (aki akár lehet egy 8 éves gyerek). Meg azt hogy, hogyan juthat hozzá bárki (akár egy gyerek is) is fegyverhez abban az országban.
    Egyébként hányan játszanak számítógépes játékokkal, és hányan golyóznak be tőle. Ennyi erővel akár a konyhai botmixert is betilthatják, mert attól is annyi ember hal meg mint a játékoktól.

Egyébként tényleg jó kis játék remélem hogy jön PéCé-re is.
  • HJPOWER
    Nagyon várjuk ezt Pc -re!!!
  • rolika
    tök jó a grafikája. főleg ahhoz képest, hogy 7 éves vason fut
  • gannus
    Végre valami új "történet"

szerintem tuti siker lesz mint ált. az össz. Rockstarnak

• Morden23
    Hülyék ezek, mint a segg.

Nem elég, hogy masszív médiakampányt indítanak a Rockstar-nak ezzel a baromkodással, de ráadásul a vaskalapos konzervativizmusra hajazó "erőszakosjátéktiltsukbe" effektussal gondoskodnak róla, hogy minden kölyök kipróbálja.

Hatás-ellenhatás. Gyönyörű ez a világ